- 15 Kasım 2019
- 471
- 526
- 18
- Konu Sahibi Dunyayigeziyorum
öyle bir hataya düşmeyin evlenipte bi 4-5 sene sonra anne oğul gibi durursunuzCevrenizde yakininizda birebir oldu mu oyle tanidiklariniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle bir hataya düşmeyin evlenipte bi 4-5 sene sonra anne oğul gibi durursunuzCevrenizde yakininizda birebir oldu mu oyle tanidiklariniz ?
Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
aklı basında kımse kendınden 14 yas kucuk bırıyle evlenmeyı secmezBilmiyorum inanin :) Hani daha once ona hic o gözle bakmak aklima dahi gelmedigi icin bilemiyorum... Ama suan dusununce eli yuzu gayet duzgun biriisyerinde de gayet sevilen yasina gore gayet olgun beyefendi bir insan....
Yine de kapanmaz olmaz 50 yaşındaki erkek gençtir ama 50 yaşında bile olsa kadın orta yaşlıdır ki 64 yaşBen biraz önyargılı olucam sebebi de pat diye evlilik tekif etmesi daha flörtleşmeden bana mantıklı gelmedi...
Bu işin içinde bir durum da olabilir emin değilim
ki ben evlenmezdim çünkü ileride ben 50 yaşında oldugumda o 36 yaşında olacak fark daha ortaya çıkacak...
Menopoza giricem(cinsellik de var ama sadece o da değil) unutkan olucam kemiklerimde sorunlar olabilir....
malesef bazı durumları engelleyemiyoruz eski enerjide olamayabılıyorsun...
Bence şuanlık öylesine flört edin istiyorsanız...
Çocuk düşünürmüsünüz bilmem 14 yaş ancak karşı taraf 50 siz de böyle 64 oldunuzda bir nebze kapanabılır....
fizyolojik biyolojik açıdan
Ruhsal açıdan elbet anlaşabilirsiniz çok olgundur belki
Belki dedim ruhsal açıdan ama biyolojik fark kapanmaz tabikiYine de kapanmaz olmaz 50 yaşındaki erkek gençtir ama 50 yaşında bile olsa kadın orta yaşlıdır ki 64 yaş![]()