Kendımden kucuk bır erkekle cıkıyorum ve bu durumdan cok utanıyorum :(

fndkbrn6

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
2
0
6
35
İstanbul
Arkdslr bana fikirlerinizle yardimci olursaniz cok sewirim oncelikle ben 22 yasindayim ciktigim cocuk ise 20 yasinda daha once basima hic boyle birsey gelmemstii kendimden kucuk bi erkekle cikiyorm bana cok deger veriyo bende onu sewiyorm ben ufak tefek kucuk gosteren biriyim o da yasindan daha buyuk duruyo aslinda aradaki yas farkida sadece 2 yas ama ben arkdaslrma soylerken ya da yeni girdgm bi ortamda sewgilimle bu yas mewzusu acildginda cok fazla utaniyorum soylerken cekiniyorum kendimide onuda mutsuz ediyorum bi kizin kendinden kucuk bi erkekle cikmasi dogru bisey mii sizce ?

Eşim benden 1 yaş küçük.. Pek utandığım söylenemez :1::1: Heryerdede söylerim benden küçük diye .nevar ki bunda...:34:Bazen evde çocuklarla falan hepbirlikte konuşurken bu evde en büyük benim benim sözüm geçer diye takılırım daaa:52:

abartılcak bir fark yok . bugün kendinden 16 yaş büyük bir sevgilisi olduğunu söyleyen bir bayanda derdini paylaştı erkekler 16 yaş büyükken oluyorda kadın 2 yaş büyükken abes olmaz. hem zengin olur derler :) böyle çiftler için

Fazla değilmiş fark olabilir

Kadinlar bu yaslarda iki yasi bile sorun yapiyor.. Bende bir yas kucik birini sirf kucuk diye reddetmistim.. simdi olsa hic sorun etmezdim.. bu kisiye gore degisir.. utanıyorum diyorsan ayril diyecek birsey yok

eger olgun biriyse neden sorun olsun ki. 30 yaşında olupta beyni 15 olan erkek dolu etraf :ssz:

bende kendimden 2 yaş küçük biriyle 1 sene kadar çıkmıştım ozaman bende senin gibi düşünüyodum hani millet ne der gibisinden falan şimdi dönüp baktığımda çok saçma geliyor milletten sanane sen mutluysan gerisi mühim diil.. ben büyütücem onu dersin olur biter :1:

buarada konuyu iki kere açmışsın birisi kapanabilir, iki kere açmak yasak :)

ZAten daha önce aynı konuyu açmısınız,aynı konuyu 2. Sefer açmak yasak diğer konunuzda bir sürü cevap verilmiş bu konunuzu kapattırabilirsiniz.

Back
X