Kendimden 3 yaş küçük sevgili

mor cilek

Epistemolojik üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
595
200
53
Düğünüme 4 ay kala ayrıldım.
Şimdi o evleniyor.
Ben de ayrıldıktan sonra belki de o ilişki yaptı hırsına bazı insanlarla görüştüm.
Ama bir türlü devamı gelmiyor.
En fazla 2 gün.
Şaka gibi.
Şimdi iş yerine sürekli gelen bir çocuk var paket serviste çalışıyor.
Evet çok yakışıklı ve bir o kadar güvensiz.
Görüştük bir kere sana söyleyeceklerim var dedi.
Teklif etti.
Olmaz dedim yaşın küçük en büyük sebep bu ama yaş olmasa da olmaz dedim.
Ben seni mutlu etmek istiyorum dedi.
Neyse başladık.
Ben hayatıma giren hiçbir erkeğe mesaj atmam aramam.
Değiştiremediğim kötü bir huy.
Onu da aramadım mesaj atmadım sürekli o aradı mesaj attı.
Sesini duymadan uyumam diyordu.
Sevgili olduk 3. gün mesajlar arama durdu.
Bu arada gördükçe hala gülümsüyor. Mesaj attım ne oluyor bir şey olduğu yok dedi.
Yazmadım.
Sonra hiç ilgilenmiyorsun umursamıyorsun ondan dedi
Yalan atma bittiyse bitti de olsun dedim. Başkası var diye düşündüm bir an.
O da bitti yazdı dün.
Engelledim her yerden sildim.
Bugün gene gördü.
Sonra aradı açtım ne var diye kaç defa özür diledi görüşmemiz lazım hafta sonu dedi.
Ne özürü ya sen benimle dalga mı geçiyosun dedim.
Hala özür diliyor. Amacım asla dalga geçmek değil diyor. Bağırdım biraz sonra kapatıyorum dedim kapattım.
Sizce ne yapmalıyım, şans vermeli miyim ?

Pardon yazının devamını okumamıştım.Bu çocuk boyle gider kişiliği oturmamış.senle gonul eğlendiriypr

Bu şizofrenik çocuğa şans verirsen kendine verdiğin şansı kendi elinden almış olacaksın, daha ne istediğini bilmiyor şuursuz şuursuz hareketler daha bismillah demeden...
Bu herif iflah olmaz, kadınların hatası şu:
ay ilerde değişir,
ay hatasını almış yazık çok pişman,
ay ne kaybederim...
sonra gelip burda başlık açarsın bak sakın deyim..

Yaşlarınız nedir?

Bir de herkes çocuğa şizofren dengesiz vb demiş ama sankim çocuğun da haklı olduğu noktalar var. 3 gün aramış, mesaj atmış hiç cevap alamayınca Allah Allah bu ne demiş. Sevgili olduğum birine 3 gün mesaj atıp cevap alamasam ben de bu ne derdim herhalde.

Öte yandan yokluğunu aramıyorsan görüşme tabi.

Yaşlarınız nedir?

Bir de herkes çocuğa şizofren dengesiz vb demiş ama sankim çocuğun da haklı olduğu noktalar var. 3 gün aramış, mesaj atmış hiç cevap alamayınca Allah Allah bu ne demiş. Sevgili olduğum birine 3 gün mesaj atıp cevap alamasam ben de bu ne derdim herhalde.

ama mesajlarına cevap verdim aradığında açtım

Yaşlarınız nedir?

ben 24 o 21

Çocuk da haksız değil hep o mu adım atacak sevgilim bana 3 gün boyunca tek bir mesaj bile atmasa konuşmayı başlatmak için ben şüphelenirim ondan.Madem böylesiniz başta söyleseydiniz çocuğa.
söyledim ilk şikayet ettiğinde bak benim mesaj atamama huyum var dedim bana atarsın aşarız dedi.
Yok evleneceğim adam bile aşamadı dedim dinlemedi

Böyle git-gelli adamları hayatınıza alıp, kendi değerinizden düşürmeyin. Sağlam temeli olmayan binalar nasıl yıkılmaya mahkumsa, sağlam karakteri olmayan kişilerle yaşanılan ilişkiler de, yıkılıp, bitmeye mahkumdur.

Back
X