biraz tuhafmıs durum yalnız. evi falla gecındırmek falan neyse yorum yapamam beni ilgilendirmez ama yıne de tuhaf geldi :I sürekli bunu düşünürsen kendine çekersin düşünme ve ailede genetik madem hiç hiç hiç girme fal olaylarına
Cesaret bulamıyorum zaten, işin ilginci kendime fal bakamıyorum.
özel yetenekli insanların zaten kendilerine faydası yok...
ister geliştirirsin ister kendini kapatırsın bu olaylara
seçim senin...
not: rüyalarını ve yeteneğini kimselere anlatma....kaybedersin ...veya zararını görürsün
seni anlıyorum çünkü banada öyle şeyler olur. hissiyat olsa gerek. o yüzden ben kötü şeyler aklıma gelince deliriyoruum hemen baska seyler dşünüyorum sanki ben dusununce olacakmesela hiç olmayacak atıyorum alakasız bişey gelir aklıma olur.
mesela gecen sabah aklıma birden eski kankamın sevgilisi geldi bi ara askerdeydi naptı netti anımsadım yani anlıktı. yıllar öncenin anısı
öğlen bi baktım herif çarşıda yürüyo
Anlıyorum canım, evet bu tarz şeyler de çok olur bana.
hayra yormak gerek herseyi
terzi kendi söküğünü dikemezmiş:)
çok enteresan şeylermiş.ya canım bu aralar çok kritik bi dönemdeyim acil fal lazım, benim adıma kahve içip bi baksan ya, çok duacın olurum valla :26::26:
Bundan korkmana gerek yok cnm bence.Bu Allahın sana vermiş oldugu güzel bi yetenek aslında.yani 6.hissini cok kuvvetli yaratmış rabbim. Kötü olayları Önceden hissedebiliyosun görebiliyosun ne güzel :):):):) Benimde rüyalarım cok cıkar ama seninki baya aşmışşş yaaaaa :))))))
philotes kardes SAYGİLARRR:18::18::18::18::18:
Bayagi bircok sey icine doguyor demek ki. Ne oluyorum ben boyle diye dusunerek buna bu kadar anlam yukleme bence. Sonra boyle korkarsin. Icime doguyor, dedigim cikiyor de, gul gec. Korkmaya gerek yok. Madem dusunduklerin cikiyor, o zaman iyi dusun iyi olsun diyim.
su falına bakan çok iyibirini biliyorum şimdi burdan telefon yazmak yanlış olur diye mail adresini yazıyorum [..burdan iletişime geçebilirsiniz bende dahil olmak üzere gidenler çok mennun benden söylemesi sizden denemesi
Bu kişi, heryerde reklam yapan zat, adamın ta kendisi, kendi reklamını yapıyor.
Kendin hakkında çok fazla düşünmemeye çalış.
Yoksa insan kafayı yiyor valla.
Gerek yok buna. Altıncı hislerin oldukça gelişmiş işte.
Paranormal içerikli sitelerde takıl, senin gibi olanlarla konuş.
Rahatlarsın , iyi gelir.
İyi fikir gibi görünüyor ama başkalarının ileri deneyimleri beni daha fazla korkutursa?
Canım oralara hiç girme onlar her türlü büyü vb seyleri yapıyor valla anlamadan imanın gidiverir elinden onlar çok ürkünç, bi kere dua ararken karıştıra karıştıra bulmuştum ne büyüsü ararsan var ALLAH KORUSUN ALLAH'A SIĞINIRIM. Belki bu sana Rabbimden bir işarettir ona daha çok yaklaşman için, o açıdan baksan...? Allah yardımcın olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?