Kendimden korkar oldum..

Cesaret bulamıyorum zaten, işin ilginci kendime fal bakamıyorum.

Cesaret bulamıyorum zaten, işin ilginci kendime fal bakamıyorum.

özel yetenekli insanların zaten kendilerine faydası yok...

ister geliştirirsin ister kendini kapatırsın bu olaylara

seçim senin...

not: rüyalarını ve yeteneğini kimselere anlatma....kaybedersin ...veya zararını görürsün

Son düzenleme:
seni anlıyorum çünkü banada öyle şeyler olur. hissiyat olsa gerek. o yüzden ben kötü şeyler aklıma gelince deliriyoruum hemen baska seyler dşünüyorum sanki ben dusununce olacak mesela hiç olmayacak atıyorum alakasız bişey gelir aklıma olur.
mesela gecen sabah aklıma birden eski kankamın sevgilisi geldi bi ara askerdeydi naptı netti anımsadım yani anlıktı. yıllar öncenin anısı
öğlen bi baktım herif çarşıda yürüyo

hayra yormak gerek herseyi

Son düzenleme:

Zamana bırakmak istiyorum. Belki de safa malum olur olayıdır. Baş edemeyeceksem kaybolsun inşallah.

Haklısın.

terzi kendi söküğünü dikemezmiş:)

Kesinlikle..

çok enteresan şeylermiş.ya canım bu aralar çok kritik bi dönemdeyim acil fal lazım, benim adıma kahve içip bi baksan ya, çok duacın olurum valla :26::26:

Bundan korkmana gerek yok cnm bence.Bu Allahın sana vermiş oldugu güzel bi yetenek aslında.yani 6.hissini cok kuvvetli yaratmış rabbim. Kötü olayları Önceden hissedebiliyosun görebiliyosun ne güzel :):):):) Benimde rüyalarım cok cıkar ama seninki baya aşmışşş yaaaaa :))))))

Ya rüyalarım gerçekle birebir, hani rüyanda at görürsün murattır dersin, para vs derdin. Ben direk parayı görüyorum para geliyor gibi mesela. Hayırlısı olsun her şeyin. Bi de öyle çok kapalı bi insan da değilim, saçım tırnağım boyalıdır, hani haftalık ibadetimi yaparım ama 5 vakit namaz kılmam. Bunları neden yaşıyorum ki?

birde benim için ne hissediyorsun madem böyle bir yeteneğin varmış,sorma imkanımız olaydı keşke?
Rabbim sabır aynı zamanda böyle bir durumun var madem doğru kullanma yeteneği versin inşallah..

Bayagi bircok sey icine doguyor demek ki. Ne oluyorum ben boyle diye dusunerek buna bu kadar anlam yukleme bence. Sonra boyle korkarsin. Icime doguyor, dedigim cikiyor de, gul gec. Korkmaya gerek yok. Madem dusunduklerin cikiyor, o zaman iyi dusun iyi olsun diyim.

Kafama takmak istemiyorum hiç. İçimden geçiriyorum ya da hiç düşünmeden dilime düşüyor, sonra pat bakıyorum olmuş.. A(b)ptala malum olurmuş, öyle demeye karar verdim.

Kendin hakkında çok fazla düşünmemeye çalış.
Yoksa insan kafayı yiyor valla.
Gerek yok buna. Altıncı hislerin oldukça gelişmiş işte.
Paranormal içerikli sitelerde takıl, senin gibi olanlarla konuş.
Rahatlarsın , iyi gelir.

Bu kişi, heryerde reklam yapan zat, adamın ta kendisi, kendi reklamını yapıyor.

İyi fikir gibi görünüyor ama başkalarının ileri deneyimleri beni daha fazla korkutursa?

İyi fikir gibi görünüyor ama başkalarının ileri deneyimleri beni daha fazla korkutursa?

Canım oralara hiç girme onlar her türlü büyü vb seyleri yapıyor valla anlamadan imanın gidiverir elinden onlar çok ürkünç, bi kere dua ararken karıştıra karıştıra bulmuştum ne büyüsü ararsan var ALLAH KORUSUN ALLAH'A SIĞINIRIM. Belki bu sana Rabbimden bir işarettir ona daha çok yaklaşman için, o açıdan baksan...? Allah yardımcın olsun :)

Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…