Kendim ettim ve buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pöfff..kendilerini nimetten sayıyorlar, bizim kıçı kırık tv programlarımıza katılan adamlar

elendi bu kadar havalandı yarışmayı kazansa adını unutacak demek ki ,

sen onu sessiz sedasız terk et fazla sürmez kapına düşer

canım bence kendını gerı cek.gec yaz hıc arama bakalım ne yapacak.eger ustune dusmezse sende yoluna bakarsın.bır dene onu bakalım.bana sey geldı bıraz sımartılmak ıstıyor o ınsanlar tarafından gıbı geldı.eger sana lgısı devam ederse profılıne falan ıkınızın resmını koysun

Bence de kendinizi ve onu bunu dert ederek bunaltmayın. Bir iki güne etkisi geçer. Eski halinize dönersiniz.

sende şimdi biraz pişmanlık var, başvurusunu bile ben yaptım diye. bence çok iyi olmuş ve iyi ki bunu yaşamışsın. çünkü sevgilinin karakterini erkenden görmüş oldun. herşeyin bir nedeni var unutma. Allah sana bunu gösteriyorsa bir nedeni var.

Vur tekmeyi gitsin.Şuan umursamasa da hayranlarının ilgisi azalınca sana geri döner zaten o zaman da sen bir yarışmaya katılıp havanı basarsın

Adamların ne umutla çıkarttığı albümler bile ellerinde patlatıp tek şarkıyla kalıyor popüleriteleri umarım bu gazla dizi teklifi falan beklentisi içerisine girmeztakma sen onu yakında halktan içimizden biri olduğunu farkeder ilgiler sönmeye başlayınca

ne güzel...

ne güzel ki adamın karakterini tanımış oldun.

tanımadığı insanlarla yazışan sevgili olmaz, olamaz.

sevgilinin bu ünü sonsuza kadar sürmeyecek. maksimum 2 hafta sonra adını hatırlayan olmayacak ama o zaman sen yanında olma.

bitir bence. sen onun için başvuracak denli ona güvenmişsin ve seviyorsun adamsa resmen bu iyi niyetini suistimal etmiş.

olmaz böyle daha iyilerini hak ediyorsun.

Amaaan görmemişin oğlu olmuş çekmiş neyse yazmıyım buraya onunki de o hesap ışte ama ne mal olduğunu da öğrenmiş oldun havası söner bir iki güne kürkçü dükkanına döner ama sen sen ol o dükkanın kapısını sıkı sıkı kilitle giremesin içeri

Boşver bekle yakında bitecek bu durum bakalım o zaman ne yapacak.sen şimdi ilgilenme o hiç aramazsa sen de o havası söndüğü zaman arama sorma

kuzu, sen de başvur o yarışmalara.... çok ciddiyim. demek ki şansın var, o şansı bu sefer de kendin için sen kullan.

bu olmadı diyelim, sen yine de o aradığında sanki yarışmaya seçilmişsin gibi davran, 2 aya çağırcaklarmış de, o zaman zarfında da "ayy yapım şirketindekiler ekliyor sürekli mecburen yazmak zorundayım" diyip diyip kapat suratına. ilgini pat diye kes.

aaah ahh ben olacaktım kii

Piyasada bir suru yarisma var.Millet elenmis birinin yuzunu nasilda aklinda tutmus da yaziyor.Hayret bir seyvyaaa.Bizim miletinizde bir alem.
Ama su var ki benim kiz kardesim 15 sene once bir yarismaya katilmisti hic oyle seyler olmadi.Hatra biz karsi cikmistik.Don iki kisi kaldilar kazanmsk uzereyken kaybetti.

Piyasada bir suru yarisma var.Millet elenmis birinin yuzunu nasilda aklinda tutmus da yaziyor.Hayret bir seyvyaaa.Bizim miletinizde bir alem.
Ama su var ki benim kiz kardesim 15 sene once bir yarismaya katilmisti hic oyle seyler olmadi.Hatra biz karsi cikmistik Son iki kisi kaldilar kazanmsk uzereyken kaybetti.
Valla senin icim daha hayirli olmus.

Konun çok iyi oldu benim için. Ben de 'kim milyoner olmak ister' için eşim adına başvuru yapacaktım. Vazgeçeyim hemen. Adamın niyeti Yok, ben aklına sokuyorum.
Seninki sevgiliymiş, gerçek yüzünü tanımış oldun. Senin için iyi olmuş!
Ben an itibariyle kocam için başvurmaktan vazgeçiyorum. Yakışıklı kocamı eskileri dahil arayan çok olur şimdi. Uğraşamam! Keyfimi hiç bozamam.

"Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler " ...

Demesi de yapması da kolay aslında. Daha fazla üzülmek için neden bekliyorsunuz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…