Yeni bir yerde işe başladım bir süreliğine, ben işe başlar başlamaz herkes tanıştı iyi davrandı, bu kişilerin içinde 50 li yaşlarda bir adam sürekli hal hatır sordu bana bende abim olarak gördüm doğal olarak, ama bana buluşalım yemek yiyelim deyip duruyor ve bu adam evli, bu tarz durumlar bana göre değil kendimi kötü hissediyorum, her buluşalım deyince bir bahane bulup gitmiyorum, kendisine de söyledim evli bir insanla buluşamam doğru değil dedim, o da eşim sorun etmez deyip durdu şaşırdım, bir de iş yerinde bi ara bağırdı mesajıma cevap vermiyorsun diye millet duyup yanlış anlayacak diye korktum, yemek yemeye gidiyorum hangi ara nasıl görüyor bilmiyorum o da çıkıyor molaya karşımda oturuyor, yanıma geliyor genelde çalışırken, sizce amacı nedir, kendimden nasıl uzak tutabilirim, müdüre şikayet etmeden uzak tutmak istiyorum, sonra şikayet ettim diye benle uğraşmasını istemiyorum, tavsiyenize ihtiyacım var teşekkür ederim, neden özellikle bana böyle davranıyor anlamış değilim, yapım olarak soğuk duran biriyim bir de, ayrıca beni abin olarak gör diyor arada bana