- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi CicimBalim
-
canım bence kendını gerı cek.gec yaz hıc arama bakalım ne yapacak.eger ustune dusmezse sende yoluna bakarsın.bır dene onu bakalım.bana sey geldı bıraz sımartılmak ıstıyor o ınsanlar tarafından gıbı geldı.eger sana lgısı devam ederse profılıne falan ıkınızın resmını koysunKizlar
ayrilmak istiyorum ama ayrilamiyorum demesi cok kolay ama gelde uygula. Icim cok aciyor ve zoruma gidiyor kendime yediremiyorum..basvurusunu ben yaptim kötü zamaninda yanindaydim kimse yüzüne bakmazken ben desteklerdim karsiligi bu olmamasi lazim. Nerden bilecektimki kendime kötülük yapacagimi..
Tüm gündür sosyal medya hesaplarini takip ediyorum ve bol bol kizlari takip etmeye baslamis resmine yorum yapan yabanci insanlara güzelce cevaplar vermis. Kim bilir özelden neler konusuyordur..
Az önce biraz sorguladigimda dediki "Lütfen sorun cikarma zaten basim patliyor 2 gündür mesajlardan dolayi, benim tek sevdigim sensin"
Arada bana güzel söz söyleyerek oyaliyor gibime geliyor. Gel gelelimki dogru düzgün konustugumuz yok artik sürekli cevrim ici ama yazdigi yok. Bulusma icin benim sehrime gelen adam artik gelmezde oldu..cok üzgünüm aglamamak icin zor tutuyorum kendimi
Sonra dediki "az isim var konusuruz sonra" ve 1 saattir telefonu kapali ulasamiyorum..
Telefonu actiginda ne yapayim suan düsünemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?