Kendimden nasıl uzak tutabilirim?

life25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
386
148
53
Yeni bir yerde işe başladım bir süreliğine, ben işe başlar başlamaz herkes tanıştı iyi davrandı, bu kişilerin içinde 50 li yaşlarda bir adam sürekli hal hatır sordu bana bende abim olarak gördüm doğal olarak, ama bana buluşalım yemek yiyelim deyip duruyor ve bu adam evli, bu tarz durumlar bana göre değil kendimi kötü hissediyorum, her buluşalım deyince bir bahane bulup gitmiyorum, kendisine de söyledim evli bir insanla buluşamam doğru değil dedim, o da eşim sorun etmez deyip durdu şaşırdım, bir de iş yerinde bi ara bağırdı mesajıma cevap vermiyorsun diye millet duyup yanlış anlayacak diye korktum, yemek yemeye gidiyorum hangi ara nasıl görüyor bilmiyorum o da çıkıyor molaya karşımda oturuyor, yanıma geliyor genelde çalışırken, sizce amacı nedir, kendimden nasıl uzak tutabilirim, müdüre şikayet etmeden uzak tutmak istiyorum, sonra şikayet ettim diye benle uğraşmasını istemiyorum, tavsiyenize ihtiyacım var teşekkür ederim, neden özellikle bana böyle davranıyor anlamış değilim, yapım olarak soğuk duran biriyim bir de, ayrıca beni abin olarak gör diyor arada bana

Yeni bir yerde işe başladım bir süreliğine, ben işe başlar başlamaz herkes tanıştı iyi davrandı, bu kişilerin içinde 50 li yaşlarda bir adam sürekli hal hatır sordu bana bende abim olarak gördüm doğal olarak, ama bana buluşalım yemek yiyelim deyip duruyor ve bu adam evli, bu tarz durumlar bana göre değil kendimi kötü hissediyorum, her buluşalım deyince bir bahane bulup gitmiyorum, kendisine de söyledim evli bir insanla buluşamam doğru değil dedim, o da eşim sorun etmez deyip durdu şaşırdım, bir de iş yerinde bi ara bağırdı mesajıma cevap vermiyorsun diye millet duyup yanlış anlayacak diye korktum, yemek yemeye gidiyorum hangi ara nasıl görüyor bilmiyorum o da çıkıyor molaya karşımda oturuyor, yanıma geliyor genelde çalışırken, sizce amacı nedir, kendimden nasıl uzak tutabilirim, müdüre şikayet etmeden uzak tutmak istiyorum, sonra şikayet ettim diye benle uğraşmasını istemiyorum, tavsiyenize ihtiyacım var teşekkür ederim, neden özellikle bana böyle davranıyor anlamış değilim, yapım olarak soğuk duran biriyim bir de, ayrıca beni abin olarak gör diyor arada bana
İş yerinde insanların ortasında ona eşini sorun örneğin Ayşe yengeye selamlar Ahmet abi , Ayşe yenge nasıl iyi mi Ahmet abi tarzı sürekli yapın

Sert ve kesin bir dille uyar.
Eşiniz için sorun olmayabilir ama benim için sorun olur de.
Çirkefleş biraz.
Muhtemelen yumuşak yüzlü bulduğu için yavşıyor rahatça
Çok kötü hissediyorum kendimi bir de molaya çıkıyorum karşımda oturuyor, millet beni yanlış anlayacak diye ödüm kopuyor

İş yerinde insanların ortasında ona eşini sorun örneğin Ayşe yengeye selamlar Ahmet abi , Ayşe yenge nasıl iyi mi Ahmet abi tarzı sürekli yapın
Aynen bugünde abi falan dedim milletin içinde ama korkuyorum millet beni yanlış anlayacak diye

Tipik andropozlu erkek modeli.
Yapacağınız şey; net bir biçimde onun bu tutumundan rahatsız olduğunuzu açıkça söylemek. Yoksa çok başınız ağrır. Bir şey olur, kolaylıkla sizi suçlar. Hatta şikayet etmek gerekiyorsa da edin. Pasif durarak kendinizi koruyamazsınız. Memleket sapık dolu zaten.
Ona güzellikle açıklama yapamazsınız. Onu anlamaz.
Net olun. Kararlı olun. Mesela yemekte masanıza mı geldi, alın tabağınızı, hiçbir şey demeden başka masaya geçin.

