• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendim gibi nasil yapmalıyım

Bi kere giydim sabahti siyah gecelik o zamanlar cocuk icin bisey yoktu 3 4 gun olmustu isten gelmisti hosuna gitmisti. Guzel sonlandida sonrasinda evde acik giyunmeni istemiyorum dedi

Baştan kapalı giyinin, sabahlığı dolayın, sonra da pat diye açıverin önünü.
Biraz oyun katın, sıkılmayın.

Düşünüyorum kendimi yerinize koyarak; can sıkıcı bir bekleyiş, her seferinde planlanan, sürekli aklın "Acaba bu kez tutar mı?" bilinmezinde olduğu bir sevişme, stres... İnsan keyfinde olamaz, keyfinde olamadığı şeyden de kaçmaya meyleder. Belki hani siz de "Tedavi süreci, uymalıyım" şeklinde kurallı olmak zorunda hissetmeseniz, yaklaşmasınız, sıkılmışsınızdır.
Ondan diyorum, gelişi güzel davranın biraz, iki güne bir yine olsun ama "Hadi vakti geldi, sevişmemiz gerek" tadında olmasın.

Ah canim bi basarabilsem. Artik sinirlerim bozuluyor surekli naza cekilmesinden acaba diyorum yasiyla mi alakali 35 yasinda ama yok tur ya
Sanmıyorum yaşla alakalı değildirde erkekler birşeylere kendilerini mecbur hissederlerse hemen yan çiziyorlar bana göre. Sende süslen püslen arkani dön yat.:KK6: bak bakalim napacak.:KK73:

Bende klomen kullandim. Esin de mi ille bekliyor sen biseyler yap diye
Yani aşılama olunca dedim
İki güne bir ilişki olması gerekmıs dedim
Önce tamam yaparız dedi:)
İkinci gün oldu o düşündü
E snr benim iteklememle oldu:)
Bennde istiyorum o düşünsün bilincli olsun ama benim kocam o kadar ince düşünceli bi adam oldugu halde yok yani bu hususta erkekler zor
İki güne bi hastaneye gidiyorum alttan ultrasonla bakıyorlar
İşten izin alıyorum
Ben gittikce o geriliyor durdugu yerde:)
Takma kafana hepsi böyle bence
Benim de 2. Evliliğim ve 37 yasındaym

Baştan kapalı giyinin, sabahlığı dolayın, sonra da pat diye açıverin önünü.
Biraz oyun katın, sıkılmayın.

Düşünüyorum kendimi yerinize koyarak; can sıkıcı bir bekleyiş, her seferinde planlanan, sürekli aklın "Acaba bu kez tutar mı?" bilinmezinde olduğu bir sevişme, stres... İnsan keyfinde olamaz, keyfinde olamadığı şeyden de kaçmaya meyleder. Belki hani siz de "Tedavi süreci, uymalıyım" şeklinde kurallı olmak zorunda hissetmeseniz, yaklaşmasınız, sıkılmışsınızdır.
Ondan diyorum, gelişi güzel davranın biraz, iki güne bir yine olsun ama "Hadi vakti geldi, sevişmemiz gerek" tadında olmasın.
Cok haklisin dun oluruna birakalim dedi ben kustum yine kustum diye yapti

Yani aşılama olunca dedim
İki güne bir ilişki olması gerekmıs dedim
Önce tamam yaparız dedi:)
İkinci gün oldu o düşündü
E snr benim iteklememle oldu:)
Bennde istiyorum o düşünsün bilincli olsun ama benim kocam o kadar ince düşünceli bi adam oldugu halde yok yani bu hususta erkekler zor
İki güne bi hastaneye gidiyorum alttan ultrasonla bakıyorlar
İşten izin alıyorum
Ben gittikce o geriliyor durdugu yerde:)
Takma kafana hepsi böyle bence
Benim de 2. Evliliğim ve 37 yasındaym
Ya sadece cocuk knusunda degilki her konuda gizliyor sevdigini bile anlayamiyorum ben

Çocuk için sevişmek işte sorun bu canı istediği için değil görev cocuk olması o yüzden kadın da olsa erke de olsa sürekli zevk almayabilir.
Yorgundur canı sıkılmıştır düşüncelirdir siz 2 günde bir diye ttuturunca istemediği belli etmiştir.
Rabbim hayırlısını versin
Sılkboğaz etmemekte fayda var.

