Kendim'den cok utaniyorum,teselli'ye ihtiyacim var...

sugarfree

1,2,3 TIP Fakültesi ;)
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
94
0
86
Almanya
SIZE="2"]Kendim'den cok utaniyorum,yaptiklarim icin cok pismanim,keske gecmise dönebilseydim...
Belki farkedenler olur, gecenlerdede yazmistim buraya, sevgilim ile tartismistik beni ondan sonra aramiyor diye üzülüp duruyordum bitsin dedigimde ise hayir diyordu.
Ben ona gecenlerde bi mesaj yazmistim,böyle devam ederse gercekten biter dedim ister kabul et ister etme dedim.
Oda beni aradi,hic birsey olmamis gibi piskin piskin konusmazmi bide,ondan sonra telefonu kapatmasi gerektigini aksam beni arayacagini söyledi, her zaman öyle sonra seni ararim diye söz verir sonrada aramaz,bende artik biktim bu huyundan,bi mesaj cektim bir süre görüsmeyelim diye,aradi beni tabi bu mesajimdan sonra bende cikmadim telefona.
Bugün onu yalnislikla aradim,yanlislikla derken onun telefon numarasini bi arkadasin ismiyle kaydetmistim ailem anlamasin diye,iste arkadasi arayim derken onu aramisim.:uhm:
Mesaj cekti bana ondan sonra,görüsmeyelim dedin simdi de sen ariyorsun dedi, bende geri yazdim yanlislikla oldu dedim, inanmadi bahane bulma benim sesimi duymak icin her yolu deniyorsun dedi benneyaptımki
Bi sekilde mesajlasmaya basladik hic birsey olmamis gibi,kapildim birden olaya, sonra farkettim dedim kendi kendime kizim sen ne yapiyorsun kendine gel,görüsmeyelim sen degisene kadar dedin cocuga, mesajlasiyorum simdi...
Yazdim ona ben küsüm seninle,özür diler insan dedim,bi arar insan yani gönül almak icin,bunu yazdim cünkü aramiz biraz yumusamisti diye düsündüm...
Söyle bi mesajla cevap verdi, ay ay yerim ben seni küstün mü sen bana kiyamam...:1shok:
Tabi ben sapittim bu mesajdan sonra, dedim aramazsan arama be, zaten yeni talibim var dedim, bunu sadece onu kiskandirmak icin söylemistim senağlama
Buda bana bu kadar erkek düskünüysen git ona,keske bana bi orospu oldugunu bastan söyleseydin dedi...:çok üzgünüm:
Bende hemen ona geri yazdim sakaydi diye, seni kiskandirmak icin söyledim,benimle ilgilen,senin aramadigin günler ben cok üzülüyorum acaba baskasini mi buldu diyorum,seni cok seviyorum,seni kaybetmekten cok korkuyorum,beni hep üzüyorsun kiriyorsun,sözlerin icimi acitiyor ( cünkü bana aramiz iyiyken bile hep gerizekali diye hitap eder, sakayi asar bazen) sensiz olamiyorum,sana cok baglanmisim,kendini degistir...Iste böyle bi mesaj yazdim, offf kendimi rezil ettim...

Son düzenleyen: Moderatör:
yani durum biraz karışık açıkçası...
ama kesin oLan birşey war ki,sana o...u demiş,we bence bunu geriye dönüşü yok...bir erkek bir bayan asLa we asLa küfür etmemeLi...bence bırak boşwer,yaptığından da utanma...
sen insanca duyguLarını söyLemişsin,biraz saçmaLamışsın o ayrı tabi de,ama onun werdiği cewap yeniLir yutuLur gibi değiL...çok da üzme kendini...

pardon ama sen kendini suçlu falanmı hissediosun zaten sizn ilişkiniz bitmişki kusura bakma bana biri orospu dicek hee saygımı kalmışki ilişki olsun .
Diyelimki talibin var o neden kıskanmadı peki ciddi bişyeler yapsaydı.
O kendinde hata arasın bence şakada olabilir kelimen bunda abartılcak bişey göremiorum zaten anlattıgın kadar sana ilgisi bile yokmuş sana sevgisi sayıgısı olan adam en azından o an cvp vermez o kişi seni sevmo bile şükretki 1 yılın gitmiş dah fazlası gitseydi ilişkiniz bile tuaf .
Bence hiç kendini suçlama valla yoluna bak bittigine sevin derim
o..... Kelimesini kullanmasına gerek yoktu bn orda takıldım valla ne kadar degersiz oldugunu görüosundur ona karşı......artık sende boşuna üzüldügüü gör derim

yorumunu artık sen yap arkadaŞım belkı agır oldu ama cıdden sınır oldum okudukÇa .
Valla sen Çokta kÖtÜ bıŞey dememıssın en azından cvp yazmaya bılırrdı yazını oku bakalım nasıl bı kıŞılıkle bırlıktesınn

ne bu yaa aranız iyiyken bile gerizekalı diye hitap ediyomuş aşkmı şimdi bu sevgimi :1no2:

niye bu kadar ezilip buzuluyorsun ki karsisinda?
seviyorsan seviyorsundur sevdigin icin bu kadar gururunu ayaklar altina almana gerek yok.
bariz umrunda degilsin cocugun sen ona 5 cumle kuruyorsun o sana 1 cumle.
kendini yipratmana dahi degmez. boyle cumleler sarfedikten sonra nasil yuzyuze bakacaksin zaten
birak ne hali varsa gorsun.
kufur etmis bi de hala konusuyorsun saka saka diyosun pes valla.

