Kendimden 14 Yas Kucuk Is Arkadasimdan Evlilik Teklifi Aldim.....

😂😂😂😂😂😂😂😂 kani bitlenmis ne demek. Nasi bir tabir koptum resmen hemen google a sorcam 😂😂
O zaman aç kabadayi bu
Hem aç hemde bir yeri büyük. Tobe estagfirullah.
Nelerine guvenirler bir anlasam
Birde bilmedigi iş 😂😂 yapsin yapsin cafe görsün.
Kalsın donuyla bence de

Kadin da napsin üzülür tabi ağlamıştır ama anlasilan kadin onsuz da yapar hemde daha iyi olur gözünü oyacak kargayı besleyecegine tek basina kiziyla yasar mutlu mesut
Erkeklerden nefret ediyorum ya
😂😂😂😂
Bulmus bunuyor.
Haha duzelttım kız🤣
Meslegı de var bu arada cocugun, meslegınden de sıkılmıs zaar🤣millet asgari ucrete is bulamıyor, bunun kazancı super ama 28ınde bıkmıs tıpı kes ya🤣

Kadın erkekten Kucuk olsun ama, erkek olmasın.
Zaten gec olgunlasıyorlar, bunların bu hayalleriyle beklentilerıyle ugrasılmaz.
Cocuk mu buyutceksın kocamı?

Kenarda Paran, altında araban. Tapulu evin. Aileden kalan, gelen bir miras para, iyi bir maaşın var mı şekerim ?! Yani kısacası rahat yaşam koşulların var mı senin? Seni soruyorum 24lük çocuğu değil
Hayir hic biri yok.. Ayni sirkette hemen hemen ayni pozisyonlarda ayni maasla calisiyoruz... Hatta onun arabasi var benim yok :)

Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
Cevremde iki ornek var, ikisi de mutlu. Ikisinde de kadinlarin ikinci erkekledin ilk evliligi. Ama ikisinse de erkek 24 yasinda degil, daha buyuk. O kadar yas farki olmasa bile bence 24 yasindaki erkek evlenmemeli.

Kumsalda bir arkadası bar actı, bır ıkı gıtmısler eglenmeye.
Muhtemelen ortamı sevdi, kızlar hosuna gıttı.
Yakısıklı da bir cocuk, buyuk ihtimal kızlarda ona baktı egosu oksandı.

Simdı hayalı kumsalda yer kırayalıp kafe acmak🤣tam bir gerizekali turnusolu.

Ona gozu gıbı bakan karısı maddi super imkanları, cok guzel kızları var.
Ama rahat batmış iste

Bosanmak ıstedıgını söyledınde kadın ıncınmıs aglamıs...
ya tamam dıyıp gitmesini söyleseydin ya dedım.
Hersey senın ustune
Kalsın sokakta donuyla.
Ustunde Bı donu var kendine ait, bankalar kredi bile vermiyor ona.
Ama iste hayaller parıs.
Biti kanlanmak bu iste.
Bırakacaksın aslında gıtsın surunsun.

20 tlık sigara yerine tutun sarıp ıcse bırkere aglayarak eve dönecek bebe.

Cuma gunu gorusecegım kadınla. Bakalım ne yaptılar merak ediyorum bende😌

Aşırı güldüm anlatiminiza 😂😂 ve merak ettim buradan da arkadaşları bilgilendirir mısınız cidden amacı neymiş bu adamın yani şaka gibi karısını çocuğunu isini bırakıp kumsal bir yerde cafe açmak.. canı çok sıkılmış :)

Aşırı güldüm anlatiminiza 😂😂 ve merak ettim buradan da arkadaşları bilgilendirir mısınız cidden amacı neymiş bu adamın yani şaka gibi karısını çocuğunu isini bırakıp kumsal bir yerde cafe açmak.. canı çok sıkılmış :)
Ben kadınla gorustugumde canı sıkılmıs bunun bir kurus verme sal gitsin, ıkı gune tutun ıcemıyorum dıyıp aglayarak döner dedım.
Heyecan arıyor ne olacak amacı. Ikı genc kız kestıyse bunu uzaktan uzaktan, o an bogulmustur🤣 cuma gunu görusecegız soracagim bakalım duzelmıs mi.

Bazen adamla muhattap olmam gerekiyor gidip bekliyorum,, Ee nerde diyorum, bana küstü gelmiyor diyor. Hala çocuk yanı.
Tamam karına kustunde, ıs yapıyoruz tipsiz karına kusup ise bakmamak evde yatmak nedir 🤣 karısına kusunce ise de gitmiyor yanı hahahahah.

Ben kadınla gorustugumde canı sıkılmıs bunun bir kurus verme sal gitsin, ıkı gune tutun ıcemıyorum dıyıp aglayarak döner dedım.
Heyecan arıyor ne olacak amacı. Ikı genc kız kestıyse bunu uzaktan uzaktan, o an bogulmustur🤣 cuma gunu görusecegız soracagim bakalım duzelmıs mi.

Bazen adamla muhattap olmam gerekiyor gidip bekliyorum,, Ee nerde diyorum, bana küstü gelmiyor diyor. Hala çocuk yanı.
Tamam karına kustunde, ıs yapıyoruz tipsiz karına kusup ise bakmamak evde yatmak nedir 🤣 karısına kusunce ise de gitmiyor yanı hahahahah.

Ayy yok artık hahhahaa 28 değil kafa 18 yalniz 😂 cidden çok şımarıkmış bilemedim arkadaşınız için sanki daha hayırlı ayrılması o ne yaa :) o değil bu çocuk cafe açıp 3 4 gün müşteri gelmezse de küser arkadaşınızın yanına geri döner pismanim tülaay birakma beni der gibi bir enerji aldım 😂😂

Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
Esimle aramda 3 4 yas var ama inan evlilik oturana kadar öldüm.Anca denk olduk huzurluyuz.Gorunuste benden buyuk boyundan öturu 1.87 ama iste buna bakmayacakmissin.

Ya çevremde hiç görmedim böyle birşey. Tek bildiğim Hz Muhammed (sav)in 25 yaşındayken 40 yaşında Hatice ile evlenmesi ve onu çok severmiş. 😀😀

E büyükler de abimiz olur herkes yaşıtıyla evlensin madem. Sizin aile ilişkileriyle aşk ilişkisini böyle benzer tutmanız daha şaşırtıcı 😏
Evet herkesin yaşıtıyla ve kendisine yakın bir yaş aralığındaki bireylerle,evlenmesi en uygun olanı. (Sosyolojik araştırmalara dayanıyor söylediklerim) ayrıca burada ensest bir anlam çıkarmanız ve emojinizdeki,anlamı anlıyorum. Çok komiksiniz dndndndnkd ayrıca bırakın abiyi,babası (evet aile bireyi bu da) yaşındaki heriflerle evlenenler var. 😏

Back
X