Kendim ettim ve buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
32
Mrb hanimlar
Inanin ne yapacagimi bilmiyorum
Erkek arkadasimin en büyük hayali bir yarismaya katilmakti(isim vermeyecrgim) bende iyilik olsun diye basvurusunu yaptim ve gercektende kabul edildi. Bu dönemde sürekli iyi kötü yanindaydim birlikte gectik diyebilirim.
Neyse bu gecen kisaca tvye cikti fakat elendi. Ama yinede o günden sonra sosyal medyada bayanlardan bayagi istekler mesajlar vsvs. geldi buna. Bizimkisi tabi belli etmesede bayagi havalandi bende önce normal gördüm fazla rahatsiz etmek istemedim sonucta akrabalarda ariyorlar yaziyorlar diyordu ama üstünden 2gün gecti ve ben artik anlayisli olamiyorum.
Cvplari gec geliyor telden konusamiyoruz ve zaten ayri sehirlerdeyiz kafayi yiyorum. Hic yüzüne bakmayan bayan arkadaslari ulasmaya basladilar görüsmek istiyorlar. Buda görüsmeyi düsünüyor arkadaslarim diyor. Yani kisacasi 2-3 gündür ne yaptigini ne ettigini bilmiyorum cunki surekli yazanlari var bana yetisemiyor vakti olmuyor ve bana Anlayisli ol diyor. Ne yazikki zamaninda sifresini istememistim.. artik o beni istemiyor ama vicdanindan dolayi benim ayrilmami bekliyor bence..

evde oturuyorum icim icimi yiyor kafayi yiyorum gözlerim doluyor sirf bu hisden kurtulmak icin ayrilik var kafamda..
iyilik yapayim derken kötülük etmisim kendime..cok üzgünüm cok
Yaslar 26
Sizce anlayissiz miyim? Bu hareketler yogunluktan mi sizce? Kafam karisik

Ben bukadar olacagini beklemiyordum sonucta elendi ama meger tvye cikmak millete yetiyor bakalim ne olacak..

cnm hicte uzulme at gitsin kendine yazik etme kendini dusun senden bir sen daha yok degerini bil onunda gercek kalitesini gordun iste bu senin icin bir firsat o kendi yaptigi ile kalsin o havasi da gidecektir eser kalmayip o zaman sana donmek icin takla atacaktir eger yuzsuz biri ise o zamanda sen sirt cevirirsin bosver.Uzaklas ondan sonra bekle ve gor intikam soguk yenilen bir yemektir.

Son düzenleme:
Cok tesekkür ederim gercekten azda olsa moral oldu..
az önce Yazan kizlara bazilarina cevap yazdigini ögrendim ve dedimki Herkese yazma mesafeni tut bence
oda demezmi Ne alaka havalandi falan düsünmesinler hakkimda
Suan saskinim meger tanimamisim

Kizlar az önce yine gec gec cevap yazdigi icin dayanamadim Sifresini istedim ve cevap olarak hayir annem istese bile vermem dedi
suan nekadar kötüyüm anlatamam kafam cok karisik kaybetmektende korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…