Kendim olamiyorum.

TiAmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
828
1
116
Hollanda
Arkadaslar yaklasik 3 aydir bir birlikteligim var. Bu kisiyi 3 senedir taniyorum. Onunla beraber oldugumdan beri cok farkli yonlerini kesfettim.
Ne zaman bir kac gun moralim bozuk olsa, onunla fazla ilgilenmezsem olumden bahsetmeye basliyor. Beni anlamiyor. Bu sebepten moralim bozuk oldugunu hic belli etmemeye calisiyorum son zamanlarda. Bu cok yorucu oluyor. Sahte gulusler falan.
Artik dayanamadim, ve son bir haftadir ona cok kizginim. Birazda soguk davrandim. Bana her gece su sekil msjlar atiyor:
-Olursem mezarima gelme
-Canim ciksin
-Biktim hayattan
-Ben senin neyinimki, hic bir degerim yok.

En son olarak dun soyle dedi: Saga sola dikkat et.
Ne demek istedigini sordum ama cevap yok.
Acaba kendinden vazgectide bana mi bisey yapacak??
Onu sevsemde cok yoruldumm.
Hala birlikteyiz suan ama aramiz cok kotu.

valla sanki üstü kapalı bir tehdit sezdim ben bu lafta.
bence erkek arkadaşınızın ruh hali iyi değil.
dikkatli olun.

erkek arkadaşının bence psikolojik problemleri olabilir
eğer sık sık görüşüyorsanız tanımak yada en azından bazı şeyleri sezmek için kısa bir zaman sayılmaz
sen psikolojik problemleri olduğunu hissettin yada başkalarından duydunmu

valla sanki üstü kapalı bir tehdit sezdim ben bu lafta.
bence erkek arkadaşınızın ruh hali iyi değil.
dikkatli olun.

evet haklisiniz. genelde boyle seyler soyler ama bu sefer daha bi ciddi aldim soylediklerini. Iliskimizi bitirsem daha kotu olur diye biseyde diyemiyorum simdi.

Duymadim, ama boyle seylerde beni he tehdit eder, kac defa yapma dedim ama yok.. Kendisi ailesinden uzak yasiyor. Yasadigi yerde bir ben varim. Benden cok fazla ilgi istiyor ama benim ailem var arkadaslarim var onlarada zaman ayirmak zorundayim. Belki bu yuzden bana kiziyor olabilir.

evet haklisiniz. genelde boyle seyler soyler ama bu sefer daha bi ciddi aldim soylediklerini. Iliskimizi bitirsem daha kotu olur diye biseyde diyemiyorum simdi.
sakın korkup çekinip bunu ona belli etme
o da senin bu ilişkiden haz alamadığını anlamış bence ve seni kaybetme korkusu yaşıyor
ve o yüzden bu şekilde duygu sömürüsü yapıyor sana

sakın korkup çekinip bunu ona belli etme
o da senin bu ilişkiden haz alamadığını anlamış bence ve seni kaybetme korkusu yaşıyor
ve o yüzden bu şekilde duygu sömürüsü yapıyor sana

hmm bu sekil dusunmemistim hic. Peki bu durumda ne yapabilirim?

siz ona acıkca belli etseniz söylesenizde bu davranıslarının sizi rahatsız ettigini degişmezki bu bir döngü gibi tekrar eder bence..niyeti sizi korkutmak, göz dagı vermek Allah yardımcın olsun ..kac yasında sevgiliniz acaba??

