Kendimden 14 Yas Kucuk Is Arkadasimdan Evlilik Teklifi Aldim.....

Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
Sen 55 olduğunda, o 40 yaşında olucak. Arkadaşlarının eşleri 30 şu yaşlarda olucak. I ııh yürümez, en azından uzun sürmez bacım..
 
Ne kadar olgun olursa olsun ve siz de ne kadar enerjik, dinamik, cıvıl cıvıl bir insan olursanız olun, 38 yaşındaki bir kadının kafasıyla 24 yaşındaki dünün ergeni bir gencin kafasının uyumlu olma şansı var mı? İmkansız. Daha ne gördü, ne yaşadı, ne biriktirdi, ruhu hangi evreleri tamamladı da pişti ki, size yetişecek kadar olgunlaşmış olsun? 14 yaş farkın kabul edilebilir olduğu zamanlar da vardır ama küçüğün 24 olması kesinlikle bu farkı kabul edilemez yapıyor bence. Bir de siz ona bir eş, kendinize denk bir hayat arkadaşı olarak bakabilecek misiniz ki? Şahsen kendimden 5-6 yaş küçük erkekler bile bana küçük veletler gibi geliyor. :confused:
 
Eğri oturup doğru konuşalım 38-24 aradaki fark bariz belli,yani ne kadar olgun olursa olsun çocuğun 24 yaşında olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu durum,herşeyden önce ben böyle bı ilişkide hayal ediyorum kendimi,değil 14 4 yaş büyük olsam flörtümden kompleks falan yaparım yani:110: etrafta ki kizlardan bilmem nelerden kıskanırım falan.
Ki bide hemen evlilik teklifi etmiş yani insan önce bı tanımak ister ne bu acele:işsiz:
Ama olgun biriyle özel şeyler denemek merakindaysa evlilik bahanesiyle ilişki isteyebilir güvenmeyin bence hemen
 
Bu birey kendi kendine mi ciddi yoksa ailesi de bu ciddiyeti biliyor mu? Sormamın sebebi daha 24 yasında olması ve evlenme teklif etmesi...ayrıca günümüz ergenlik yaşi 18den 25e çıktı... Ne bileyim bir anlamda hoş görünüyor ama mantık çerçevesinde ise bu iş pekte olur değil gbi.. Yine de sizin kararınız ben olsam ergenlerle ugrasmazdım...😊
 
Bu yaş farkının belli olmaması için çok anormal durumlar lazım :) ruhen anlaşmak hadi bir şekilde mümkün olsa dahi, bir süre sonra fiziken çok büyük bir fark oluşacak. Ve kendinizi bir süre sonra yetersiz hissetmemeniz elde değil bence.
 
iliskinin basinda problem olmasa bile siz 50yken o 36 olacak ve arkadaslarinin esleri 30-36 yas araliginda olacak yuksek ihtimal.hic lafi sozu edilmese bile.girdiginiz sosyal ortamlarda surekli garip bakislara maruz kalarak bi sure sonra siz de kendinizi kotu hissetmeye baslayacaksiniz.bi de cocuk dogur kilo al kilo ver derken ister istemez esiniz gencken siz kendinizi kotu hissedeceksiniz.belki avrupada boyle olmuyordur ama turkiyede malesef.29 yasindayim.evli olmasam bile 24 yasinda biri bana evlilik teklif etse iyi anlassam bile asla dusunmem.coluk cocuk ergenlikten yeni cikmis belki cikamamis tipler.muhtemelen size asik oldu bir omur surecegini saniyor.cevremde 7 yas buyuk kadinla evlenen tanidigim cok mutsuz.surekli kavga tartisma halindeler.
 
Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
Etrafında kendisinden 6 yaş küçük bir erkekle evlenen bir akrabam var ama 14 çok fazla ya. Çok yorucu bir ilişki olur yani erkekler zaten bizlere göre geç olgunlaşıyor aradaki 14 yaş fark onu sizin yanınızda çocuk konumuna sokabilir.
 
Yaş farkı gerçekten çok.
Bir diğer taraftan daha öncesinde de duygusal bir ilişkiniz yoktu sanırım.
Bana kalırsa yaşı küçük ve size hayranlık duyuyordur. Nesil farkı diyebileceğimiz bir fark söz konusu. Hani beyefendi 32 gibi olsa bile neyse derdim. Bana kalırsa eşler arasında 3-4 yaşa kadar fark ideal ama sonrası genel itibariyle zor oluyor. Bazısının yapısı daha olgun olduğunu göz önünde bulundurmadan söylüyorum.

Bir de toplum gerçeği var. Tasvip etmiyor olsam da. Kadın da erkekten büyük olabilir bence ama herkes erkek kadından büyük olsun der. Buna rağmen aradaki 14 yaş farkta erkek büyük olsa bile tepki alırdı. Ki bu olayda kadının yaşı daha büyük. Tepkiler çok çok çok daha büyük olur. Büyük bir aşk büyük bir anlaşma olmadan aşılamayacak sonuçlar ortaya çıkarır.
 
Çok küçük bı yaş özellikle bı erkek için. Bugün böyle dusunur iki gün sonra olgunlaşıp aklı başına gelince sizi her türlü çok üzer benden söylemesi.
 
Annesinin yaşını biliyo musunuz kesinlikle hakaret degil yanlis anlaşılmasın annesiyle yas farkiniz belki daha azdir ama sizin bence ne kadar olumsuzum desenizde hosunuza gitmis dusunmussunuz icinizden asla demis olsaniz konu acmaz fikir danismazdiniz iyi dusunun 14 yas kusak degismis oluyor nerdeyse genc gostermekle bakimli olmakla genc dusunmekle enerjiyle hicbirseyle kapatilmaz yaratilis diye birsey var
 
Back
X