kendim yaptım kendim uzuldum

aysee89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
120
69
28
40
evet kızlar 1,5 sene oldu nişan atalı yaklaşık 5 6 aydır hiç whatsabına bakmıyordum numaraları ezberimde ıkı hat kullanıyor ıkı telefonla birlikde kendi işadamı dersem ınanmayın :KK70: inşaatçı sadece . birine yeni resim koymuş diğerine de sol yanımı sende bırakalı ne gün belli ne gece yazmış. uzuldum görünce. beyimiz yeni aşk acılarına yelken açmış bile. halbuki ben onun herseyidim. hiçbir erkeğe guvenesim bile gelmiyor. akşam akşam bakarak kendimi üzdüm sadece. benim numaram değişti o bana bakamaz bakmaz da sanırsam olsaydı bile.

Sıkma canini geçer herşey, yeni aşk lar da çıkacak karşına Allah in izniyle.

Sen onu unutamadiysan o da seni unutamamistir belki. Seni kastederek yazmış olamaz mı?

1 bucuk sene olmus birakin da yeni asklara yelken acsin. Gec bile kalmis hatta. "halbuki ben onun herseyiydim" demek icin 1 bucuk sene gec kalmissiniz hic yerinde degil bu laf.

sanmıyorum. beni çok sevse hemen kız istetme olaylarına girmezdi. kız ısteme olayları olumsuz yanıt alınca 4 ay sonra bana döndü bu arada. istese bana ulaşabılıyordu. tabi bende alan olmayınca mı bana dondun diye kavga ettim.

1 bucuk sene olmus birakin da yeni asklara yelken acsin. Gec bile kalmis hatta. "halbuki ben onun herseyiydim" demek icin 1 bucuk sene gec kalmissiniz hic yerinde degil bu laf.
tabıkı yeni aşkları olacak 1,5 sene geçti evet. ne bileyim uzuldum belki benim için hiçbirsey yapmamış olmasındandır. önceki konularıma bakarsan anlarsın aslında. neyse allah herkesin gönlüne göre versin

evet kızlar 1,5 sene oldu nişan atalı yaklaşık 5 6 aydır hiç whatsabına bakmıyordum numaraları ezberimde ıkı hat kullanıyor ıkı telefonla birlikde kendi işadamı dersem ınanmayın :KK70: inşaatçı sadece . birine yeni resim koymuş diğerine de sol yanımı sende bırakalı ne gün belli ne gece yazmış. uzuldum görünce. beyimiz yeni aşk acılarına yelken açmış bile. halbuki ben onun herseyidim. hiçbir erkeğe guvenesim bile gelmiyor. akşam akşam bakarak kendimi üzdüm sadece. benim numaram değişti o bana bakamaz bakmaz da sanırsam olsaydı bile.
Kendin ettin kendin buldun gül gibi sararım soldun eyvah eyvah eyyy:KK53::KK70:

Ayrilali çok uzun bir zaman olmus bu zaman zarfinda yeni birileriyleri birseyler yasamasi çok normal. Ama sizin hala onun watsabina bakiyo olmaniz hiç normal degil. Artik onunuze bakin ve siz de yeni asklara yelken acin

bol bol başka numaralar ezberle onun numaralarını unutursun dene bunu, yoksa sen böyle watsabına bakar bakar üzülürsün .

bol bol başka numaralar ezberle onun numaralarını unutursun dene bunu, yoksa sen böyle watsabına bakar bakar üzülürsün .
hafıza oyle bır hafızakı bende hıc kımsenin hiç numaralrını unutmuyorum beynim telefon numaraları ezberleme uzerine kurulmuş sankı turizm fırmasında çalılşıyorum 20 ye yakın servis arabası var hepsi de ezberimde tum sülala tum okul arkadaşları. ama açıköretim okuyorum o derslere geldimi hiçbirini okuyorum ama boş okuyorum girmiyor aklıma

hafıza oyle bır hafızakı bende hıc kımsenin hiç numaralrını unutmuyorum beynim telefon numaraları ezberleme uzerine kurulmuş sankı turizm fırmasında çalılşıyorum 20 ye yakın servis arabası var hepsi de ezberimde tum sülala tum okul arkadaşları. ama açıköretim okuyorum o derslere geldimi hiçbirini okuyorum ama boş okuyorum girmiyor aklıma
ilginç gerçekten normalde beyin esk numarayı unutur mesela ınsanlar eski numaralarını bile hatırlamaz yeni numara alınca artık kendini bir şekilde tutman lazım bakmamak için üzülmene değmez

Back
X