[sıze="2"]kendim'den cok utaniyorum,yaptiklarim icin cok pismanim,keske gecmise dönebilseydim...
Belki farkedenler olur, gecenlerdede yazmistim buraya, sevgilim ile tartismistik beni ondan sonra aramiyor diye üzülüp duruyordum bitsin dedigimde ise hayir diyordu.
Ben ona gecenlerde bi mesaj yazmistim,böyle devam ederse gercekten biter dedim ister kabul et ister etme dedim.
Oda beni aradi,hic birsey olmamis gibi piskin piskin konusmazmi bide,ondan sonra telefonu kapatmasi gerektigini aksam beni arayacagini söyledi, her zaman öyle sonra seni ararim diye söz verir sonrada aramaz,o günde aramadi tabi.bende artik biktim bu huyundan,bi mesaj cektim bir süre görüsmeyelim diye,aradi beni tabi bu mesajimdan sonra bende cikmadim telefona.
Bugün onu yalnislikla aradim,yanlislikla derken onun telefon numarasini bi arkadasin ismiyle kaydetmistim ailem anlamasin diye,iste arkadasi arayim derken onu aramisim.:uhm:
Mesaj cekti bana ondan sonra,görüsmeyelim dedin simdi de sen ariyorsun dedi, bende geri yazdim yanlislikla oldu dedim, inanmadi bahane bulma benim sesimi duymak icin her yolu deniyorsun dedi
bi sekilde mesajlasmaya basladik hic birsey olmamis gibi,kapildim birden olaya, sonra farkettim dedim kendi kendime kizim sen ne yapiyorsun kendine gel,görüsmeyelim sen degisene kadar dedin cocuga, mesajlasiyorum simdi...
Yazdim ona ben küsüm seninle,özür diler insan dedim,bi arar insan yani gönül almak icin,bunu yazdim cünkü aramiz biraz yumusamisti diye düsündüm...
Söyle bi mesajla cevap verdi, ay ay yerim ben seni küstün mü sen bana kiyamam...
Tabi ben sapittim bu mesajdan sonra, bekliyorum aramiyor,dedim aramazsan arama be, zaten yeni talibim var dedim,bitti dedim,bunu sadece onu kiskandirmak icin söylemistim senağlama
buda bana bu kadar erkek düskünüysen git ona,keske bana bi orospu oldugunu bastan söyleseydin dedi...:çok üzgünüm:
Bende hemen ona geri yazdim sakaydi diye, seni kiskandirmak icin söyledim,benimle ilgilen,senin aramadigin günler ben cok üzülüyorum acaba baskasini mi buldu diyorum,seni cok seviyorum,seni kaybetmekten cok korkuyorum,beni hep üzüyorsun kiriyorsun,sözlerin icimi acitiyor ( cünkü bana aramiz iyiyken bile hep gerizekali diye hitap eder, sakayi asar bazen) sensiz olamiyorum,sana cok baglanmisim,kendini degistir...ıste böyle bi mesaj yazdim, offf kendimi rezil ettim...
Buda geri yaziyor tabi, sakin ol kizim diye mesaj cekti...
Geri yazdim, ne bu simariklik küstahlik,canin cehenneme dedim...
Buda geri yazdi, ne demek istiyorsun...dedi
bende dedim ona, sen anladin ne demek istedigimi, sen ne demistin bana sakin ol kizim,alay ettin sevgimle, iste bende sakinim bundan sonra,sen yoksun artik tamam mi, simdi anladin mi ne demek istedigimi,git kendinle alay et sen dedim... Of kendimden cok utaniyorum,keske ona onu ne kadar cok sevdigimi söylemseydim...belki biraz insanlik vardir, hala seviyordur diye düsünürek yazdim onlari, ne kadar cok sevdigimi göstermek istedim, bitti bir yillik iliskimiz, en kötüsüde iki gün sonra, sevgili olmamizin ilk yil dönümüydü...[/sıze]
kız aglamayı kes kendıne gel artık
Detaylara takılıyorsunuz.
O bana şunu dedi,ben ona bunu dedimden çok, bitmiş ilişkinizi gözlemleyin bence
İlişkilerde zaten başkası var bende ona giderim denmez:1no2:
Şaka yollu bile söylense bitme sebebidir.
Oldu ya demişsiniz,bunun cevabı arkadaşınızın kullandığı o avam kelime olmaz.
Bir erkek bunu partnerine söylüyorsa şayet bana göre işin çivisi çıkmıştır.
Kaldıki siz daha flört aşamasındasınız.
Şimdi aramayın etmeyin diyeceğiz ama siz yine onu mutlaka bir şekilde araycaksınız.
Bunu yaparken lütfen aklınızın bir köşesinde ileride bu hakaretleri kucağımda bebeğimle duyabilirim endişesi olsun.
Flörtken bu kadar ağır kelimeler kullanan bir erkek,evliyken nasıl olur düşünmek bile istemiyorum açıkcası.
ya ne yapayim dayanamiyorum, bi sene sürdü beraberligimiz, ona cok kiziyorum ondan nefret ediyorum ama cokda seviyorum,geri dönmesini istemiyorum,artik olmaz ama pisman olmasini istiyorum ne yapabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?