Kendimden 3 yaş küçük sevgili

Ben her gun telefonda konusmayi da uzun uzun mesajlasmayi da sevmem
Aşık degilsem zaman kaybi olarak gorurum
Yazin yeni tanistigim biriyle bu nedenle anlasamadik, olmadi

Düğünüme 4 ay kala ayrıldım.
Şimdi o evleniyor.
Ben de ayrıldıktan sonra belki de o ilişki yaptı hırsına bazı insanlarla görüştüm.
Ama bir türlü devamı gelmiyor.
En fazla 2 gün.
Şaka gibi.
Şimdi iş yerine sürekli gelen bir çocuk var paket serviste çalışıyor.
Evet çok yakışıklı ve bir o kadar güvensiz.
Görüştük bir kere sana söyleyeceklerim var dedi.
Teklif etti.
Olmaz dedim yaşın küçük en büyük sebep bu ama yaş olmasa da olmaz dedim.
Ben seni mutlu etmek istiyorum dedi.
Neyse başladık.
Ben hayatıma giren hiçbir erkeğe mesaj atmam aramam.
Değiştiremediğim kötü bir huy.
Onu da aramadım mesaj atmadım sürekli o aradı mesaj attı.
Sesini duymadan uyumam diyordu.
Sevgili olduk 3. gün mesajlar arama durdu.
Bu arada gördükçe hala gülümsüyor. Mesaj attım ne oluyor bir şey olduğu yok dedi.
Yazmadım.
Sonra hiç ilgilenmiyorsun umursamıyorsun ondan dedi
Yalan atma bittiyse bitti de olsun dedim. Başkası var diye düşündüm bir an.
O da bitti yazdı dün.
Engelledim her yerden sildim.
Bugün gene gördü.
Sonra aradı açtım ne var diye kaç defa özür diledi görüşmemiz lazım hafta sonu dedi.
Ne özürü ya sen benimle dalga mı geçiyosun dedim.
Hala özür diliyor. Amacım asla dalga geçmek değil diyor. Bağırdım biraz sonra kapatıyorum dedim kapattım.
Sizce ne yapmalıyım, şans vermeli miyim ?
balık bastan kokar bacımm. Salla

Ben biraz sen de suç bulacağım tatlım.aramadan sormadan olur mu.nasıl tanıyacaksın.çoluk çocuk diyenler neye göre dedi bilmem ama çok yakın arkadaşımm kendinden 3 yaş biriyle evleniyor ve çok mutlu.her erkek biraz çocuktur zaten.o senden dolayı ayrılmış.ilgilenmesi demiş.keyfi ayrılmamış ki

Bu olaya ben şöyle bakıyorum, bikere sen çocuğu sevmiyosun ve boşluktan teklifini kabul etmişsin belli. İçinden bi insanı aramak yada mesaj yazmak gelmiyosa bu böyledir, bu benim huyum deyip sıyrılamazsın. İlişki dediğin birbirini tanımayla başlar daha ilk günler en yoğun konuşup mesajlaşabileceğiniz günler ki birbirinizi tanımıyorsunuz. Sevgi zamanla oluşur ve tanıdıkça. Boşuna çocuğa ümit vermeyin vaktini boşa harcamayın. Önce şu melankolik ruh halinizden kurtulun mümkünse. Herkes direk çocuğa yüklenmiş çok ilginç. Sizin tavrınız onu itmiş bence öyle davranmaya. Yaş konusunu da madem problem ediyorsunuz uzak durun yazık çocuğa.

Ben biraz sen de suç bulacağım tatlım.aramadan sormadan olur mu.nasıl tanıyacaksın.çoluk çocuk diyenler neye göre dedi bilmem ama çok yakın arkadaşımm kendinden 3 yaş biriyle evleniyor ve çok mutlu.her erkek biraz çocuktur zaten.o senden dolayı ayrılmış.ilgilenmesi demiş.keyfi ayrılmamış ki
Aradı barıştık şimdi de ben ayrıldım gerçekten çocuk gibi sürekli ilgi bekliyor ben yapamam

Bu olaya ben şöyle bakıyorum, bikere sen çocuğu sevmiyosun ve boşluktan teklifini kabul etmişsin belli. İçinden bi insanı aramak yada mesaj yazmak gelmiyosa bu böyledir, bu benim huyum deyip sıyrılamazsın. İlişki dediğin birbirini tanımayla başlar daha ilk günler en yoğun konuşup mesajlaşabileceğiniz günler ki birbirinizi tanımıyorsunuz. Sevgi zamanla oluşur ve tanıdıkça. Boşuna çocuğa ümit vermeyin vaktini boşa harcamayın. Önce şu melankolik ruh halinizden kurtulun mümkünse. Herkes direk çocuğa yüklenmiş çok ilginç. Sizin tavrınız onu itmiş bence öyle davranmaya. Yaş konusunu da madem problem ediyorsunuz uzak durun yazık çocuğa.
evet onu sevmiyorum ama benim huyum çünkü köpek gibi aşık olduğum adama da mesaj atmazdım hep kavga ederdik aramıyorum mesaj atmıyorum diye

Back
X