Kendimden korkmaya başladım..

neden herşeye bi kulp bulmaya çalıştığınızı anlamadım İstanbulda normal sokakta gezmiyosunuz galiba herneyse dediğimi hatırlıyorum

ben sadece nedenini anlamaya çalışıyorum

niye kızma çabası içersine girdin anlam veremedım..
kulp bulmaya çalışmıyorum ayrıca!.

Süpersin yaa :) Çok güzel söylemişsin haklısın bak iyi ki yazmışım buraya çok iyi geldi vallaa. Bu dediklerini dikkate alıcam canım saol:)

bianda kendimi gördüm sende:)
ben de böyleyim güvenmediğimiz için oluyo işte çok zor yani..
acaba acaba derken kafayı yicek insan..
mesela uyuyorum diyo acaba uyuyo mu acaba nette mi diye ondan bile şüphe duyuyorum..

ben sadece nedenini anlamaya çalışıyorum

niye kızma çabası içersine girdin anlam veremedım..
kulp bulmaya çalışmıyorum ayrıca!.

kızma çabası içinde değilim yada bişeyler ispatlama peşindede değilim en güzeli bu konuşmayı burda bitirelim Karşılıklı anlaşmazlık oldu :) hiç gerek yok ünlemlere gerilmelere size iyi geceler diliyorum

kesinlikle katılıyorum
ama parlayan sendin bunuda unutma..iyi geceler

:2:Gerçekten üzülüyorum bazen kuaförlere.Hele benim canım kuaförüme
Adamlar bin tane kadının kaprisini çekiyor tüm gün.Ekmek parası hepimize de güleryüzlü olmak zorundalar.
Kafaları şişiyor tüm gün.Juaförde yaşayan biri olarak söylemeliyim ki onların müşterilerine bir psikolog gibi yaklaşmaları gerekiyor.
Niyeyese kadın kısmı kuaförüne anlatır tüm dertlerini.Hani derler ya kuaförden ayrılmak kocadan ayrılmaktan zordur.Teşbihte hata olmazmış
Bence siz zaten tüm gün dırdır dinleyen sevgilinizi tam tersi bir davranışla kendinize iyice bağlayın.O kadınların kurdu olmuştur.Neyi ne için yaptığınızı anlar.Bırakın biraz rahat onu da kendinizi de.Yapacak olan insan her yerde yapar.Telkin edin sürekli kendnizi.İlk iş olarak da kapartın o sahte hesapları ve söz verin kendinize telefonu size bıraksa bile merak etmeyip kurcalamayacağınıza.Bakın ne kadar rahatlayacaksınız

Tamam, sizin takintilariniz dogru degil. Ama bana sanki tek yanlis olan da siz degilmissiniz gibi geldi.
Psikologa filan gitmeden önce, neden güvenmediginizi (bulundugu ortam filan degil, kisisel özellikleri) bi düsünün.
Benim sevgilimi -bi tabur asker derler ya- bi podyum dolusu playboy mankeni icine koysaniz, biraz dolasir, sonra "askim sana su bikiniyi alalim mi" der. :) En azindan ben ona bu kadar güvenebiliyorum.

canım bence abartmıyosun ama sen yine iyi tahammül etmişsin o gülümseyenlere filan,ben olsaydım kesinlikle orada bi kavga çıkardı,çok dert etme sen yine iyisin ben dayanamazdıminş herşey daha iyi olur ve bu konuda hiç üzmez sevgilin seni.
benim sevgilim iyi ki bayan kuaförü değil yoksa benim yüzümden o kuaföre kimse gelmezdi:))

Canım aynen kapat o hesapları biraz rahatla , ama eğer rahatlayamazsan takıntı seviyesine gelmişse hemen büyümeden doktora git çünkü sonra hastalığa filan dönüşebilir Allah muhafaza temkinli olmak lazım.

Son düzenleme:

Haklısınız kocasıyla sevgilisiyle ayrılıp yada kavga edip gelip bi taraftan saçını yaptırıp bir taraftan derdini anlatan çok.. Ve dediğiniz gibi o kadar çok kaprisli insan var ki ben bile tutup saçından yolmamak için zor tutuyorum nasıl dayanıyorsun sen ya diyorum. Gerçekten çok zor işleri. Bugün söz veriyorum kendime kapatıyorum hesapları ve bakmıyorum bir daha inş. başarıcam:)

evet baya bi abartmışsın durumu hoş kendinde farkındasın bu kadar didiklersen olmayan şeyler bile sana var gibi görüncek en iyisis bir süre hiç bişey yapmadan durmaya çalış , drum vahimse piskolojik yardım al çoğu insan sırf bu güvensizliklerden dolayı ayrılabiliyor zaten ortamı baynların olduğu bir yer öle bişey olsa çabuk yakanırdı ama öle biri değilse kendini sıkıntıya sokmaya değmezz....

Böyle yürümez...sen hem kendini hem onu yıpratırsın,psikolojik destek şart ama öyle psikiyatri falan değil tabiki.. sadece bir psikoloğa git durumu anlat,insanlara nasıl güvenmen gerektiğini bunu nasıl başaracagını mutlaka öğretcektr sana...kaybetmekten korkmayı takıntı haline getirme....hc bir erkek bulunmaz hint kumaşı değil ayrıca

Hatta işe şu avatarı değiştirmekle başlayabilirsin,"ne oluyor ne bitiyor.."havası var orda bile

dün gece cnn türk'te bir psikiyatrist vardı paranoyaya dönen kıskançlıklardan bahsediyordu. bu takip işlerinden vazgeçemiyorsanız bir uzmana gidin mutlaka.

dün gece cnn türk'te bir psikiyatrist vardı paranoyaya dönen kıskançlıklardan bahsediyordu. bu takip işlerinden vazgeçemiyorsanız bir uzmana gidin mutlaka.

Dün gece oturdum çok düşündüm burada yazılanlar aklıma geldi. Sonra sabah kalktım hesapları dondurdum bakmıyorum hiçbirşeye umarım bu böyle devam eder. Çok fazla aramıyorum bile sık boğaz etmemek için. Ve böyle daha iyi olduğumu anladım. Daha huzurlu daha sakin...

Süper.Böyle devam et bak bir kaç gün geçtikten sonra aklına bile gelmeyecek tekrar facemiş,telefonuymuş..
İnanki öyle..Hatta insanların(sevgilin bile olsa) özel hayatına nasıl müdahale etmişim diye şaşıracaksın kendine.

Tedirginliğin,erkek arkadaşının işinden kaynaklanıyor sanırım.
Bütün gün ve mecburen kızlarla kadınlarla irtibat halinde.
Ama onun işi bu ve o kişilerden hoşlansa da hoşlanmasa da iyi davranması gerekiyor.
Adam,işini değiştiremeyeceğine göre,durumu kabullenmek lazım.

Ben olsam işyerine gitmem.Gidip te o niye güldü bu niye öyle dedi diye rahatsız olacağıma,hiç gitmem daha iyi.

Bir de kontrol filan bir yere kadar,gideceği varsa gider.
Sen kısıtladın diye duracaksa hiç durmasın,öyle düşün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…