- 30 Kasım 2010
- 9.725
- 19.645
- 448
- Konu Sahibi CicimBalim
-
Mrb hanimlar
Inanin ne yapacagimi bilmiyorum
Erkek arkadasimin en büyük hayali bir yarismaya katilmakti(isim vermeyecrgim) bende iyilik olsun diye basvurusunu yaptim ve gercektende kabul edildi. Bu dönemde sürekli iyi kötü yanindaydim birlikte gectik diyebilirim.
Neyse bu gecen kisaca tvye cikti fakat elendi. Ama yinede o günden sonra sosyal medyada bayanlardan bayagi istekler mesajlar vsvs. geldi buna. Bizimkisi tabi belli etmesede bayagi havalandi bende önce normal gördüm fazla rahatsiz etmek istemedim sonucta akrabalarda ariyorlar yaziyorlar diyordu ama üstünden 2gün gecti ve ben artik anlayisli olamiyorum.
Cvplari gec geliyor telden konusamiyoruz ve zaten ayri sehirlerdeyiz kafayi yiyorum. Hic yüzüne bakmayan bayan arkadaslari ulasmaya basladilar görüsmek istiyorlar. Buda görüsmeyi düsünüyor arkadaslarim diyor. Yani kisacasi 2-3 gündür ne yaptigini ne ettigini bilmiyorum cunki surekli yazanlari var bana yetisemiyor vakti olmuyor ve bana Anlayisli ol diyor. Ne yazikki zamaninda sifresini istememistim.. artik o beni istemiyor ama vicdanindan dolayi benim ayrilmami bekliyor bence..
evde oturuyorum icim icimi yiyor kafayi yiyorum gözlerim doluyor sirf bu hisden kurtulmak icin ayrilik var kafamda..
iyilik yapayim derken kötülük etmisim kendime..cok üzgünüm cok
Yaslar 26
Sizce anlayissiz miyim? Bu hareketler yogunluktan mi sizce? Kafam karisik
Bence şanslısın erken tanıma fırsatın olmuş. Ben düşünüyorum da ödül bile alsam aklım sevdiğimde olur duramıyorum ondan haber almadan heyecan kaplıyor içimi. Ve açık konuşayım 10 erkek yazsa yine ilk ona cevap veririm.
Ona göre sende tavrını al. Totosu inmeden de ayrıl mümkünse..
ee ne güzel basta görmüssün ilerde böle olsaydı evlenseydın oda para bulunca veya ünlü olunca seni ölece bırakcaktı.salak be o bırak kendıne terket gitsinMrb hanimlar
Inanin ne yapacagimi bilmiyorum
Erkek arkadasimin en büyük hayali bir yarismaya katilmakti(isim vermeyecrgim) bende iyilik olsun diye basvurusunu yaptim ve gercektende kabul edildi. Bu dönemde sürekli iyi kötü yanindaydim birlikte gectik diyebilirim.
Neyse bu gecen kisaca tvye cikti fakat elendi. Ama yinede o günden sonra sosyal medyada bayanlardan bayagi istekler mesajlar vsvs. geldi buna. Bizimkisi tabi belli etmesede bayagi havalandi bende önce normal gördüm fazla rahatsiz etmek istemedim sonucta akrabalarda ariyorlar yaziyorlar diyordu ama üstünden 2gün gecti ve ben artik anlayisli olamiyorum.
Cvplari gec geliyor telden konusamiyoruz ve zaten ayri sehirlerdeyiz kafayi yiyorum. Hic yüzüne bakmayan bayan arkadaslari ulasmaya basladilar görüsmek istiyorlar. Buda görüsmeyi düsünüyor arkadaslarim diyor. Yani kisacasi 2-3 gündür ne yaptigini ne ettigini bilmiyorum cunki surekli yazanlari var bana yetisemiyor vakti olmuyor ve bana Anlayisli ol diyor. Ne yazikki zamaninda sifresini istememistim.. artik o beni istemiyor ama vicdanindan dolayi benim ayrilmami bekliyor bence..
evde oturuyorum icim icimi yiyor kafayi yiyorum gözlerim doluyor sirf bu hisden kurtulmak icin ayrilik var kafamda..
iyilik yapayim derken kötülük etmisim kendime..cok üzgünüm cok
Yaslar 26
Sizce anlayissiz miyim? Bu hareketler yogunluktan mi sizce? Kafam karisik
Kizlar
ayrilmak istiyorum ama ayrilamiyorum demesi cok kolay ama gelde uygula. Icim cok aciyor ve zoruma gidiyor kendime yediremiyorum..basvurusunu ben yaptim kötü zamaninda yanindaydim kimse yüzüne bakmazken ben desteklerdim karsiligi bu olmamasi lazim. Nerden bilecektimki kendime kötülük yapacagimi..
Tüm gündür sosyal medya hesaplarini takip ediyorum ve bol bol kizlari takip etmeye baslamis resmine yorum yapan yabanci insanlara güzelce cevaplar vermis. Kim bilir özelden neler konusuyordur..
Az önce biraz sorguladigimda dediki "Lütfen sorun cikarma zaten basim patliyor 2 gündür mesajlardan dolayi, benim tek sevdigim sensin"
Arada bana güzel söz söyleyerek oyaliyor gibime geliyor. Gel gelelimki dogru düzgün konustugumuz yok artik sürekli cevrim ici ama yazdigi yok. Bulusma icin benim sehrime gelen adam artik gelmezde oldu..cok üzgünüm aglamamak icin zor tutuyorum kendimi
Sonra dediki "az isim var konusuruz sonra" ve 1 saattir telefonu kapali ulasamiyorum..
Telefonu actiginda ne yapayim suan düsünemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?