Kendimden korkmaya başladım..

kaçamağını yakalamışın,,ondan belki bi güvensizlik varr ama bu şekildee ilşki yürümezz güven çok önemlii,,sana bişe diyimm kendini bu kadar kaptırma çünküü bayann kuaförüne asla güven olmazz çünküü bende bi ara bu işi yaptımm,,ben bile özelliklee kuaför camiasında olduğum haldee bu meslekten birini seçmedimm,,ve benim gibi düşünen bi kaç arkadasım varr onlarda seçmiolarr,,çünküü bilioz görüozz,,anlatsaamm şok olursun yanii ..yinede sen bilirsin tabii ben fikrimi söyledimm...

İnsan hep yaşadığı şeyi kendisi çekermiş korkuyla yaşamaya devam ederseniz kendinize çekersiniz güvenmeyi deneyin. bakın ilişkinizde daha sağlıklı olacak.Bence ilk kendinize sonra erkek arkadaşınıza güvenin

Genel olarak konuşmamak lazım bende benimde çok yakın bir kuaför arkadaşım var evli şimdiye kadar eşini aldattığını görmedim ve yanımda kadınlar o kadar çok sarkıyor ki , kaçıyor resmen arkadaşım onlardan. Ve bir çok örnek verebilirim yine. Adamın zaten içinde varsa her türlü yapar diye düşünüyorum.

Anlattıklarında kendimi gördüm cnm,ama inan insan kendini yıpratıyo.
artık biraz frenledim kendimi, çok sık yapmıyorum ama yine kontrol ediyorum herşeyini o da alıştı artık..

katılıyorum meslekle alakası olmadığını düşünüyorum.Benim kuaförümde evli ve sarkan asılan yılışıklara asla taviz vermez.insanın içinde varsa yapar.Karakter zihniyet meselesi bu

Anlattıklarında kendimi gördüm cnm,ama inan insan kendini yıpratıyo.
artık biraz frenledim kendimi, çok sık yapmıyorum ama yine kontrol ediyorum herşeyini o da alıştı artık..

Evet kendini yıpratmaktan başka bir şey yapmıyorsun zaten. Ve bazı şeyler çekilmez hale geliyor artık yoruluyorsun. Eskisi gibi yapmıyorum ama tamamiylede bırakmış değilim inş. oda olacak bir gün.

katılıyorum meslekle alakası olmadığını düşünüyorum.Benim kuaförümde evli ve sarkan asılan yılışıklara asla taviz vermez.insanın içinde varsa yapar.Karakter zihniyet meselesi bu

Benim yanımda bile erkek arkadaşıma sarkanlar var o kadar çok kişiliksiz insanlar var ki.. Evli kadınlar bile o kadar çok yılışık ki .. Ben varken böyle yapıyorlarsa yokken kim bilir neler yapıyorlardır diye düşünmeden edemiyor insan ..

Allahım tek bana oluyo sanıyodum yada benim gözüme batıyo sadece sanıyodum gerçekten uyuz oluyorum erkek arkadaşımın ağzına düşücekler neredeyse yanımda hemde parmağında yüzükte var konu sahibi arkadaşında yapıcağı tek şey kötü ilişkiler yerine bunları görmek yapmıyan insanlarda var karakter meselesi olduğunu bilmeli.zaten karakterinden şüphe duyuyosada o ilişkiden hayır gelmez.

garipmiş yaa..benim erkek arkadaşımın ağzına giren yok nedense acaba benımki mi çirkin

bazı sarkanların evli olduğunu bildiğine göre, demekki bu olay kuaför salonunda oluyor..dışarıda erkek arkadaşına senın yanında sarkan olacagını sanmıyorum

ayrıca kuaför ortamında erkek arkadasın müşterileriyle muhabbet ederlerken sende oradaysan
bu tarz düşünmen normal..
normal bir konuşanı bile asılan olarak algılıyorsundur..
biri baksa altında bir sürü şey arıyorsundur..

erkek arkadaşının kuaför olmasından kaynaklısın bence.

erkek arkadasında meyilli gibi geldi..konuşmalarını yakaladıgına göre.

Son düzenleme:

Yok Karakterinden şüphe etmiyorum. Etmiş olsaydım 2.5 senedir bi yerden patlak verirdi diye düşünüyorum. Etrafımdaki olumsuzluklardan aslında etkilenmek yerine daha çok pay çıkarıp ilişkine daha çok sahiplenmek ve mutlu olmak lazımmış sanırım bunu anladım şimdi.

aynen öyle hep biz yapımız gereği olumsuzlukları ilk görürüz nedense :):) o yüzden problem yok mutluluğuna bak boşverrrrrrrrrr

valla benim erkek arkadaşım kuaför değil ama dışarda kızlar yanında ben olduğum halde asılıyo ne arsızlar var bilmiyosunuz galiba

Hayır normal bir konuşanı öyle algılamıyorum hatta bende çoğu zaman muhabbete girerim. İkisini çok rahat ayırt edebiliyorum yani. Belki de dediğin gibi erkek arkadaşımın kuaför olmasından alakalıdır. Mesela erkek arkadaşımla konuşurken mini etek giyen bir müşteri oje sürdürdü bizde o sırada erkek arkadaşımla oturuyoruz kız bir anda kalktı klimaya elini uzatıverdi oda yukarıdaydı biraz ee kolunu kaldırınca etek ister istemez iyice yukarı çıktı sonra kız bir kendi bacaklarına bakıyor sonra erkek arkadaşıma bakıyor gülümsüyor o anda erkek arkadaşım kıpkırmızı oldu ohaa deyip ordan kalktı başka bir yere oturdu bende şok oldum tabi. Sence bu normal mi ben mi abartıyorum.

belkı normal bir gülümsemedir, sonuçta o kız erkek arkadasının müşterisi,sen yokken belkıde muhattab olmuştur erkek arkadasın
kız da buradan alıyordur tavizi

belkı normal bir gülümsemedir, sonuçta o kız erkek arkadasının müşterisi,sen yokken belkıde muhattab olmuştur erkek arkadasın
kız da buradan alıyordur tavizi

Çok rahat gördüm seni ya.. Buna da normal gülümseme diyorsan sana diyecek pek sözüm yok canım.

Son düzenleme:
Sakın alınma ama yazdığını okuyunca bir de profil resmine baktım ajan kedi gibi bir izlenim oluştu ben de Çok şekersin. O bayan kuaförüyse ne çok tanıdığı kız vardır bu seni eminim zorluyordur ama şöyle düşün bir sürü bakımlı süslü püslü kız yanı başında ama o kimi seçmiş SENİ Demek ki esas değer verdiği önemsediği ve sevdiği sensin. Eğer aklı başkasında olsaydı durmazdı yanında öyle değil mi ama onu sık boğaz edersen kaçar..üzülürsün ya da haberi olmasa kaçmasa böyle sen kendi kendini yiyorsun zaten. Seni seviyor ve seni seçmiş unutma ve senden güzeli bile olsa yaklaşsa yanına seni tercih etmesinin bir sebebi vardır çünkü seni bütün olarak seviyor hareketinle huyunla suyunla tipinle mimiklerinle:) Ben aşıkken mesela dünyanın en yakışıklısı gelsin gözüm görmez..O yüzden boşuna kıskançlık yapıp moralini bozma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…