Tipatip ayni sozleri benim erkek arkadasimda bana soylerdi... Problemli bi iliskimiz oldugu icin kaybetmekten korkardi..
O yuzden boyle davranirdi birazda..
Allahtan bu aralar soylemiyokaydirigubbakcemile3..
Cok baymisti artik bu laflari cunkuşakkıdı...
Piskoloji yada problemle alakali deyil.. Duygu somurusu yapiyo sana...
Azcik nazda diyebiliriz..(nazlarida hic cekilmyo bu aradaşakkıdı)
Ihmal ettigini filan dusunuyo galiba... Yada sevmedigini..
''Gidersen benide gotur.. Yaninda bi mezarda bana actir.. Bende olmek istiyorum zaten'' filanda diyebilirsin..
Ben oyle diyodum:tomato:
Tabi ne olursa olsun beni kaybetmeyeceginide gostermeye calistim...
Galiba ise yaradi cunku ölümden filan bahsetmiyo artik...
Baktin olmuyo acik acikta soyle niye her lafinda ólümden bahsediyosun diye..
Uzuldugunu belli et..

Son düzenleme:
canim cok seviyorsan idare et ugras sorunlarina yardimci ol ama kendini yipratmadan cokta uzerine dusmeden..cok baglilik yoksa idare edemem dersende yavas yavas uzaklas..kendi adimaa ben cok sogurum oyle insanlardan ve korkarim.cok eskiden buna benzer basima birsey geldi birden sogudum mesafe koydum ve umursamadanda uzaklastim..

21 yasinda canim

Bu tavrindan dolayi son zamanlarda cok az gorusur olduk. hep isim var deyip bulusmayi erteliyorum. Duygusuzlastim resmen.

Bendede oldu sogukluk uzaklasma. Banada dedi kendisi benden uzaklasiyorsun falan diye. Halbuki biliyor kendiside suclu. Bi ara ayrilma noktasina geldik yalvardi bana bidaha olmicak falan diye. Ama 3 gun sonra yine ayni.

dikkatini cekmek icin daha fazla ilgi icin yapiyor..ama kendini sogutuyor..yanlis taktik..herkesin kendine gore isi gucu derdi var cocuk gibi 24 saat onu mu pohpohlayacaksin..o yanlis yapip sen affettikce aynilari tekrarlanir..bastan tavrini koy..geri adimda atma canim.seni bu sekilde uzmeye hic hakki yok cunku..:teselli:

Cok dogru soyluyorsun. Ama tehditlerinden dolayi korkuyorum. Bitti diyemiyorum.

canim korkuyorsun da nereye kadar gider sence??birden bitirme yavas yavas uzaklas birsey dersede yok canim sana oyle geliyor de gecistir..goruseceginiz zamanda gecerli bahaneler bul..uzaklastir kendinden..korkularini belli etme..bu sekilde elinde tutamaz seni yanlis yolda..

Son düzenleme:

iliskimizin sonu belli zaten. Izinden once bitmeli bu is. pazartesi bulusacagiz. icimden nasil geliyorsa oyle davrancam ona karsi.

Cok dogru soyluyorsun. Ama tehditlerinden dolayi korkuyorum. Bitti diyemiyorum.

Eger tehdit olarak ölümle ilgili bahsetmesini soyluyosan hic korkmana gerek yok...
O sadece kendini acindirmak icin gitmemen icin yapiyo..
Eger baska biseyse sadece esip gurler.. Hicbisey yapamaz..
Sen bitirmek istiyosan sonucta zorla devam ettiremezsin o iliskiyi...

hmm bu sekil dusunmemistim hic. Peki bu durumda ne yapabilirim?
bu durumda yapabileceğin en iyi sey ilk olarak ona karşı duygularını sınamak ve onu gerçekten sevip sevmediğini anlamakCADIARZU
eğer gerçekten devam etmek istiyorsan onun bu şekildeki davranışlarının seni negatif etkilediğini ve ilişkiden kopmana neden olduğunu anlat
ama eğer bu ilişkiyi bitirmek istiyorsanda yine açık açık konuş ve bitirmek istiyorum de
bu tarz tehditlerdende asla çekinme
çünkü zaten bu tarz bişey yapcak olan insan bu kadar çok dile getirmez
resmen seni tehdit edip gözdağı vermek istiyorşakkıdı

bende oyle diyordum ama bu sefer benide tehdit etti. Saga sola dikkat et diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…