Kendimden nasıl soğutabilirim?

Yüz yüze gelmeden olayı çözemezsin canım,daha ilk karşılaşma da sen ona çok cazip, o ise sana çok çocuk gelecek..Biran evvel buluşma nızın bitmesi için dua edersin bence..

Kendisinin cevap haklı saklı kendini savunacak halde görüyorsa bişey desin. İnsanların dertlerini nasıl rahatlıkla küçümseyerek dalga geçiyor biraz anlatsın hele
Merak ettim dogrusu boylelerinin hic mi derdi olmaz herseyleri güllük gülistanlik midir

Eger anlasabiliyorsaniz yasin bir onemi olacagini sanmiyorum. Onemli olan kafalarin uyusmasi. Ayni yasta veya senden buyuk biriyle de kafa yapilariniz uymayabilir sonucta. Karakter meeselesi 1 yildir konustuguna gore oturakli bir insandir. Goruntu olarakta uyusuyorsaniz yuzyuze cagirip konus bence. Yuzyuze belki bir hareketinden hoslanmazsin, o senden hoslanmaz bunlara hic gerek kalmaz. Ilk etapta gorusmen gerekiyor

Merhaba hanımlar.

Daha önce de benzer bi konu açmıştım, sosyal medya platformunda biriyle tanıştım eski sevgililer hakkında dertleşirken birbirimizi sevmeye başladık.
Arada 7 yaş fark olmasına rağmen, daha önce kendimden küçük biriyle hiç ilişkim olmamasına rağmen sevdim.

Samimi içten bi çocuk, çok kavga ediyoruz ama hatası var ise hemen özür diler 1 yıl oldu sadece telefondan ve netten sohbet ediyoruz.
Evliliği bile konuştuk.
Dün bana aslında söylediğinden 1 yaş daha küçük olduğunu söyledi yani ben 28 o 20 yaşında.

Küçük erkek kardeşimden bile 1 yaş küçük olduğunu öğrendim yani.

Çok sık tartışsak da asla vazgeçmedik ama ben yaşı hep taktım 2 kez rüyama bile girdi bu yaş konusu aileme açıklayamadığımı görmüştüm rüya esnasında.

Zaten takıntım var 1 yaş daha küçük çıktı. Tamam onu kabul ettin 1 yaş farkı da kabul diyenleriniz olabilir ama ben bu durumdan hem korktum zaten.

Onu da düşünüyorum belki başka insanlarla tanışmasına engel olacağım biliyorum çok seviyor çok alıştı bana sadece sevgili değil arkadaş gibi de seviyor.

Şimdi akıl verin bana lütfen onu kendimden soğutmak için ne yapmalıyım?
Bakın ben erkek büyük olursa bunu dert etmem 12 yaşa kadar felan normal gelir ama bayan en en en fazla 2 yaş büyük olmalı mümkünse o bile olmamalı.o yüzden soğutmaya çalışmak yerine bi konuşma yapın rest Çekin bitsin gitsin.

Merhaba hanımlar.

Daha önce de benzer bi konu açmıştım, sosyal medya platformunda biriyle tanıştım eski sevgililer hakkında dertleşirken birbirimizi sevmeye başladık.
Arada 7 yaş fark olmasına rağmen, daha önce kendimden küçük biriyle hiç ilişkim olmamasına rağmen sevdim.

Samimi içten bi çocuk, çok kavga ediyoruz ama hatası var ise hemen özür diler 1 yıl oldu sadece telefondan ve netten sohbet ediyoruz.
Evliliği bile konuştuk.
Dün bana aslında söylediğinden 1 yaş daha küçük olduğunu söyledi yani ben 28 o 20 yaşında.

Çok sık tartışsak da asla vazgeçmedik ama ben yaşı hep taktım 2 kez rüyama bile girdi bu yaş konusu aileme açıklayamadığımı görmüştüm rüya esnasında.

Zaten takıntım var 1 yaş daha küçük çıktı. Tamam onu kabul ettin 1 yaş farkı da kabul diyenleriniz olabilir ama ben bu durumdan hem korktum zaten.

Onu da düşünüyorum belki başka insanlarla tanışmasına engel olacağım biliyorum çok seviyor çok alıştı bana sadece sevgili değil arkadaş gibi de seviyor.

Olayı önce kafanda bitirmen gerekiyorkii onunla konusmamaya baslayarak sogutabilirsin. Sogumasi için yaş farkını kafana çok taktigini sana uyum saglayamadigini kendi yasitlarinla daha mutlu olcagini soyleyebilirsin. Ya da muhabbet arasında senin yaşın tutmaz bilmezsin ama bu bu böyle gibi belirli bi konu konusurken ima yapabilirsin birak sogumayi no frost derin dondurucu olur tartisip konusmazsiniz bidaha :) 8 yaş nedir o senden büyük olsa eyvallahda sen mi yol gostercenn erkek adama. Istesende ilerlemez belki 1 2 yaş farkı olsa eh hadi de 8 çok . Düz hesap bitir gitsin

Merhaba hanımlar.

Evliliği bile konuştuk.

merak etme o şu an güzel bişey yaptığını sanıyor. ilerde aklı başına gelir seni bırakır zaten. 20 yaşındaki erkeğin sözüne mi inanılır hala ergen sayılır

yüz yüze göruşşeydnız keşke.internt tanısmış olablrsn ama mutlaka cıddı bır ılsıkı ıstıyorsnız yuz yze gorusmelıydnz 1 yıl ıcdnde

yaş farkına takılmayın bence.hastnlere gıttıgnızde erkklerın kadınlardan daha cabuk coktugunu goruyoruz.adamlar buyukolunca ne oluyor hemen cokuyorlar kadın cekıstırıyor onu.bnde 20 yasındaym ama gayt mntklı saglıklı dusenen bıreyım ılıskı konusunda belkıde sevdgn ınsanda oyledır ama bunun ıcn yuz yuze gorusmen lazım en kısa zamanda.

Evlilik konuşmamın sebebi ben biriyle sevgililik konusuna girdiysem evlilik niyetiyle başlarım o da ilk kez bu konuları benle konuştuğunu söyledi.

28 yaşında biri de aşık olabilir ey toplum...

Yemin ederim sultan gelin oldum çıktım valla billa.

----Allah rızası için şu konuyu yoruma kapatmama yardımcı olun ben yapamadım. ---
_______

Back
X