😒 Bariz sapık ıyyy pis adam. Teneşire ne kalmıs ama yaldır yaldır kosuyo masallah . Kimse kocasını baskalarıyla yemege gondermeyı sevmez ıstemez. Ne alaka bısı demezmiş. Bu ne cüret ya. Bas bas bagırmıs yarın bırgun ısler baska yonlere kaymadan (sana daha aleni sarkmadan)ya da bişi var aranızda s sandırtmadan uzaklastır. Sana sarar dıyıp sıkayet etmeyınce sarmıyo mu sankı? Def et uzak dur benden de. Abi mabye gerek yok. Hıc konusma

Aynen bugünde abi falan dedim milletin içinde ama korkuyorum millet beni yanlış anlayacak diye
Zaten böyle giderse millet zaten yanlış anlayacak. Çok açık ve net bı şekilde tersle. lafı çevirmeden. Bı daha cesaret edemesin

Kendisine rahatsiz oldugunuzu soyleyin.Sikayet etmenize gerek yok. Erkek arkadasm kıskanıyor de gec.
Bunu hiç doğru bulmuyorum.
Karşımızdaki erkek, bizim özgürlük alanımıza müdahale ediyorsa, bize saygı duymayı öğrenecek!
Sevgilisi olmayan kadınların da herkes kadar saygıyı hak ettiğini öğrenecekler.
Kendi hemcinsine duyacağı saygının içine tüküreyim onların.
Sevgilim kıskanıyor muhabbeti çok yersiz ve seviyesiz olur.
Hatta hissiyatım beni yanıltmıyorsa, bu tarz karaktersizler çok pişkin olur ve "ayrılırsanız haber ver" diyecek kadar alçalabilirler.
Bir kadın, sadece kendi kimliği ile saygıyı hak eder.
Lütfen şahsi algılamayın, bu durum çok can sıkıcı ve çok doluyum bu konuda. Sizin iyi niyetinizden şüphem yok ama o sapıklarla böyle başa çıkmak çok zor.

Bu pislikler tüm suç onların olmasına rağmen öyle bı cirkeflesirler ki talepleri olmasın, seni suçlu çıkarır sen yüz veriyormuşsun Gibi yapar öyle bı intiba uyandırır. Sesli sesli mesajıma cevap vermedin de aranızda bişi varmış da duyulsun diye sanki adilik yapıyor. Hiç yüz vermeyin gerekirse sert çıkışın. Müdüre değilse bile güvendiğiniz birine rahatsızlığınızi söyleyin olası bı iftirada en azından öncesinden biri öğrenmiş olur

Ağzımı bozacağım, boyunca çocuklar vardır, kart zampara, anlamadığım 50 yaşına gelmişsin nerene güvenip de gencecik kızlara musallat oluyorsun it herif,

Korktukça, kaçtıkça üzerinize gelecek, bunun çözümü bir temiz rezil etmek, arkadaşınız yok mu, bir akşam sizi işten alsın, sevgiliniz yoksa sevgilim var izlenimi verirsiniz, sonrasında da hiç muhabbete girmeyin, millet de yanlış anlayıp dedikodu çevirirse, çıtır sevgilim var ne işim olur kart horozla, yoklukta bile bakmam deyin geçin.

Son düzenleme:
Çok kötü hissediyorum kendimi bir de molaya çıkıyorum karşımda oturuyor, millet beni yanlış anlayacak diye ödüm kopuyor
İşte burda davrandığın gibi adamın karşısında da mıymıy davranıp ezik durursan adam gönlünün olduğunu ama kendini naza çektiğini düşünüp iyice üstüne gelir.
Az biraz çıkar şu tırnaklarını

Bu pislikler tüm suç onların olmasına rağmen öyle bı cirkeflesirler ki talepleri olmasın, seni suçlu çıkarır sen yüz veriyormuşsun Gibi yapar öyle bı intiba uyandırır. Sesli sesli mesajıma cevap vermedin de aranızda bişi varmış da duyulsun diye sanki adilik yapıyor. Hiç yüz vermeyin gerekirse sert çıkışın. Müdüre değilse bile güvendiğiniz birine rahatsızlığınızi söyleyin olası bı iftirada en azından öncesinden biri öğrenmiş olur
Bende birine söylemeyi düşünüyorum ama çok arada kaldım, bir de çocuğu bakıma muhtaç işinden ederlerse ona üzülürüm, benden uzak dursun istiyorum

Bahane bulmayın, açık açık söyleyin gerçi o zamanda sen beni yanlış anladın diyecek 😂

diye benle uğraşmasını istemiyorum, tavsiyenize ihtiyacım va
Mavi Mucize Mavi Mucize
Konu sahibinin bu mesajina oyle dedim cekindigi icin.
Normalde siz cok haklisiniz .Benim basima gelse ben kendim resti cekerim.Evli oldugumu soylemeye gerek duymadam uzaklastiririm.Ama burasi turkiye ve kadına kendi basina saygi duyan kalmadı malesef ancak kendi elimizle yaparsa yapariz.Ama konu sahibi cekiniyor biraz sanırım.

Back
X