Kendimden korkar oldum..

Philotes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
92
1
86
Ankara
Merhaba arkadaşlar.. Sizinle hayatımda ilk defa bugün başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum. Aslında daha öncesinde de buna benzer olaylar yaşamıştım ama hiçbiri bu kadar etkilemedi beni.. Teyzem bize 1 saat kadar uzak bi ilçede oturuyor. Sabaha karşı uyuyabildim, sözlümle ilgili sorunlarım gerek evdeki sıkıntılar beni rahat bırakmadı.. Sabah ezanında duamı edip yattım.. Rüyamda teyzem bize gelmiş ve elinde beyaz bez bir torba var. İçi elmalarla dolu ve bir tane de mısır koçanı... Teyzeme hoş geldin demek istemiyorum nedense.. Odama geçip müzik dinliyorum. Buraya kadarı gayet sıradan gözüküyor..
Okula gitmedim uykusuz kalınca.. Öğlene doğru uyandım annemle oturuyoruz rüyamı anlattım bi yandan da bir şeyler atıştırıyorum, annem de çok canın istediyse konserve mısır alayım faln dedi ben de istemem, evde kaynatmak vardı şimdi falan dedim... ! saat sonra teyzem geldi, sizlere yemin ederim ki Allah şahidim teyzem elinde beyaz bi torbayla geldi ve torbanın içinde yemin ederim ki elmalar ve bi tane de mısır koçanı vardı.. Annemle göz göze geldik resmen korktuğunu hissettim.. Annem de kızdı gülerek başımıza müneccim kesildin falan diye.. Kafamı toparlayamıyorum.. Bu tarz olaylar yaşayanınız oldu mu? Bir de geçen ay büyük teyzemin kızına kalmaya gitmiştim.. Eşi benimle alay eder gibi konuştu kuzenime fal bakarken.. Ben de güldüm uyardım dedim bütün kirli çamaşırlarını dökerim ortaya. O da hadi bak falıma vs. dedi yine alaylı bi tavırla.. Sordum ona yanında mı bakıyım yoksa odaya mı girelim diye teyze kızının yanındayken.. O da benim gizlim saklım yok dedi. Ben de falıma baktım ve bi dostu olduğunu söyledim, bu insana kıskançlık hissiyle zarar vereceksin ve 1 haftan bile yok demir parmaklık gözüküyor sana dedim.. Güldüler ve şuan eniştem hapiste.. Dostunun başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrenip o adamı vurmuşş.. Şuan ayrılık sürecindeler kuzenimle.. Fal işinde kendime güvenirdim ama farklı bi boyuta ulaşıyor bu.. Üstümde sürekli bir ürperti var..

Babaannemin cenazesine bi akrabam gelmişti, içimden geçirdim ' sen niye geldin, sen de yakında öleceksin diye, kuran kitap çarpsın ki 1 ay geçmeden o akrabamız da vefat etti..
Küçükken bi gün erken uyandım, babam işe gidecek, boşuna gitme bugün İzmit'e gideceğiz dedim. Babam da dikkate almadı.. Babam gittikten sonra tv karşısında uyuya kaldım. Sonra seslere kalktım telefonla konuşuyor annem, İzmitteki amcam vefat etmiş, o gün İzmit'e gittik ailecek. Bunları da yine önemsememiştim.. Son anlattığım zaten yıllar öncesi oluyor.

Not: Fal vs. istemeyin lütfen, korkumu paylaşmak için açtım bu konuyu, fal bakıyorum buyurun demedim..

Son düzenleme:
geçmişte falcılara ciddi paralare döken ama dersini alan biri olarak söylüyorum para karşılığında ya da sizin gibi eşe dosta ne olursa olsun fal dinimizce haram ve büyük günah.burda da bence bahsini fazla geçirmeyin.teyze kızına da Allah'tan sabırlar dilerim.

çok enteresan şeylermiş.ya canım bu aralar çok kritik bi dönemdeyim acil fal lazım, benim adıma kahve içip bi baksan ya, çok duacın olurum valla :26::26:

Birazdan bana da fal bak diyenler ve özelden mesaj atanlar olacak. Bak ben de bunu hissettim.

Allah razı olsun. Zaten çok korkuyorum şuan, ürperiyorum sürekli. Tövbe edicem. Rüya olayına kadar bu kadar korkmamıştım.

