• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimce bir derdim var özel mesajla paylaşmak ve dertleşmek istiyorum

şöyle ki o alevi ben sünniyim, baştan olmayacağını söyledik ikimizde ama sanırım ilk görüşte aşk mıdır, kadermidir, çekeceğimiz çileden midir, bir süre görüştükkten sonra sevgili olduk, birbuçuk yıldır sevgiliyiz ama hayatımda gerçekten mutlu olduğumu düşündürdü bana, evlenmeyi şartlar el verse o da ben de isteriz ama ailelerimiz katiyen bun onay vermez ve ne o ne de ben ailemizin sözünden çıkmayız, ama ayrılamıyoruz da...

bu mu sorun?

siz birbirnizi sevdikten sonra ve gerekten ciddi düşündükten sonra ailelerde bi şkeilde ikna olur. yakın arkadaşlarımden hiç ikna olmaz denen babalar tanıdım

şöyle ki o alevi ben sünniyim, baştan olmayacağını söyledik ikimizde ama sanırım ilk görüşte aşk mıdır, kadermidir, çekeceğimiz çileden midir, bir süre görüştükkten sonra sevgili olduk, birbuçuk yıldır sevgiliyiz ama hayatımda gerçekten mutlu olduğumu düşündürdü bana, evlenmeyi şartlar el verse o da ben de isteriz ama ailelerimiz katiyen bun onay vermez ve ne o ne de ben ailemizin sözünden çıkmayız, ama ayrılamıyoruz da...

yaş sınırını belirttiğin için konunun inandırıcılığını bir kenara bırakarak soruyorum, şu anlattığınla jinekoloji bölümünün ne alakası var?

bu mu sorun?

siz birbirnizi sevdikten sonra ve gerekten ciddi düşündükten sonra ailelerde bi şkeilde ikna olur. yakın arkadaşlarımden hiç ikna olmaz denen babalar tanıdım

tek sorun o değil, bir de güvensizlik sorunu var, ben daha önce cinsel birliktelik yaşadım eski sevgilimle, onun tanıdığı biri bu hatta, ama onu tanımadan önce, geçmişte biraz uçarı mı dersiniz, aklı başında olmayan mı dersiniz bir insandım biraz uzun hikaye anlayacağınız, kimseye anlatmadığım, anlatamadığım için biraz bunaldım :( nasıl anlatacağımı da bilmiyorum ama bir yerden başlamak gerek.

tek sorun o değil, bir de güvensizlik sorunu var, ben daha önce cinsel birliktelik yaşadım eski sevgilimle, onun tanıdığı biri bu hatta, ama onu tanımadan önce, geçmişte biraz uçarı mı dersiniz, aklı başında olmayan mı dersiniz bir insandım biraz uzun hikaye anlayacağınız, kimseye anlatmadığım, anlatamadığım için biraz bunaldım :( nasıl anlatacağımı da bilmiyorum ama bir yerden başlamak gerek.

açıkça söyleyın karşınızdakı ınsan bundan yararlanmaya kalkmıycaksa kabul ederse öyle eder etmezsede kendısı kaybeder

yaş sınırını belirttiğin için konunun inandırıcılığını bir kenara bırakarak soruyorum, şu anlattığınla jinekoloji bölümünün ne alakası var?

çünkü dahası var, aslında benim direk psikoloğa gitmem lazım, ama zamanım olmadı henüz, en kısa zamanda bir fırsat yaratıp uzman desteği alacağım, aramızda evliliğe iki engel var benim fikrimce biri alevi-sünni olayı diğeri ise benim kız olmamam

beğeniyimde motive olun bari, başladınız bi yerden devam edin. sizi dinliyoruz

Son düzenleme:
açıkça söyleyın karşınızdakı ınsan bundan yararlanmaya kalkmıycaksa kabul ederse öyle eder etmezsede kendısı kaybeder

o biliyo bu durumumu, bu konuda fikrini sorduğumda şöyle demişti, eğer gerçekten seversem ve alevi olursa tabi ki kabul ederim, gerçkten sevdiğini biliyorum, çünkü bu durumu öğrenince konuşurken ikimizde ağladık, off off

Konu kapanmaya dogru hızla yol aliyor tabi bende banlanmaya dogru hızla yol alıyorum ama napim ya yaş kriteri cinsellik özel msjlaşma hepsi bir arada gecenin bu saati olunca tutamiyorum kendimi off:24::24:

Niye 25-28 yas arasi :27: taliplerini ariyormussun gibi olmus.. :9:
Derdin neyse burdan paylasmalisin..zaten konun yarisini anlatmissin devaminida getirebilirsin bence:12:

çünkü dahası var, aslında benim direk psikoloğa gitmem lazım, ama zamanım olmadı henüz, en kısa zamanda bir fırsat yaratıp uzman desteği alacağım, aramızda evliliğe iki engel var benim fikrimce biri alevi-sünni olayı diğeri ise benim kız olmamam

onların bı konuda otoriter bir aile yapsımı var. senin ailen onun alevi olmasına takmasın, onların aileside senin kız olmamana takmasın. orta yolu bulun.

peki sevgilin bunu sorun edecek biri mi?
ve mezhep farkı için ne diyor aileler?

o biliyo bu durumumu, bu konuda fikrini sorduğumda şöyle demişti, eğer gerçekten seversem ve alevi olursa tabi ki kabul ederim, gerçkten sevdiğini biliyorum, çünkü bu durumu öğrenince konuşurken ikimizde ağladık, off off

kafam karıştı, kim biliyo durumu, kim alevi olursa kabul edeim demişti, anlamdım:(

biz kadınlar genelde "bakire" demeyi tercih ederiz yılardır şu forumdayım "kız değilim" diyene rastlamadım....

25-28 arası bi psikolog bul istersen daha çok işine yarar...

yaşadığından pişman olmak hiç bişeyı geri getirmez çok seversem kısmı tamamsa diğeride halolur ama adamın genel olarak böyle bı nıyetı yok herhalde evlilik gibi yada sizi evliliğie düşünmüyor

Bir başkasını anlatıyor gibi olmuş.

Engellere bakıyorum . Her ilişkide ama. O kadar saçma ki engeller.
Yok alevi yok sünni yok bilmemne...
Bakire olmaman mı engel ? Seni öyle istemiyorsa defolsun gitsin.
Buna da delirmeye başladım artık. Bir zar mı ya olay ? Yeter yani.
Sevgi , aşk denen bir gerçek var ya... Ve hiçbir engele takılmaz yani. İnanmıyorum ben.

Back
X