• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimce bir derdim var özel mesajla paylaşmak ve dertleşmek istiyorum

Konu kapanmaya dogru hızla yol aliyor tabi bende banlanmaya dogru hızla yol alıyorum ama napim ya yaş kriteri cinsellik özel msjlaşma hepsi bir arada gecenin bu saati olunca tutamiyorum kendimi off:24::24:

He he Tutimimi, tutma kendini zaten, Takipteyiz zevkle :D. 25-28 yaş arası cinsellik konuşacak insan arıyorum dedi değil mi arkadaş? Çok şüpheli hakikatten!

P.S. ya ben niye smiley kullanımıyorum bu arada? nerede bu smileyliler?

alevi olsam o sorun olmayacak demedi, sanırım bi anlaşılmazlık olmuş, asıl sorun bizim için mezhep, bana hiç bir zaman bekaretle ilgili konuda aşağılağyıcı veya kırıcı yaklaşmadı, ama benim hissettiğim kadarıyla onun için bekarette sorun, çünkü ilk öğrendiğinde verdiği tepkiden anladım bunu,
dediğinizde haklısınız ama insan isteyince hangi sorun hallolmaz ki, ama biz ikimizde bu sorunlarla yüzleşmekten baştan vazgeçtik, onu temize çıkarmak veya övmek değil amacım, ama sonuçta onu seviyorum, belki de bu yüzden laf konduramıyorum, belki de sizin dediğiniz gibi kendimi rahatlatıyorum..

Evet yerinde olsam çok hiddetlenirdim kimse kimsenin duygularını bu kadar incitmeye hak bulamaz kendinde...

Back