Kendimden 14 Yas Kucuk Is Arkadasimdan Evlilik Teklifi Aldim.....

Yaşamam mı gerekiyor anlamadım? Çevremde görüyorum ve asla sağlıklı bulmuyorum. 25 ile 40 yaşındaki enerji beğeniler aynı mı sizce? Çökmekten falan bahsetmiyorum ama jenerasyon farkı oluyor açıkça da görülüyor. Mutlu olan yoktur demiyorum ama çok çok nadir,bu riske değmez o yüzden. Siz sanırım böyle bir ilişki yaşıyorsunuz o yüzden alındınız böyle ama sizlik bi durum yok, alınmayın lütfen :)
e

Eşim benden 20 yaş büyük doğru ama alındığımı söyleyemeyeceğim. Benim seçimim. Bizim hayatımız. Kimseyi ilgilendiren bir durum değil sonuçta.

Böyle yaşanılabilir ilişkiler olmasına rağmen de kati dille reddedin demek bana saçma geliyor. Herkesin bir fikri var maalesef yaşasa da yaşamasa da.

Olur neden olmasın hayatta hersey biz insanlar için ☺️ benim eşim benden 15 yaş büyük çok iyi anlaşırız. Ve ayrıca kendine çok özen gösteren biri. Yani öyle çöktü filan olayı yok. Şu an bunlari damat adayının gözünden yazdım. Ama birde bizde şu olay var. Ben hep erkeklerin geç olgunlaştıgini düşündüğüm için böyle bir erkekle evlenmişim ve kesinlikle haklı da çıktım. Benden 15 yaş büyük olmasına rağmen bazı durumlarda hala olgun davranmıyor ve bazen hala benim çekip çevirdiğim durumlar oluyor. Yani erkekler geç olgunlasiyor cidden. Yaşamadan bilemezsiniz hiç mutlu olup olmayacağınizi. Belkide ilişkinizi sevgili durumuna taşıyıp bir süre de öyle gozlemleseniz ilişkinizi?

Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
Kenarda Paran, altında araban. Tapulu evin. Aileden kalan, gelen bir miras para, iyi bir maaşın var mı şekerim ?! Yani kısacası rahat yaşam koşulların var mı senin? Seni soruyorum 24lük çocuğu değil

Eşim benden 20 yaş büyük doğru ama alındığımı söyleyemeyeceğim. Benim seçimim. Bizim hayatımız. Kimseyi ilgilendiren bir durum değil sonuçta.

Böyle yaşanılabilir ilişkiler olmasına rağmen de kati dille reddedin demek bana saçma geliyor. Herkesin bir fikri var maalesef yaşasa da yaşamasa da.
E alındınız ki alıntıladınız o nedenle diyorum. Siz çok mutlu olabilirsiniz dediğim gibi ama bence bu riske değmez çünkü genel olarak sorun çıkıyor. Ben konu sahibinin arkadaşını umutlandırmaması adına kesin bi dille reddedin dedim ki umutlanmasın.

Ayrıca böyle yaşanılabilir ilişkiler var diye her ilişkiyi mantıklı bulmamız gerekmiyor sanırım. Ben bulmuyorum, fikrimi soran insanlara da mantıksız olduğunu söylüyorum bu nedenle.

Dilerim mutlu olursunuz bi ömür.

Bence bu cocuk sizden hoslanmiyor. Sadece evlenmek istiyorum ayağına sizinle cinsel birliktelik istiyor. Koskoca kadınsınız bu sormak bile anlamsız.
Aynen. Ben de 50 yaşındaki ablamdan biliyorum. Kendisine 20 küsür yaşındaki çocuklar asılıyor ve bizimki de bunların kendine aşık olduğunu sanıyor .. Bir de demez mi bunların tam aşık olma yaşı olgun kadın severler diye ..😂😂😂 Sonra bir bakıyor ki dertleri sadece seks ve parasını yemekmiş

Açıkçası ben 31 yaşındayım ve benden 3 yaş bile küçük biri çocuk gibi geliyor kaldı ki sevgili, eş
.. bana pek uygun gelmedi ama size ve ona uygun olması önemli olan. Sizin dr gönlünüz yok değil sanki o_O

Bu birey kendi kendine mi ciddi yoksa ailesi de bu ciddiyeti biliyor mu? Sormamın sebebi daha 24 yasında olması ve evlenme teklif etmesi...ayrıca günümüz ergenlik yaşi 18den 25e çıktı... Ne bileyim bir anlamda hoş görünüyor ama mantık çerçevesinde ise bu iş pekte olur değil gbi.. Yine de sizin kararınız ben olsam ergenlerle ugrasmazdım...😊
Ailesiyle cok fazla kontagi yok. Bu arada ben yurtdisinda yasiyorum. Bahsettigim kisi Turk degil.

D Dunyayigeziyorum birde aklıma şu geldi, annesiyle ilişkisi nasıl biliyor musunuz? Yani sizi anne yerine koymasın bilinçaltında. Bunun yaşla alakası yok, sakın yanlış anlamayın. Tavrınız olgunluğunuz sevginizden dolayı.
Annesiyle babasi yillar once bosanmis...Cok fazla icli disli iliskileri yok.. Kultur farki da etken tabi. Yurtdisinda yasiyorum. Bahsettigim kisi de Turk degil..

