bu durumda yapabileceğin en iyi sey ilk olarak ona karşı duygularını sınamak ve onu gerçekten sevip sevmediğini anlamakCADIARZU
eğer gerçekten devam etmek istiyorsan onun bu şekildeki davranışlarının seni negatif etkilediğini ve ilişkiden kopmana neden olduğunu anlat
ama eğer bu ilişkiyi bitirmek istiyorsanda yine açık açık konuş ve bitirmek istiyorum de
bu tarz tehditlerdende asla çekinme
çünkü zaten bu tarz bişey yapcak olan insan bu kadar çok dile getirmez
resmen seni tehdit edip gözdağı vermek istiyorşakkıdı
bende oyle diyordum ama bu sefer benide tehdit etti. Saga sola dikkat et diye
Yok canim ya korkma...
Belliki zaten devam etmek istemiyosun bu iliskiye..
Davranislariyla yeterince sogutmus kendinden..
Acik acik konus onunla... Anlat herseyi..
Anliycaktir heralde...
Simdi alttan alirsan...
Kendi duygularini unutup tamamen onun bu davranisini duzeltmeye odaklanirsan ilerde daha kotu olur...
Sonucta surekli ilgi gosteremezsin iyi olsun diye...
Bu sekilde de surmez bi iliski...
Haklisin ama daha once cok geldik bu noktaya. Ben hep affettim. Denemek istedim. Ama artik gercekten bikmis durumdayim. O her zaman kendini uste cikarmayi bilir. kendini hakli gostermeye calisir. Ona hic bir aciklama bile yapmak istemiyorum. Bitti deyip hersey bitse keske.
evet haklisiniz. genelde boyle seyler soyler ama bu sefer daha bi ciddi aldim soylediklerini. Iliskimizi bitirsem daha kotu olur diye biseyde diyemiyorum simdi.
yası geregi ne söylediginin bilincinde olması gerek... arkadasım inan ki senin pskolojin bozulabilir ölümden,tehditden bahsediyor diyorsun bunlar cok ciddi konular bence iyice düşün en dogru kararı ver ilişkinizde her zorluk cıktıgında böyle ölümden bahsedecekse cooook işin var onunla....
Tehtitle olacak iş mi bu allasen.. şakkıdı
Eğer korkuyorsan zaten korkuyla sevgi aynı ortamda bulunamazlar bence..
Korktuğun bi insana nasıl aşık olabilirsin ki..
Ayrıca bi insanı öldürmek öyle kolay mı..Ateş olsa cürmü kadar yer yakar
Ayrılmak istiyorum senin piskolojik sorunlarınla uğraşamam
Tehtidlerini başkasına savur de ve ayrıl.. kaydirigubbakcemile3
Bence sadece duygu sömürüsü yapıyo kaydirigubbakcemile3
Canım ben sana birşey diyim mi?
Böyle yok ben ölürüm yok öldürürüm vs... diyen adama hemen yol vereceksin :1closedeyes:
Bırak ölüyorsa ölsün.:dilcikar: En azından sen onu bırakınca bir kişi ölmüş olur. Ama bu ilişki devam ederse sen de ölürsün. En azından kahrından ölürsün. İlişkilerde en mantıklı olan en az zararla çıkmaktır. Bir an önce sıyrıl bu keneden... Daha yaşanacak çoook güzel günlerin var. Hem merak etme hiçbişey de olmaz. Boş laf bunlar hepsi bahane. Seni sokakta bulmadılar heralde. Ailen var değil mi arkanda. Sen ailene yaslan gerisini onlara bırak.
Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın..
hayatta başka hiç bir şeye önem vermeyen sadece bir tek insanı hayatının merkezine hastalıklı bi şekilde koyan birinden hayır gelmez...yıpratmaktan ve boğmaktan başka bir işe de yaramaz..
böyle kişilerin kendiklerine verdikleri zararın çok çok fazlasını çevresindeki kişiler görür.en başta da saplantı haline getirdiği kişi...
bir an önce uzaklaşmanı öneririm...
Canım seni daha çok endişelendirmek istemem. Bence buluşma ama buluşacaksan da kalabalık bir yerde buluş. Onunla buluşacağını da birilerine haber ver. Hastalıklı bu. Konuş iyice bitir sen de madem öyle istiyor...
aman canım sakın ha sakın şiddetle uzak durmanı tavsiye ederim o şahıstan hergün izlemiyomuyuz böyle hasta ruhlu kişileri çok dikkatlı ol
ailene söyle ne yapacağı hiç belli olmaz
sana olan bu tedditleride eğer devam ederse hemen savcılığa bildir evet sen canını sokakta bulmadın çok dikkatli ol
canim tut kendini senin cevap vermen icin sana olta atacak..seni suclayici mesajlar yazacaktir kendini ifade etmeye de calisma ona bu yazdigin ne demek diyede sorma..hic umursama..sen bilirsin ama kurtul..ugrastigina degmez..ilk aylar boyle yapiyorsa sonrasi vahimdir..gerekirse tel.numarani degis yada gecici sure iptal ettir..yada mesajlarini okumadan sil..
gorusmeyede gitme bilerek ben seni beklerim diyor..
kendince uyanik..
Tiamo'cum, işin aslı; ben de Okyetepe ve Fatolina gibi düşünüyorum...
Bu ilişkide, ters giden bir şeyler olduğunu düşünüyorum...
Son noktayı koyman gerektiğini, söylemek durumundayım...
..$€L!n..;7030430 .!.:bnde konuyu takip ediyorum ablacm
ayrılman iyi olmuş
hala msjlar atıyormu şuan ?
ve ailene söyledin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?