Kendimden 14 Yas Kucuk Is Arkadasimdan Evlilik Teklifi Aldim.....

Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????

Halamın eşi ondan 9 yaş küçüktü onlar boşandılar ama sebep yaş farkı değildi.

24 yaşında bir erkek diyorsunuz, ki çoğu geç olgunlaşıyor, arkadaşlık yapıyormuşsunuz yani tavırları olgunluğunu siz daha iyi bilirsiniz. Bıçak sırtı bir konu, bilemedim şimdi. İkinizi de tanısam daha iyi yorum yaparım ama şu an elimizdeki tek bilgi yaş farkınız.

Ben biraz önyargılı olucam sebebi de pat diye evlilik tekif etmesi daha flörtleşmeden bana mantıklı gelmedi...
Bu işin içinde bir durum da olabilir emin değilim

ki ben evlenmezdim çünkü ileride ben 50 yaşında oldugumda o 36 yaşında olacak fark daha ortaya çıkacak...
Menopoza giricem(cinsellik de var ama sadece o da değil) unutkan olucam kemiklerimde sorunlar olabilir....

malesef bazı durumları engelleyemiyoruz eski enerjide olamayabılıyorsun...
Bence şuanlık öylesine flört edin istiyorsanız...
Çocuk düşünürmüsünüz bilmem 14 yaş ancak karşı taraf 50 siz de böyle 64 oldunuzda bir nebze kapanabılır....

fizyolojik biyolojik açıdan
Ruhsal açıdan elbet anlaşabilirsiniz çok olgundur belki

7-8 yaş fark ile evli bir çok kadın biliyorum.

Ama bunlar olgun, hayatlarını oturtmuş insanlar.

24 yaşında bir çocuğun hiç bir hayat deneyimi, ya da birikimi yoktur. Evet sizi seviyor olabilir, ama zaten evi var, arabası var ben de hazıra konacağım diye arka plan düşünceleri de vardır. Bugün evet deseniz de içinizde hep acabalar kalacaktır. Bu riske değmez bence.

O 30 siz 44 olsaydiniz olurdu ama böyle olmaz. Daha cok kücük hicbir sey yasamamış bilmiyor. İleride gözü genç kızlara kayar mı vs.. Erken evlendiği için sizi suçlayabilir

Bilmiyorum inanin :) Hani daha once ona hic o gözle bakmak aklima dahi gelmedigi icin bilemiyorum... Ama suan dusununce eli yuzu gayet duzgun biri 😶😶 isyerinde de gayet sevilen yasina gore gayet olgun beyefendi bir insan....
aklı basında kımse kendınden 14 yas kucuk bırıyle evlenmeyı secmez
evet boyle evlenen var aralarında 30 yas olanda var
ama normal degıl
hele kı ulkemızde ergenlıkten bır turlu cıkamayan erkekler varken
24 yasında bır ınsan yasından ne kadar olgun olabılır allah askına ya bır 38 yasında olamaz
elı yuzu duzgun yasına gore olgun dedıgınıze bıle ınanamıyorum
sızın kusakla onun kı bır mı ?
33 yasımdayım
24 yasımdakı kuzenım konustugunda gulumsuyorum sevımlı gelıyor bazı dusuncelerı cocukca gelıyor hatta

evlılık bambaska bırsey

Ben biraz önyargılı olucam sebebi de pat diye evlilik tekif etmesi daha flörtleşmeden bana mantıklı gelmedi...
Bu işin içinde bir durum da olabilir emin değilim

ki ben evlenmezdim çünkü ileride ben 50 yaşında oldugumda o 36 yaşında olacak fark daha ortaya çıkacak...
Menopoza giricem(cinsellik de var ama sadece o da değil) unutkan olucam kemiklerimde sorunlar olabilir....

malesef bazı durumları engelleyemiyoruz eski enerjide olamayabılıyorsun...
Bence şuanlık öylesine flört edin istiyorsanız...
Çocuk düşünürmüsünüz bilmem 14 yaş ancak karşı taraf 50 siz de böyle 64 oldunuzda bir nebze kapanabılır....

fizyolojik biyolojik açıdan
Ruhsal açıdan elbet anlaşabilirsiniz çok olgundur belki
Yine de kapanmaz olmaz 50 yaşındaki erkek gençtir ama 50 yaşında bile olsa kadın orta yaşlıdır ki 64 yaş 🙄

Maddi ya da manevi olarak annesinden yoksun kalmışsa bu boşluğu size olan hayranlığı sebebiyle doldurmak istiyor da olabilir. Kendisi de bunun farkında değildir belki. Size olan hayranlığını sevgi ya da aşk gibi hissediyor olabilir. Bir de bu açıdan düşünün.

Yaş farkınız aşırı fazla.
36 yasındayım düşünüyorum 24 yasında bir çocuk bana evlilik teklifi ile gelse ciddiye bile alamam.
Ne kadar olgun olursa olsun ben yaş ile tecrübeleri dogru orantılı bulan biriyim.
24 yasındaki aklımı 25 yasındayken bile begenmiyordum ben kaldı ki 36 yasında biri olarak o devirlerde hisettiğim ve yaptıgım şeylerin ne kadarını yerli yerinde bulabilirim.
İnsanın bir pişme süreci vardır ve hayatın da doğal bir akışı var.
38 yasında bir kadın olarak aklınızın bu tip bir durum için fazlasıyla bulanması ve acaba demeniz gerçekten durumu saglıklı bir mantık süzgeçinden geçiremediğinizi gösteriyor.

36 yaşındayım, aynı yaşta bir arkadaşım, kendinden 5 yaş küçük biri ile evlenecek yakında , o bile bana çocuk geliyor ve yan yana geldiklerinde 5 yaş fark bile belli oluyor bence.

Suan flort edilebilir, sevgili olunabilir,
Adamin 30 yasi beklenebilir, hala birlikte iseniz evlilik dusunulebilir gibi geldi bana.

Ama o zaman da siz 40i gececeksiniz, cocuk falan dusunuyorsaniz bence hic vakit harcamayin bu kisi ile. Uzun sureli bir iliski olma ihtimali cok dusuk.

Kisisel olarak benim kafam kaldirmazdi saniyorum 20li yaslarda birini.

Back
X