Kendinden sekiz yas Kucuk bırıyle evlendi iş vasıtasıyla tanıdıgım bırı. Yıllardır muhattap oldugumuz ıcınde arkadasız kendisiyle.

Simdı kadın 36 yasında kocası 28ınde falan
Ve Bosanmak istiyor adam. Sıkıldım boğuldum diyormus.
Gul gıbı ıslerı var ıkısı de meslektaş, kafe acıcam ben kumsalda bir yer kiralayıp diyormus (tam bir ergen hayali)

Kadının huzur ıstedıgı yasta, adam adrenalin. Istıyor. Er gecte Bosanırlar zaten.

Kendinden sekiz yas Kucuk bırıyle evlendi iş vasıtasıyla tanıdıgım bırı. Yıllardır muhattap oldugumuz ıcınde arkadasız kendisiyle.

Simdı kadın 36 yasında kocası 28ınde falan
Ve Bosanmak istiyor adam. Sıkıldım boğuldum diyormus.
Gul gıbı ıslerı var ıkısı de meslektaş, kafe acıcam ben kumsalda bir yer kiralayıp diyormus (tam bir ergen hayali)

Kadının huzur ıstedıgı yasta, adam adrenalin. Istıyor. Er gecte Bosanırlar zaten.
Gerçekten tam bir ergen hayali ama sinirlerim bozuldu. Aptal yaa. Hayır istiyorsan aç cafeni de boşanmak niye. Bence varya o kendine macera arıyor.

Gerçekten tam bir ergen hayali ama sinirlerim bozuldu. Aptal yaa. Hayır istiyorsan aç cafeni de boşanmak niye. Bence varya o kendine macera arıyor.
Kumsalda bir arkadası bar actı, bır ıkı gıtmısler eglenmeye.
Muhtemelen ortamı sevdi, kızlar hosuna gıttı.
Yakısıklı da bir cocuk, buyuk ihtimal kızlarda ona baktı egosu oksandı.

Simdı hayalı kumsalda yer kırayalıp kafe acmak🤣tam bir gerizekali turnusolu.

Ona gozu gıbı bakan karısı maddi super imkanları, cok guzel kızları var.
Ama rahat batmış iste

Bosanmak ıstedıgını söyledınde kadın ıncınmıs aglamıs...
ya tamam dıyıp gitmesini söyleseydin ya dedım.
Hersey senın ustune
Kalsın sokakta donuyla.
Ustunde Bı donu var kendine ait, bankalar kredi bile vermiyor ona.
Ama iste hayaller parıs.
Biti kanlanmak bu iste.
Bırakacaksın aslında gıtsın surunsun.

20 tlık sigara yerine tutun sarıp ıcse bırkere aglayarak eve dönecek bebe.

Cuma gunu gorusecegım kadınla. Bakalım ne yaptılar merak ediyorum bende😌

Son düzenleme:
Benim anlamadığım aranızda daha önce etkileşim olmadı mı birlikte iş çıkışı yemeğe gitmek, telefonda mesajlaşmak vs gibi. Yoksa adam bir etkileşim karşılık görmeden bir anda seviyorum seninle evlenmek istiyorum mu dedi?
Tabi ki mutlaka oldu... Is cikisi hadi birseyler icelim vs vs . Mesajlasmalar genelde isle alakali ama sicak esprili mesajlasmalar olurdu... Aslinda iki iyi arkadasiz... Ama isin bu boyutu hic aklima gelmedi

Kumsalda bir arkadası bar actı, bır ıkı gıtmısler eglenmeye.
Muhtemelen ortamı sevdi, kızlar hosuna gıttı.
Yakısıklı da bir cocuk, buyuk ihtimal kızlarda ona baktı egosu oksandı.

Simdı hayalı kumsalda yer kırayalıp kafe acmak🤣tam bir gerizekali turnusolu.

Ona gozu gıbı bakan karısı maddi super imkanları, cok guzel kızları var.
Ama rahat batmış iste

Bosanmak ıstedıgını söyledınde kadın ıncınmıs aglamıs...
ya tamam dıyıp gitmesini söyleseydin ya dedım.
Hersey senın ustune
Kalsın sokakta donuyla.
Ustunde Bı donu var kendine ait, bankalar kredi bile vermiyor ona.
Ama iste hayaller parıs.
Kani bıtlenmek bu iste.
Bırakacaksın aslında gıtsın surunsun.

20 tlık sigara yerine tutun sarıp ıcse bırkere aglayarak eve dönecek bebe.

Cuma gunu gorusecegım kadınla. Bakalım ne yaptılar merak ediyorum bende😌

😂😂😂😂😂😂😂😂 kani bitlenmis ne demek. Nasi bir tabir koptum resmen hemen google a sorcam 😂😂
O zaman aç kabadayi bu
Hem aç hemde bir yeri büyük. Tobe estagfirullah.
Nelerine guvenirler bir anlasam
Birde bilmedigi iş 😂😂 yapsin yapsin cafe görsün.
Kalsın donuyla bence de

Kadin da napsin üzülür tabi ağlamıştır ama anlasilan kadin onsuz da yapar hemde daha iyi olur gözünü oyacak kargayı besleyecegine tek basina kiziyla yasar mutlu mesut
Erkeklerden nefret ediyorum ya
😂😂😂😂
Bulmus bunuyor.

Back
X