Kendimden 14 Yas Kucuk Is Arkadasimdan Evlilik Teklifi Aldim.....

konu sahibi kıskanılmış :)

muhtemelen çok güzel alımlı yaşınızı göstermeyen bir kadınsınız üzerinizde de genç enerjisi var.

buradaki yorumları takmayın nolur.

bence bu adamı tanıyın zaten olgun mu çocuksu mu anca öyle anlarsınız biraz görüşün.
Tesekkurler:) cok naziksiniz gercekten...

Ben evlendiğimde tam tersiydi ben 25 eşim 38. Şimdiki görüşümle evlenmezdim zaten boşandım :KK70: Hiçbir ortak noktan olmuyor, tek ortak noktamız işti, aynı işyerinde olduğumuzdan
Yani aslında normali erkek büyük olması ama bazen de gerçekte kafalar uyuyorsa oluyor😊

Yani aslında normali erkek büyük olması ama bazen de gerçekte kafalar uyuyorsa oluyor😊

tabi ki genel olarak olur olmaz diyemem ama biz yapamadık , ha tek sorun yaş farkı mıydı yooo ama o biz boşanırken ben seni büyütmekten yoruldum dedi, evlenirken gözleri parlayan adam boşanırken beni "çocuk" buldu. sanki kendisi ailesinin yularından kopabiliyormuş gibi, asıl çocuk olan oydu. ben ruhen çocuktum yani saf temiz duygusal.

tabi ki genel olarak olur olmaz diyemem ama biz yapamadık , ha tek sorun yaş farkı mıydı yooo ama o biz boşanırken ben seni büyütmekten yoruldum dedi, evlenirken gözleri parlayan adam boşanırken beni "çocuk" buldu. sanki kendisi ailesinin yularından kopabiliyormuş gibi, asıl çocuk olan oydu. ben ruhen çocuktum yani saf temiz duygusal.
Bence onlar her zmn çocuk 😂

İyi insanlara denk gelmek, kafa uyuşması çok önemli. Sizin durumunuz ne olacak merak ettim 😊 hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu erkek milleti 30unda bile hala 18inde ergen gibi. Gelismeleri, olgunlasmalari o kadar gec oluyor ki🤦‍♀️

Iliskilerde yas farkinin bence de hic onemi yok aslinda ama 20li yaslarindaki bir erkek ne kadar olgun olsa da mutlaka buyumemis yonleri olur. Tavsiyem ileriki zamanlardaki mutlulugunuz için arkadasliginiza devam edin. Evliligi bosverin.

Bence oldukça riskli ama dener miydim denerdim. Evlenmek şart değil ki. Flört edin baktınız olmuyor ayrılırsınız. Bizim akrabalar arasında böyle yaş farkı olan bir çift var(kimse tam farkı bilmiyor) . Su an ikiside 60 70lerine geldiler. Aynı yerde çalışırlarken ve hatta başkaları ile nişanlıyken kaçmışlar :) Erkek tarafının çok değer verdiğine şahit oldum ama nasıl geçti evlilikleri bilemiyorum. Baska daha az yas farki ile evlenenler var ailemizde. Yani mutlu olanda var olmayan da. Ben kadin erken çöker yas farki belli olur görüşüne katılmıyorum. Görünüşe hiç takılmayın. Artık kadınlar yaşsız. Biraz bakım biraz estetik cerrahi fark çok belli olmaz :D Ama siz ayni freknasi yakalayip mutlu olabilecek misiniz ? Önemli olan bu

Birisi de konu sahibi kisjanilmis yazmış. Katılıyorum ama gülmekten katılıyorum. Allahaskina 24 yasinda normal bir genç 38 yasinda kadını isteme z. Onun dengi 22 yada 23 yaşındaki genç kızlar. Akıl var mantık var

Hiç yurtdışında bulundunuz mu? Ya da yabancı bir erkek arkadaşınız olsu mu ? Yorumunuzdan anliuorum ki olmamış. Onlar türk kafası gibi değiller. Türk erkekleriyle alakaları bile yok.
Ayrıca tamamen kişiden kişiye değişir. Mesela çok örneği var. Benim 26 27 yaşındaki erkek arkadaşlarım defne samyeli, çağla sikel gibi kadınları çok beğeniyor. Çünkü ikisi de çok genç fit ve bir çok genç kızdan daha güzel. Ki defne samyeli 47 yaşında.
Mesela ben saadettin sarani çok beğenirim. Adam 55 yaşında ama bir çok genç erkekten daha karizmatik sempatik ve konferansına gitmiştim inanılmaz eğlenceli komik bir adamdi. Üstelik çokta başarılı. Ve ınstagramdan takip ederseniz her sabahta sporunu yapıyor. Yani bir çok 30lu yaşlardaki ekrkrlere göre daha cazip ve çağdaş bir adam. Ki 30 yaşına bile gelmeden bir cok kadin goruyorum sac bas bakimsiz, kiloları almış basini gitmiş. Herkesin kendi tercihidir ama ben bir kadın olarak bakımlı ve fit görünmeye her zaman onem veririm.
Konu sahibi de bence hoş alımlı bir kadın. 24 yaşındaki bir erkeği 30lu yaşlardaki her kadın etkileyemez. Herkes sizin anneanneniz gibi 14 yaşında çocukken evlenip çocuk doğurmuyor ve çocuğuyla arasında 14 yas olmuyor. Bu kadar dar görüşlü olmayın herkes klasik anadolu türk erkeği ve kadını kafasında değil :)

O zaman olayı sadece seks. Aşık olduğuna inanmıyorum kusura bakmayın lütfen. Şahsi fikrim

bence gayet aşırı aşık olmuş. amacının seks olmadığını göstermek için de evlilik teklif etmiş. seks amaçlı yaklaşsa farklı yaklaşırdı.

24? Universiteyi yeni bitirmis bıçkın delikanli. Ergenlikten yeni cikmis... onun gonlu daha cok yerlerde gezer ya.. iki gunde sıkılır evlilikten. Sorumlulugunu bile alamaz evliligin. Cocuk avutmak gibi birey olur bu. 14 yaş cok fazla. Jenerasyon farki var.

Back
X