Kendim ettim ve buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elenmeseydi düşünmek dahi istemiyorum.
Toto ile baş yer değiştirmiş dolaşıp dururdu muhtemelen.
Üzülme gülüm insanları tanıdıkça gucleniyorsun unutma...

Bence şanslısın erken tanıma fırsatın olmuş. Ben düşünüyorum da ödül bile alsam aklım sevdiğimde olur duramıyorum ondan haber almadan heyecan kaplıyor içimi. Ve açık konuşayım 10 erkek yazsa yine ilk ona cevap veririm.
Ona göre sende tavrını al. Totosu inmeden de ayrıl mümkünse..

ilgi dedigimiz sey hakedene verilir. onun belliki totosu bayaga yukarda neden birde siz yuceltiyorsunuz ki sifresini istiyorsunuz.Birakin ne hali varsa gorsun ayrica demek ki o bu sekilde olmaktan gayet memnun gorunuyor ustelemeyin sizde daha fazla gururunuzdami yok sizin pohpohluyorusunuz habire goklere cikararak sunu...

yoo iyilik etmişsin kendine. yol yakınken öğrenmiş oldun işte

İlişkiniz için ne kadar güzel bir test olmuş. Yoğunluk değil. Muhtemel boynuz habercisi. Bir kaç hafta totosu iner. Size dönse bile umursamayın.

Bende aynen öyle olurum ilk sevdigime yazarim aklimda hep o olur. sonucta bu yolda hep ben vardim ben destekledim..neyse suan cok üzgünüm ne diyecegimi bilmiyorum ayril demek cok kolay ama gelde uygula

Kizlar
ayrilmak istiyorum ama ayrilamiyorum demesi cok kolay ama gelde uygula. Icim cok aciyor ve zoruma gidiyor kendime yediremiyorum..basvurusunu ben yaptim kötü zamaninda yanindaydim kimse yüzüne bakmazken ben desteklerdim karsiligi bu olmamasi lazim. Nerden bilecektimki kendime kötülük yapacagimi..
Tüm gündür sosyal medya hesaplarini takip ediyorum ve bol bol kizlari takip etmeye baslamis resmine yorum yapan yabanci insanlara güzelce cevaplar vermis. Kim bilir özelden neler konusuyordur..

Az önce biraz sorguladigimda dediki "Lütfen sorun cikarma zaten basim patliyor 2 gündür mesajlardan dolayi, benim tek sevdigim sensin"
Arada bana güzel söz söyleyerek oyaliyor gibime geliyor. Gel gelelimki dogru düzgün konustugumuz yok artik sürekli cevrim ici ama yazdigi yok. Bulusma icin benim sehrime gelen adam artik gelmezde oldu..cok üzgünüm aglamamak icin zor tutuyorum kendimi
Sonra dediki "az isim var konusuruz sonra" ve 1 saattir telefonu kapali ulasamiyorum..

Telefonu actiginda ne yapayim suan düsünemiyorum..

ee ne güzel basta görmüssün ilerde böle olsaydı evlenseydın oda para bulunca veya ünlü olunca seni ölece bırakcaktı.salak be o bırak kendıne terket gitsin

Devam eden bir durum olsa anlayış beklese tamam da bitmiş gitmiş elenmiş neyin uzatması neyin anlayışı. Aman yanlışlıkla zengin ünlü falan olmasın anasını babasını siler böyleleri. Çıkarın şöyle çiğ bir insanı hayatınızdan.

Nasil bir yarismaymis ki bu boyle totosu kalkmis..
Ben pek tv izlemem gundemdeki yarismalari pek bilmem. Tek bildigim bilgi ve sarki yarismasi..
Eger tanidiklarimizda atiyorsa uyaralim mazallah sakata girilmesin isim yada yarisma ismi verseydin keske ?

Haha hepimiz el birligi yapiyormusuz adama gunde 100 msj geliyorken 0 a dusuyormus

Açma telefonunu özür dileyene kadar konuşma, iki programa çıktı diye bi tarafları kalkmış bu ne saçmalık.
Çok başarılı olsa neler yapacak demek ki. bana bahane gibi geldi zaten bana yazıyor demeleri kendi yazıyor millete belli yarışmayı bahane ediyor. Yoksa hangi yarışmaymış bu hemen elenmiş bir de millet tv başında onun çıkmasını mı bekliyordu da hemen musallat oldular.
Gerçek yüzünü görmüş oldunuz işte böyle bir adamla ilişki olmaz, piyangodan para çıkınca ilk iş eşini terk eden insanlar gibi

Az önce aradi kisaca konustuk ve cok resmice.
birsey olmamis gibi konusuyor anlatiyor iste bu oldu su oldu diye. Kiz meselelerini hic acmiyor
icimden bir his onlarla yazistigini söylüyor..bilmiyorum
Bir yandanda diyorum onlarla yazissa beni ararmiydi vicdani el verirmiydi cünki bir insan bukadar kötü olamazki düsünüyorum sürekli cünki insanlari hep kendim gibi bildim
ne yazdigimi bile tam bilmiyorum kusura bakmayin kafam cok karisik beynim durdu

O birsey olmamis gibi davrandikca hersey dahada zor geliyor..

Şuan devam eden bir ilişkiniz yok ki.
Çoktan gözden çıkarmış sizi.
Artık yazmayın aramayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…