- 7 Ağustos 2019
- 1.430
- 2.067
- 48
- Konu Sahibi Dunyayigeziyorum
ben olsam ciddiye alamazdım.mesela şuan yirmilerin sonundayım artık 20 yaşında biri gelse evlenme teklif etse onu bile ciddiye alamam pek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşamam mı gerekiyor anlamadım? Çevremde görüyorum ve asla sağlıklı bulmuyorum. 25 ile 40 yaşındaki enerji beğeniler aynı mı sizce? Çökmekten falan bahsetmiyorum ama jenerasyon farkı oluyor açıkça da görülüyor. Mutlu olan yoktur demiyorum ama çok çok nadir,bu riske değmez o yüzden. Siz sanırım böyle bir ilişki yaşıyorsunuz o yüzden alındınız böyle ama sizlik bi durum yok, alınmayın lütfen :)
e
İsteyen beğenmesin gercekler aciAnneannem annemi dogurdugunda 14 yasindaymis ilk bu geldi aklima. 14 yas cooook fazla imkansiz
Kenarda Paran, altında araban. Tapulu evin. Aileden kalan, gelen bir miras para, iyi bir maaşın var mı şekerim ?! Yani kısacası rahat yaşam koşulların var mı senin? Seni soruyorum 24lük çocuğu değilArkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
E alındınız ki alıntıladınız o nedenle diyorum. Siz çok mutlu olabilirsiniz dediğim gibi ama bence bu riske değmez çünkü genel olarak sorun çıkıyor. Ben konu sahibinin arkadaşını umutlandırmaması adına kesin bi dille reddedin dedim ki umutlanmasın.Eşim benden 20 yaş büyük doğru ama alındığımı söyleyemeyeceğim. Benim seçimim. Bizim hayatımız. Kimseyi ilgilendiren bir durum değil sonuçta.
Böyle yaşanılabilir ilişkiler olmasına rağmen de kati dille reddedin demek bana saçma geliyor. Herkesin bir fikri var maalesef yaşasa da yaşamasa da.
Aynen. Ben de 50 yaşındaki ablamdan biliyorum. Kendisine 20 küsür yaşındaki çocuklar asılıyor ve bizimki de bunların kendine aşık olduğunu sanıyor .. Bir de demez mi bunların tam aşık olma yaşı olgun kadın severler diye ..Bence bu cocuk sizden hoslanmiyor. Sadece evlenmek istiyorum ayağına sizinle cinsel birliktelik istiyor. Koskoca kadınsınız bu sormak bile anlamsız.
Ailesiyle cok fazla kontagi yok. Bu arada ben yurtdisinda yasiyorum. Bahsettigim kisi Turk degil.Bu birey kendi kendine mi ciddi yoksa ailesi de bu ciddiyeti biliyor mu? Sormamın sebebi daha 24 yasında olması ve evlenme teklif etmesi...ayrıca günümüz ergenlik yaşi 18den 25e çıktı... Ne bileyim bir anlamda hoş görünüyor ama mantık çerçevesinde ise bu iş pekte olur değil gbi.. Yine de sizin kararınız ben olsam ergenlerle ugrasmazdım...![]()
Annesiyle babasi yillar once bosanmis...Cok fazla icli disli iliskileri yok.. Kultur farki da etken tabi. Yurtdisinda yasiyorum. Bahsettigim kisi de Turk degil..D Dunyayigeziyorum birde aklıma şu geldi, annesiyle ilişkisi nasıl biliyor musunuz? Yani sizi anne yerine koymasın bilinçaltında. Bunun yaşla alakası yok, sakın yanlış anlamayın. Tavrınız olgunluğunuz sevginizden dolayı.
Gerçekten tam bir ergen hayali ama sinirlerim bozuldu. Aptal yaa. Hayır istiyorsan aç cafeni de boşanmak niye. Bence varya o kendine macera arıyor.Kendinden sekiz yas Kucuk bırıyle evlendi iş vasıtasıyla tanıdıgım bırı. Yıllardır muhattap oldugumuz ıcınde arkadasız kendisiyle.
Simdı kadın 36 yasında kocası 28ınde falan
Ve Bosanmak istiyor adam. Sıkıldım boğuldum diyormus.
Gul gıbı ıslerı var ıkısı de meslektaş, kafe acıcam ben kumsalda bir yer kiralayıp diyormus (tam bir ergen hayali)
Kadının huzur ıstedıgı yasta, adam adrenalin. Istıyor. Er gecte Bosanırlar zaten.
Benim de var yakınımda, bana göre olmaz diye düşünsem bile erkek daha olgun kadında yaşına göre daha eğlenceli hareketli vs derken iyiler.
Hadi yaaa gercekten mi ??? Esiniz sizden 15 yas kucuk mu ?? Inanmiyorum yalniz degilmisim. Varmis ornekleri:)Uzulmeyin bende is arkadasimla evliyim 15 yas var aramizda ben 40 o 25 ,iyi taniyin bu evliligi neden istiyor ona bakin ,biz arkadastik florte dondu sevgili olup evlendik,bebek bekliyoruz
Kumsalda bir arkadası bar actı, bır ıkı gıtmısler eglenmeye.Gerçekten tam bir ergen hayali ama sinirlerim bozuldu. Aptal yaa. Hayır istiyorsan aç cafeni de boşanmak niye. Bence varya o kendine macera arıyor.
Tabi ki mutlaka oldu... Is cikisi hadi birseyler icelim vs vs . Mesajlasmalar genelde isle alakali ama sicak esprili mesajlasmalar olurdu... Aslinda iki iyi arkadasiz... Ama isin bu boyutu hic aklima gelmediBenim anlamadığım aranızda daha önce etkileşim olmadı mı birlikte iş çıkışı yemeğe gitmek, telefonda mesajlaşmak vs gibi. Yoksa adam bir etkileşim karşılık görmeden bir anda seviyorum seninle evlenmek istiyorum mu dedi?
Kumsalda bir arkadası bar actı, bır ıkı gıtmısler eglenmeye.
Muhtemelen ortamı sevdi, kızlar hosuna gıttı.
Yakısıklı da bir cocuk, buyuk ihtimal kızlarda ona baktı egosu oksandı.
Simdı hayalı kumsalda yer kırayalıp kafe acmaktam bir gerizekali turnusolu.
Ona gozu gıbı bakan karısı maddi super imkanları, cok guzel kızları var.
Ama rahat batmış iste
Bosanmak ıstedıgını söyledınde kadın ıncınmıs aglamıs...
ya tamam dıyıp gitmesini söyleseydin ya dedım.
Hersey senın ustune
Kalsın sokakta donuyla.
Ustunde Bı donu var kendine ait, bankalar kredi bile vermiyor ona.
Ama iste hayaller parıs.
Kani bıtlenmek bu iste.
Bırakacaksın aslında gıtsın surunsun.
20 tlık sigara yerine tutun sarıp ıcse bırkere aglayarak eve dönecek bebe.
Cuma gunu gorusecegım kadınla. Bakalım ne yaptılar merak ediyorum bende![]()