neden herşeye bi kulp bulmaya çalıştığınızı anlamadım İstanbulda normal sokakta gezmiyosunuz galiba herneyse dediğimi hatırlıyorum
Sakın alınma ama yazdığını okuyunca bir de profil resmine baktım ajan kedi gibi bir izlenim oluştu ben deÇok şekersin. O bayan kuaförüyse ne çok tanıdığı kız vardır bu seni eminim zorluyordur ama şöyle düşün bir sürü bakımlı süslü püslü kız yanı başında ama o kimi seçmiş SENİ Demek ki esas değer verdiği önemsediği ve sevdiği sensin. Eğer aklı başkasında olsaydı durmazdı yanında öyle değil mi ama onu sık boğaz edersen kaçar..üzülürsün ya da haberi olmasa kaçmasa böyle sen kendi kendini yiyorsun zaten. Seni seviyor ve seni seçmiş unutma ve senden güzeli bile olsa yaklaşsa yanına seni tercih etmesinin bir sebebi vardır çünkü seni bütün olarak seviyor hareketinle huyunla suyunla tipinle mimiklerinle:) Ben aşıkken mesela dünyanın en yakışıklısı gelsin gözüm görmez..O yüzden boşuna kıskançlık yapıp moralini bozma
Çok rahat gördüm seni ya.. Buna da normal gülümseme diyorsan sana diyecek pek sözüm yok canım.
ben sadece nedenini anlamaya çalışıyorum
niye kızma çabası içersine girdin anlam veremedım..
kulp bulmaya çalışmıyorum ayrıca!.
kızma çabası içinde değilim yada bişeyler ispatlama peşindede değilim en güzeli bu konuşmayı burda bitirelim Karşılıklı anlaşmazlık oldu :) hiç gerek yok ünlemlere gerilmelere size iyi geceler diliyorum
Hayır normal bir konuşanı öyle algılamıyorum hatta bende çoğu zaman muhabbete girerim. İkisini çok rahat ayırt edebiliyorum yani. Belki de dediğin gibi erkek arkadaşımın kuaför olmasından alakalıdır. Mesela erkek arkadaşımla konuşurken mini etek giyen bir müşteri oje sürdürdü bizde o sırada erkek arkadaşımla oturuyoruz kız bir anda kalktı klimaya elini uzatıverdi oda yukarıdaydı biraz ee kolunu kaldırınca etek ister istemez iyice yukarı çıktı sonra kız bir kendi bacaklarına bakıyor sonra erkek arkadaşıma bakıyor gülümsüyor o anda erkek arkadaşım kıpkırmızı oldu ohaa deyip ordan kalktı başka bir yere oturdu bende şok oldum tabi. Sence bu normal mi ben mi abartıyorum.
:2:Gerçekten üzülüyorum bazen kuaförlere.Hele benim canım kuaförüme
Adamlar bin tane kadının kaprisini çekiyor tüm gün.Ekmek parası hepimize de güleryüzlü olmak zorundalar.
Kafaları şişiyor tüm gün.Juaförde yaşayan biri olarak söylemeliyim ki onların müşterilerine bir psikolog gibi yaklaşmaları gerekiyor.
Niyeyese kadın kısmı kuaförüne anlatır tüm dertlerini.Hani derler ya kuaförden ayrılmak kocadan ayrılmaktan zordur.Teşbihte hata olmazmış
Bence siz zaten tüm gün dırdır dinleyen sevgilinizi tam tersi bir davranışla kendinize iyice bağlayın.O kadınların kurdu olmuştur.Neyi ne için yaptığınızı anlar.Bırakın biraz rahat onu da kendinizi de.Yapacak olan insan her yerde yapar.Telkin edin sürekli kendnizi.İlk iş olarak da kapartın o sahte hesapları ve söz verin kendinize telefonu size bıraksa bile merak etmeyip kurcalamayacağınıza.Bakın ne kadar rahatlayacaksınız
:2:Gerçekten üzülüyorum bazen kuaförlere.Hele benim canım kuaförüme
Adamlar bin tane kadının kaprisini çekiyor tüm gün.Ekmek parası hepimize de güleryüzlü olmak zorundalar.
Kafaları şişiyor tüm gün.Juaförde yaşayan biri olarak söylemeliyim ki onların müşterilerine bir psikolog gibi yaklaşmaları gerekiyor.
Niyeyese kadın kısmı kuaförüne anlatır tüm dertlerini.Hani derler ya kuaförden ayrılmak kocadan ayrılmaktan zordur.Teşbihte hata olmazmış
Bence siz zaten tüm gün dırdır dinleyen sevgilinizi tam tersi bir davranışla kendinize iyice bağlayın.O kadınların kurdu olmuştur.Neyi ne için yaptığınızı anlar.Bırakın biraz rahat onu da kendinizi de.Yapacak olan insan her yerde yapar.Telkin edin sürekli kendnizi.İlk iş olarak da kapartın o sahte hesapları ve söz verin kendinize telefonu size bıraksa bile merak etmeyip kurcalamayacağınıza.Bakın ne kadar rahatlayacaksınız
dün gece cnn türk'te bir psikiyatrist vardı paranoyaya dönen kıskançlıklardan bahsediyordu. bu takip işlerinden vazgeçemiyorsanız bir uzmana gidin mutlaka.
Hatta işe şu avatarı değiştirmekle başlayabilirsin,"ne oluyor ne bitiyor.."havası var orda bile
Dün gece oturdum çok düşündüm burada yazılanlar aklıma geldi. Sonra sabah kalktım hesapları dondurdum bakmıyorum hiçbirşeye umarım bu böyle devam eder. Çok fazla aramıyorum bile sık boğaz etmemek için. Ve böyle daha iyi olduğumu anladım. Daha huzurlu daha sakin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?