çok enteresan şeylermiş.ya canım bu aralar çok kritik bi dönemdeyim acil fal lazım, benim adıma kahve içip bi baksan ya, çok duacın olurum valla :26::26:

canım inanır mısın gece annemle yatacam, üzerimde korku var.

Birazdan bana da fal bak diyenler ve özelden mesaj atanlar olacak. Bak ben de bunu hissettim.

Senin de hislerin bayağı kuvvetli. Elbette bakarım buradaki arkadaşlara üzerimdeki korkuyu atabilirsem..

ruyanin aynisini yasaman cok ilginc, benimde bi ruyam boyle tuhafti ruyamda kedi kolumu isiriyor birakmiyo ciglik atiyorm bagriyorm sesim cikmiyo,kolumu silkeliyorm birakmiyo kolumu uyandm orda korktum birazda. neyse sabah kalktigmda kedinin isirdigi yer kolum resmen simsiyah. her onume gelene anlatip kolumu gosterdm sadece ufak saskinlik gosterdiler ama ben cok korkmustum

Benzer şeyler yaşamışız.. Kolay atlatabildin mi?

Korkutmayın böyle yapıp. Bu tarz şeyler hiç mi yaşamadınız?

valla canım yerinde olsam bir daha fala falan bakmazdım sonucta dinimizde olan şeyler bunlar 3 harfli vs insana bulastı mı kurtulması zor şeyler. sen önlemini al fal kahve uğraşma daha fazla, felak nas oku. belki şimdi şu an gözüne güzel geliyordur bir şeyleri bilmek ama sonrası zor olur senin için...

Korkuyorum diye açtım konuyu zaten, Allah razı olsun anladın beni.

Anladım canım.. Bir şeyleri önceden tahmin etmek, görmek ne kadar zordur anlayabiliyorum. Bazı insanların böyle bir yeteneği luyor. Bunu iyiye kullanmayı öğrenirsin zamanla. Ama şimdi korktuğun için çok üstüne düşme. Belki uzun bir süre bir daha olmaz bile.

Bizim bir teyzemiz var böyle. Hep bir şeyler söyler o kadar alışmış ki bu duruma. Rüyasında ne görse kesin olucak sanıp anlatıyor. Bazı şeyler çok ilgimizi çekiyor. Mesela evimin yasemin kokulu olacağını söylemişti bana yıllar önce. Evimi satın aldığımda komşunun balkonuyla aradaki duvarın dibine yasemin ekiliydi. :) Ama çoğu zaman ne görse pırt diye söylediği için tutmuyor artık. Her şeyi söyleme diyoruz insanlar fal bakıyo sanıyor. :)

Sen bu durumu kontrol etmeyi becerirsin bence. Korkulucak bir şey değil :)

Valla her şey geçirebilirsin canım.. Benim de çok geçiyor, bunu kurban olduğum Rabbimin verdiği bi yetenek olarak görüyorum ama kaldırabilir miyim bilmiyorum..

Hemen oyle yetenek falan diye adlandirmayin bunu,cokta kaptirmayin kendinizi.
Unutmayinki Allahtan baska kimse bilemez gelecegi.

Fal bizim ailemizde var zaten, dedemin gözleri görmezken yıllarca böyle geçindirmiş evini. Halalarım da falcıdır ve küçük halam şuan psikolojik tedavi görüyor. O yüzden çok korkuyorum.

Allahım bana kaldıramayacağım yük vermesin.. Aklıma ziyan getirmesin. Korkuyorum.. Uzun süre de fincan almam elime heralde.

Hemen oyle yetenek falan diye adlandirmayin bunu,cokta kaptirmayin kendinizi.
Unutmayinki Allahtan baska kimse bilemez gelecegi.

Elbette gaybı sadece Allah bilir. Yaşadıklarıma başka bi şekilde isim veremiyorum, ailemde de var çünkü bu önsezi.

valla kuzum hiç yaşamadımhemde hiçtırstım:18:

Allah yaşatmasın.

Fal bizim ailemizde var zaten, dedemin gözleri görmezken yıllarca böyle geçindirmiş evini. Halalarım da falcıdır ve küçük halam şuan psikolojik tedavi görüyor. O yüzden çok korkuyorum.

biraz tuhafmıs durum yalnız. evi falla gecındırmek falan neyse yorum yapamam beni ilgilendirmez ama yıne de tuhaf geldi :I sürekli bunu düşünürsen kendine çekersin düşünme ve ailede genetik madem hiç hiç hiç girme fal olaylarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…