kendimden bıktım gerçekten

longing08

Herhal ilerdedir yaşanacak günlerin en güzelleri..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
46
15
28
36
kendimden bıktım yoruldum herşeyi kafaya takan bi insan olmaktan yoruldum kendi kendimi yıpratıyorum yapma üzme kendinide başkalarını da diyorum olmuyor başkası kafaya tasa güleceğim şeyleri kendime zehir ediyorum. herşeye sinirleniyorum herşeye yoruldum kendimden. ben kendimden bıkmışken etrafımdakiler nasıl bıkmaz... bu sinir krizlerine bu çabuk sinirlenmelere herşeyi kafaya takmalara nasıl engel olucam allah rızası için bişeler söyleyin... kafayı yedim.................................................

Mutlaka her sıkıntının bir nedeni vardir sende sıkıntılarını, sana rahatsızlık veren hisleri bulup çözüm araman gerek. .hayatta herkesin başına geliyor boyle dönemler kendini bırakma herşey yoluna girer inşallah

tahammül sınırlarınız çok düşmüş, buna sebep veren şeylerin ne olduğunu bulup giderdiğinizde geçecektir.. psikologlar altta yatan sebepleri çok kolay bir şekilde ortaya çıkarabiliyorlar..

manaton bir hayatınız varsa biraz değişiklik yapın ve mutlaka 2 günlüğüne bile olsa bir tatile çıkın..

sevgiler..

kendimden bıktım yoruldum herşeyi kafaya takan bi insan olmaktan yoruldum kendi kendimi yıpratıyorum yapma üzme kendinide başkalarını da diyorum olmuyor başkası kafaya tasa güleceğim şeyleri kendime zehir ediyorum. herşeye sinirleniyorum herşeye yoruldum kendimden. ben kendimden bıkmışken etrafımdakiler nasıl bıkmaz... bu sinir krizlerine bu çabuk sinirlenmelere herşeyi kafaya takmalara nasıl engel olucam allah rızası için bişeler söyleyin... kafayı yedim.................................................
Güncelleme başlatılıyor .........
Öncelikle yaptığın hatayı fark edip bu siteye başvurarak güzel bir hamle yapmışsın, ben de bazı unutamadığım şeyleri burada paylaşarak en azından fikir alışverişleriyle kafamın içinde tur atan tilkileri kafamdan uzaklaştırıyorum, ilgini dağıtacak şeyler yap, hayatını gidişatına bırak senin yaptığın bir kitabı eline alıp okumaya en son sayfadan başlamaktan başka bir şey değil :)

Mutsmusun. Hayata hıncın mı var. Travmalar mı yasadın. Çok istediğin bi şey olmadımı???
Bi sebebi olmalı..

bu yaz psikologa gittim ama sadece üç seans gidebildim gittiğim dönem iyi gelmişti ama sonra iş sebebiyle gerisin geri döndüm dağ tepesine. biliyorum diyorum ki bu kafaya takılır mı bir şeye kızıyorum diyorum ki tamam kızdığımı hiç belli etmiycem sakinleşicem bi bakıyorum ya ağlarken yada bağırırken yada allahım kendimden bıktım die hıçkırırken buluyorum kendimi. insanın kendini değiştirebilmesi çok zor neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilip kotrol edememek bu dağın tpesinde ölüp gidicem bu sinirle kesin :(

Mutsmusun. Hayata hıncın mı var. Travmalar mı yasadın. Çok istediğin bi şey olmadımı???
Bi sebebi olmalı..
mutsuz olmam için görünürde sebep yok kendi kendime herşeyi takıyorum yarın oluyo bunu mu taktım diyorum ama bi gün önce sabaha kadar ağlamış oluyorum çok yoruldum bi günlük bişey değil yılların yorgunluğu ama sadece şu sinir hali dahada yoruyor beni

geçen gün öğrencilerim engelleeiler gününde vidyoya güldü o fotoları görünce bunlar nasıl insan nie elimde bişe gelmiyo die sinirden bütün gün başım ağrıdı etrafımada yansıttım. bi gün oluyo biri bişe diyo bütün gün kendi kendime ona cvplar kuruyorum kafamda. bilgisayar geç açılıyo o açılana kadar nerdeyse kırıcak hala geliyorpum bilgisayarı. ne bileyim allahım gerçekten tüm hissettiğim yorgunluk

Arkadaşların yazdıklarına ek olarak; hastanede şeker yükleme testi yaptır.

Yasadigin yer mi mutsuz ediyor?
Meslgin mi?
Onceden yasadigin bir seyin etkisi altinda misin?

Yasadigin yer mi mutsuz ediyor?
Meslgin mi?
Onceden yasadigin bir seyin etkisi altinda misin?
birşeye emek verdim mi ister istemez karşılığı bekliyorum öğrencilerime deli gibi emek veriyorum ama yok alamıyorum ilişkime deli gbii emek veriyorum bklediğim olmuyor arkadaşlarıma deli gibi emek veriyorum olmuyor. neden çnkü herşeyi takıyorum kafama nie böyle dedi şöylemi demek istedi bu çocuk nie böyle yaptı şmdi bu arkadaşım nie böyle dedi bu bilgisayar nie açılmadı allahımmmm

birşeye emek verdim mi ister istemez karşılığı bekliyorum öğrencilerime deli gibi emek veriyorum ama yok alamıyorum ilişkime deli gbii emek veriyorum bklediğim olmuyor arkadaşlarıma deli gibi emek veriyorum olmuyor. neden çnkü herşeyi takıyorum kafama nie böyle dedi şöylemi demek istedi bu çocuk nie böyle yaptı şmdi bu arkadaşım nie böyle dedi bu bilgisayar nie açılmadı allahımmmm
Bence yardim almalisin burda cozebilcegmz bir sey degil gibi duruyor:(

aynı sorun bende de var. pskoloğa gittim sebep evde kalma sendromu dedi. kızdım inkar ettim ama aslında haklıydı. yaşıtlarımın teker teker evlenmesi ve bunu kendime dert edip tahammul sınırımın düşmesi falan bişeler dedi. inkar ettim ama bu konuyu kafama taktığım doğu :(

işte psikolog yokki burda şşu doğu görevi nezaman bitecek allahım :(

Bir tek benim sanıyordum.demek yalnıź değilmişim.:KK48:
hayatı kendime zehir etmek için her şeyi yapıyorum.arkadaßlarımın her dediğini takıyorum.düşün düşün kafayı yiyorum.ben de bıktım kendimdeno_O

Son düzenleme:
Diabet olup olmadığına dair yapılan bir test. Önce glikoz içiriyorlar sonra belli saat aralıklarında kan şekerine bakıyorlar ona göre insulin ile alakalı bir sorun olup olmadığı anlaşılıyor.

İnsulin dengesizlikleri, agresiflik, öfke nöbetleri, tahammülsüzlük yapabiliyor bu yüzden şeker yükleme testi yaptır dedim canım.

Back
X