O ne yaa
Çocuk için mecburi yapılan bir şey,
Yapmam
Dünyada en zevk aldığım konu bile olsa,işin ucunda mecburi görev varsa yapmam kere yapmam.
Bir de metazori diyecek,ı ıh,ölsem yapmam.
Yolunuz yanlış
Çocuk kelimesi bile geçmemeli,

Çocuk istediğine emin misiniz?
Yoksa sizi kırmamak için mi istiyor?
Yaşınız daha genç. 1 yıl olmamış evleneli,
Çocuk icin kendinizi sık Boğaz etmek neden?

Çocuk istediğine emin misiniz?
Yoksa sizi kırmamak için mi istiyor?
Yaşınız daha genç. 1 yıl olmamış evleneli,
Çocuk icin kendinizi sık Boğaz etmek neden?
Canim yasim 27 ve ikinci evliligim ilkindede 4 sene bekledim nasip olmadi. Bu sefer beklemek istemiyorum

Çocuk için sevişmek işte sorun bu canı istediği için değil görev cocuk olması o yüzden kadın da olsa erke de olsa sürekli zevk almayabilir.
Yorgundur canı sıkılmıştır düşüncelirdir siz 2 günde bir diye ttuturunca istemediği belli etmiştir.
Rabbim hayırlısını versin
Sılkboğaz etmemekte fayda var.
Sanirim akisina birakmali.

Canim yasim 27 ve ikinci evliligim ilkindede 4 sene bekledim nasip olmadi. Bu sefer beklemek istemiyorum

Cocuk gordugu zaman ici akiyor istedigi belli.

27 geç degil zaten. 34-35 deseniz neyse.
2. Evliliğiniz ama sonuçta bu evliliğin daha ilk senesi...
Kendinize biraz evliliğin tadını çıkarmak için zaman tanımalısınız bence.
Böyle daha 1 yıl olmadan tedaviler, takvimler, tarihler, bogulur insan.

27 geç degil zaten. 34-35 deseniz neyse.
2. Evliliğiniz ama sonuçta bu evliliğin daha ilk senesi...
Kendinize biraz evliliğin tadını çıkarmak için zaman tanımalısınız bence.
Böyle daha 1 yıl olmadan tedaviler, takvimler, tarihler, bogulur insan.
Dinliyicem soylediklerini :(

8 yasında kizimla birlikte mi yatiyorum dediniz ben mi yanlis anladim ?

İki günde bir olacak diye kural koymak çok itici. Görev gibi ödev gibi. Bu şekilde otoriter bir tavırla kendini erkek gibi hissetmen normal çünkü erkek gibi davranıyorsun. Sen baskın davrandıkça onun kendini geri çekmesi çok normal.

2 güne 1 yapcaz die şartlandırmayın kendinizi itici olur insan yapacağı varsada yapmaz. Adet bittikten sonra ki 5 gün önemli o günler yapın diğer günler düşük ihtimal sanırım ..
İnşallah gönlünüzden geçen olur..
eşinize çocuk meselesini çok açmayın. çocuk için değil gerçekten birlikte olmak için istediğinizi hissetmesi lazm.

Arkadaslar esime cok deger veriyorum bu benim 2.evliligim . Ben yaratilis geregi sevdiklerime gereginden fazla deger veriyorum.Suanda cocuk istiyorum ben hatta tedavi goruyorum. Defalarca soyledim 2 gunde bir iliski olucak diye her defasinda sanki zorluyomusum gibi kendisini naza cekiyor. Bu her konuda boyle ben kendimi erkek oda bayan gibi hissediyorum rolleri degistik resmen. Bu durum beni cok rahatsiz ediyor. 2.oldugu icin hemen pes etmek te istemiyorum. Benim pesimde olmasini deger vermesini beni istemesini nasil saglayabilirim bana esi oyle olan kisiler anlatsin
Erkeklere çok yüz vermeyeceksin :KK53:
Karşılıklı sevişiyorsaniz sıkıntı yok ama sadece sen seviyorsan burnunu kaldır kaf dağına çıksın ,cepte sanmasın seni ..

Bide mesir macunu ver yesin (bunu duydum sadece etkisini bilmiyorum) bol bol fındık fıstık yedir ,enerji tavan yapsın .atacak yer arar seni bulur :)

Back
X