Kendim'den cok utaniyorum,teselli'ye ihtiyacim var...

Bunu da hiç anlamam, terkedilen ya da aldatılan kadınların cümleleri genelde böyle;

Çok seviyorum...:1ninca:

Nasıl birşeydir bu ya? Tekmeyi yiyenin aşkı depreşiyor..:1ninca:

Hiç güleceğim yoktu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Aynı fikirdeyim..:1hug:

ya ne yapayim dayanamiyorum, bi sene sürdü beraberligimiz, ona cok kiziyorum ondan nefret ediyorum ama cokda seviyorum,geri dönmesini istemiyorum,artik olmaz ama pisman olmasini istiyorum ne yapabilirim...

Bunun Türkçe meali

"Bir bana dönse bir iki mırın kırın ,naz niyaz yaparım,ama bana yalvarması,ayaklarıma kapanması ,bir kaç güzel sözle benim gönlümü alıp kandırması gerek,o zaman anında affederim..Hatta bu affetmem onun bana davranışına göre 1 dakika gibi çok kısa bir zaman içinde gerçekleşebilir..,Hatta gözüm hep telefonumda acaba arar mı,pişman olur mu diye.Çok özledim,ben başka nodan ya da gizli no dan arayıp sesini duysam mı ki arasıra....."

Kusura bakma canımda hastalıklı ilişkiler bunlar

Normal zamanlarda sana gerızekalı dıye hıtap eden bır adamla nasıl bırlıkte olabılırsın :O
Ki bunun normali anormali olmaz :S

Allah hakkında hayırlıısını versin

Afedersin ama sana o.... diyen bir erkekten daha ne bekliyorsunki
Ben olsam asla konuşmazdım lmaz:
Hem anlattığına göre naptığını bilmeyen iki yüzlü biri kötükedihüso

Tutarsiz iliskilerden, tutarsiz insanlardan kac derim güzelim.Anladigim kadariyla
sen ciddi bir insansin ama o hayati iliskiyi dalgaya alan.Bence kendi düzeyinde birini bul.Böyle bir insanla mutsuz olursun.

Bence Aşkta gurur olmaz.. Eger çok sevıyorsan kabul etmelisin onu unutamazsan eger kabul etmelisinn.. Ama uzun süre nişanlı kalın . nişanlandıktan sonra da böyle davranıyorsa adilce bitirmelisin.

Yaptıkları kabul edilebilir değil..

Sana karşı bu kadar rahat oluşu , küfürbaz konuşmaları, ciddi olan ve evlilik düşünen bir erkeğin yaklaşımları değil..

Senle sadece çıkıyormuş ve nereye kadar giderse oraya gider diye düşünüyormuş izlenimine kapıldım...

Tam hayatı ciddiye almayan insan tipi.
Bu adamın bir yuvanın,çocukların,hayatı paylaşıp,evi çekip çevirmenin sorumluluğunu taşıyabileceğine inanıyorsan devam et,ama o sözleri de söyletme kendine.

sen buna aşkmı diyorsun canım
bu aşk değilki
aşıklar birbirini seven insanlar bu şekilde davranmazlar
bu ilişki bitmiş
gerçi pek ilişkide sayılmaz ya neyse

bugün bana evlenme teklıfı ettı
aklım ıyıce karıstı kafamçokkarıştı

evlenme teklifimi ettii şaşırdım.
Sen napmayı düşşünüosun okadar olandan sonra.
Sen kendini düşn karar verirken.
Ben bu insanın napmya çalıştıgını çözemedim.
Ne konuştunuzda etti teklifff

Aradi beni cok pisman oldugunu söyledi,bana bi sürprizi oldugunu söyledi,bende hayir rahat birak beni istemiyorum dedim,kapatiyorum telefonu dedim,dur kapama benimle evlenirmisin dedi,sok oldum,bende cevap veremeyecegimi söyledim,zamana ihtiyacim var dedim, bana hatta ailesiylede konutugunu söyledi,ben evet dersem hersey yoluna girecekmis öyle dedi,ama ona güvenebilirmiyim bilmiyorum benneyaptımki

gecen gun o... diyen bugun evlenme teklifi mi ediyor??
bence hemen inanma derim.. seni uzmek istemem ama evlilik olayina girmeden evvel sizin 40 firin ekmek yemeniz lazim.

bana or... dıyecek bende ona senı sevıyorum dıycemm hııı nıe bıyerlerını kaldırma geregı duydugunuzu anlayamadım tamam sevebılırsınız ama bıraz da gurur olmalı ınsanda

bak sen bile guvenebilirmiyim diosun.
Kısacası sen bile bilmiosun noldugunu bence teredüttesin.
Bence bida konuşma derim gururlu ol ve kapat bu konuyu.
Sevgine bişey dedigim yok ama o senin onu nekadar sevdignin farkında vede bunu sana karşı iyi kullanıo.
Ama ben pek olumlu göremiorum ilişkinizi.
Unutma ondan başka inslarda var dunyada sana saygı duyacak ve gerçekten sevecek.
Tabiki zaman alır herşeyi bitirp unutmak ama seniin için mantklı olan bu diye düşünüorum

sana orspu demiş ben olsam yüzüne bakmazdım seni sevse sana değil hayatmda biri var dediinde o çocua hakaret ederdi bende aynısını yaptım başkası var demiştim o çocuğu gebertirim fala demişti çıldırmıştı seven küfür etmez bence bu kadar ağır

yha her ınsan yerı geldıgınde sınırlendıgınde agzından cıkan kelımeyı tartamaz fakat o.. bambaska bıseydır ozellıkle karsındakı bayan senın ıcın degerlıysee ve o.dedıgı kısıye gerı evlenme teklıf etmıs valla ne garıp ınsanlar bu dunyada allahım sen bızı koru

neden bu erkek milleti sizin için bu kadar vazgeçilmez oluyo anlamıyorum :sm_confused: adam arıycam diyo aramıyo,iyi gününzde bile gerizekalı diyo oda yetmiyo en ağır hakareti ediyo o... diyo sen bu adamdan ayrılmak için daha ne yapmasını bekliyosun ki seni öldürmesini mi?

biraz kendinize saygı duyun ve duydurun Allah aşkına :tomato:

sakınnnnnnn!!!!!!! ne yaptığını bilmeyen insandan hayır gelmez. evleneceğin insanın ilk önce özgüveni olmalı; ama senin sevdiğin adamın ne özgüveni var ne de terbiyesi ne de sevgisi...boşver kuzumm

kusura bakma ama adam resmen senle oynuyor. seven insan karşındakinin incildiğini bile istemez...

ama bu sana kalkmış o....u demiş bu kadarı olmaz. adam seni takmıyo bıle xS

kimbilir ayrı olduğunuz sürelerde neler yabdı. siz evlenirseniz ilerde ddaha cooook sorunlar yaşarsınız zaten bu sefer hiç kaldıramassın bırak defolsun gıtsınn karsına daha kımler cıkar..

kb sinirim bozuldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…