şu an aşkınızın yerinde yeller esiyor bence :sinifsinif:
sana küfreden, kapris yapan adamla geçirdiğin zamana, sinirlerine yazık ediyorsun, kendi yoluna bakmalısın :1closedeyes:

canım bence zıtlasma ne geregi var ...bir tarafın muhakkak altan alması lazım bugun sen yrn o ...

yaa kusura bakma ama liseli aşıklar gibisiniz acayip geldi ama
bi bitti diyosun sonra seviyom aşkım falan sonra o sana ters bişey yazınca yine arama sorma falan diyosun sonra o yumuşuyo sen tekrar yelkenler suyaa
çok garip bi ilişki hiç ciddiyetlik göremedim

Detaylara takılıyorsunuz.
O bana şunu dedi,ben ona bunu dedimden çok, bitmiş ilişkinizi gözlemleyin bence
ılişkilerde zaten başkası var bende ona giderim denmez:1no2:
Şaka yollu bile söylense bitme sebebidir.
Oldu ya demişsiniz,bunun cevabı arkadaşınızın kullandığı o avam kelime olmaz.
Bir erkek bunu partnerine söylüyorsa şayet bana göre işin çivisi çıkmıştır.
Kaldıki siz daha flört aşamasındasınız.
Şimdi aramayın etmeyin diyeceğiz ama siz yine onu mutlaka bir şekilde araycaksınız.
Bunu yaparken lütfen aklınızın bir köşesinde ileride bu hakaretleri kucağımda bebeğimle duyabilirim endişesi olsun.
Flörtken bu kadar ağır kelimeler kullanan bir erkek,evliyken nasıl olur düşünmek bile istemiyorum açıkcası.

çok haklısın cnm ozellikle şu son soyledigin

utanilacak hicbirsey yapmadin cicim!!! sevmek kötü birsey degil ki... sen sevdin, o sevmedi veya sevmiyor artik... basini egme ve yoluna devam, cicim hayatini yasa seni daha neler bekliyor!!! sana oruspu diye hitap eden birisiyle evlenmek mi istiyorsun??? bunu simdi yapan, kim bilir evlendikten sonra sana neler yapar, neler söyler... biliyorum su an senin icin zor cok zor ama dayan bu aci mutlaka gececektir ve ondan soonra sen bi icten ochhh cekip iyiki onu birakmisim diyeceksin!!! sen daha iyilerine layiksin...

Asıl kabahat sende..Hem resti çekip hem de anında yelkenleri suya indiriyorsun...O sana gerizekalı falan demekle çok hatalı..Ama sen de kendi kendine kafanda senaryolar yazıp aradan hiç zaman geçmeden aramakla daha da hatalısın..Hem seni seviyorum içerikli mesajlar yazıyorsun hem de ben zaten başka birini buldum diyorsun..Sen kızgınlıktan öyle dedim diyorsun..O zaman onun da kızgınlıktan sana öyle dediğini farzet..Eğer cidden onun sana dönmesini istiyorsan çok uzun süre arama,sık dişini..Böyle hem aramıcam deyip hem de uzun uzun mesajlaşıyorsan çocuk sana tabiiki inanmaz ve ayrılıcam sözlerini ciddiye almaz..Bana yaşatıığın tüm güzellikler için sana çok teşekkür ederim,ben bir süre yanlız kalmak istiyorum de ve başka da ne iyi ne kötü hiç bir şey yazma...devam edersen kaybedersin..Bırak o biraz düşünsün,tartsın....Biraz senin yokluğunu hissetsin..Ama sen buna izin vermiyorsun..Hayır olamaz ayrılamayız diye peşinden koşsun istiyorsun...Herşey senin kafandaki gibi gerçekleşmez bunu öğrenmeli sabretmelisin bitanem..opuyorumnanaktan

olaylar senin": zaten yeni talibim var" demenle yerle bir olmuş resmen..

çok çocukça bir davranış..

bir erkeğin ilgisini atırmak için yeni talibim var denmez.lmaz:

erkek arkadaşın da ağzı bozuk sanırım. çok ağır bir laf..

ama bu laf için sende ona zemin hazırlamışsın..

bu saatten sonra dönüşü olmaz ilişkinizin..

Tipik kaçan ve kovalayan olayı..

O kaçtıkça ya da nazlandıkça sen kovalamışsın, üstüne üstlük sensiz yapamam sensiz yaşayamam vs.. gibi sözlerle onu iyice şımartmışsın.
Sana söylediği ağır kelimeyi konuşmak bile istemiyorum bazı şeylerin şakası olmaz..

Yıldönümümüze 2 gün kala bitti falan ..bunları geç şekerim bunlar erkekler için hiç önemi olmayan etkisiz ayrıntılar..Sen neler düşünüyorsun o neler?

Sana karşı soğuduysa aramıyorsa, hareketlerinde bir tuhaflık varsa, alırsın karşına sebebini sorar, bu durumun hiç hoşuna gitmediğini, ilgi alaka istediği, değişmesi gerektiğini söylersin..Değişirse amenna, ama değişmez de sen de bu durumu kaldıramazsan bitti der bitirirsin..Olay bu olmalı..

ya ne yapayim dayanamiyorum, bi sene sürdü beraberligimiz, ona cok kiziyorum ondan nefret ediyorum ama cokda seviyorum,geri dönmesini istemiyorum,artik olmaz ama pisman olmasini istiyorum ne yapabilirim...

Bunu da hiç anlamam, terkedilen ya da aldatılan kadınların cümleleri genelde böyle;

Çok seviyorum...:1ninca:

Nasıl birşeydir bu ya? Tekmeyi yiyenin aşkı depreşiyor..:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…