Kendimden 21 yaş büyük birisine aşık oldum ...

Niye cok merak ettiginizi yazdiniz o zaman?
O konu sosyal medyadan takip ettiğim bir kadının canlısında duymuştum evlilik dışı çocukları varmıl ve merak edip sordum yani lütfen kızlar bu bağlantı konuları çok canımı sıkıyor bir şeyi sormuş olmam o durumda olduğum anlamına gelmez cesaret edemem zaten öyle bir şeye 🙏

O konu sosyal medyadan takip ettiğim bir kadının canlısında duymuştum evlilik dışı çocukları varmıl ve merak edip sordum yani lütfen kızlar bu bağlantı konuları çok canımı sıkıyor bir şeyi sormuş olmam o durumda olduğum anlamına gelmez cesaret edemem zaten öyle bir şeye 🙏

43'luk adamin medeni durumu ne peki?

Güldüm bu yoruma 🤣 ağlanacak halime gülüyorum ben 22 o 43 yeni girdi

Benim babamla aramda 23 yaş var. 🙄 6 yillik evliyim cocuk yapsaydim torun severdi adam suan.

22 yaşindasiniz ya, 43 yaşinda adamdan sogumak icin ekstra neden aramaya gerek var mi? Ben de 30lara yakinsinizdir belki diye dusundum. Gerci 30larda olsaniz 50 yaşinda adama asik olur muydunuz sanmam.

Ben 22 yaşındayım o 43 yeni girdi
Babaniza damat değil kanka ariyorsaniz o başka. Ellisine merdive dayamiş adamla olur mu? Tam uyumlu çiftler bile 4 5 sene sonra hayat sorunlari yuzunde kopuyorlar birbirlerinden sen bu adamla mutlu olmak li bekliyorshn? Daha sen yirmjlerinde olunca hoşlandiğin amca 50 olucak. Akil var mantik var. Her kaşi gozu guzel olana aşik olunmaz ki. Zaten bu aşk da değildir

Siz de masallah konu sıkıntısi cekmiyorsunuz. Evlilik disi cocuk konusu bir sonuca ulasti mi??
O konunun hikayesini anlatıyorum lütfen bağlantı kurmayın bazen bu sitede soru sormak bile pişmanlık getiriyor ... benimle uzaktan yakından hiç bir bağlantısı yok evlilik dışı çocuk konusunun ... sosyal medyadan takip ettiğim bir kadının çocuğunun babasıyla resmi nikah kıymamış olduğunu söylemişti ( sevgililermiş ) ve kızın o zamnalar hamile olduğundan haberi yokmuş ... şuanda kızı babasıyla görüşüyor fakat kendisi görüşmüyor bende de merak uyandı ve sordum bu sitenin gerçekten sevmediğim tek özelliği bu :skandal:

kesin evlidir. karısıyla mıtlu degıldır. ayrı yatıyorlardır. bosanacaklardır. konu sahibesi de cok cabalamiş ve ayrılamoyor. ve cok asık herzaman kı hikaye işte 🤣🤣
mok gibi parası olduğunu yazmayı unutmuşsunuz
zira çevremde hiç açlıktan nefesi kokan elli yaşında birine aşık olan duymadım :KK50:

Back
X