- 8 Mayıs 2018
- 154
- 63
- 13
- 27
bende senin durumundayim. ve daha kotu durumdaydim yinede sesimi yukseltmedim bebegime..nolur yapmayin yazik gunah.siz sesinizi yukselttikce o sizden daha cok korkar ve saglikli bag kuramazsiniz .bende tanimadigim bilmedigim bir sehirdeyim ailem uzak kimsem yok cocuguma tek bakiyorum ve evdeyim dort duvar arasinda. cok seylerde yasadim agladim sinirlendim ama cocugumdan cikarmadim .psikoloji mi .. cocugunuz varsa onceliginiz o olsun emin olun surada yazdiklarimdan kat kat yazmadijlarim cektiklerim var. yinede birgun bir an bile sesim yukselmedi. O allahin emanetleri biz annelere .cok uzuldum yapmayin nolur10 aylik yawrum var dunyalar tatlisi ama ben ona yetemiyorum.
Yani herdey dort dortluk olsun diye ugrasmakdan yetemiyorum.
Uyku saatini aksatmamali yemegini duzgun yemeli sutunu guzel icmeli offffffffff off kurban olurum verene ne çok sorumluluk yüklüyorum yavruma.
Tum bunlar olmayincads bağiriyorum sinirleniyorum.
Nerdeyse sinir krizi geciricem offgg kndimden nefret ediyoru.
Bilmedigim bir sehirdeyim.
Sevmedigim bir evdeyim.
Bir tane eş dost akraba yok.
Esim nobet usulu calisiyor birgun 24 birgun bos.
Bana hic yardimci olamiyor haliyle psikolga gtmem gerek maddi olarak mumkun degil yawruma bağirmak istemiyorum kendimden nefret ediyorummmmm
ne guzel yazmissiniz aklima da geldi ilk dogum yaptigim zamanlarda oglusum hic uyumazdi gozumi kirpmadan sabahladigim gunlerim cok oldu ne gunlerdi. annelik kutsal bu sebeple.Canım anlıyorum seni benim bebeğim de uyumadığı ve yemediği zamanlarda bende geriliyorum ama bunu ona hissettirip bağırman bebeğini daha iyi yapmaz aksine korkak ve huzursuz bi bebek olur.. bırak biraz geç uyusun ben oğlum uyumak istemediği zaman başlarda strest oluyordum zorluyordum bu seferde ağlıyordu hiç uyumuyordu sonra kızdım kendime ve İnan öyle zamanlarda şimdi iki üç dakika oynayıp onu mutlu ediyorum ve sonrasında hemen kendisi uyuyor. Yemek yemeyi hiç sevmiyor tasvip etmiyorum ama başka yol bulamadım çizgi film açıp öyle yediriyorum.. kendine başka yollar bul bağırman çözüm değil
10 aylik yawrum var dunyalar tatlisi ama ben ona yetemiyorum.
Uyku saatini aksatmamali yemegini duzgun yemeli sutunu guzel icmeli offffffffff off kurban olurum verene ne çok sorumluluk yüklüyorum yavruma.
Sevmedigim bir evdeyim.
Bana hic yardimci olamiyor haliyle psikolga gtmem gerek maddi olarak mumkun degil yawruma bağirmak istemiyorum kendimden nefret ediyorummmmm
Mukemmel anne diye birşey yok, bu bir takıntı, hersey olduğu kadar olur. yok su saatte sunu yiyecek, yok gunde parkta su kadar saat duracak, ne buuuu makine mi.. kuralları yikin, bebeğinizi de kendinizden korkutmayın lütfen, uyumazsa sonra uyur rahat olun rahattttttt. büyüyünce baski kurmaya kadar gider bu.. siz sakin olun önce...10 aylik yawrum var dunyalar tatlisi ama ben ona yetemiyorum.
Sevmedigim bir evdeyim.
iste bu..... Saglikla buyutun... Dis bulgurunuz hayırlı olsunNe var yani baska sehirdeysiniz kimse yoksa.
Bak ben 15 gunluk bebegimle ev tasidim taaa doguya geldim.atandim...5 ay dogunun bu ucra yerinde bebegime tek basima baktim..bi süre annem geldi gitmek zorunda kaldi..ve ben bebegimi sabah karli buzlu yollarda aracinla yarim saat uzaklikta olan okuluma goturdum..bakici buldum ona biraktim.kostur kostur o yorgunlukla aldim tekrar getirdi..sirtimda hamagi elimde puseti..sirtimda bebegin esyalari...
Kar buz hertaraf..bebegimin bezini almaya markete gidemiyordum..tek basima yettim.aylarca..bi yandan esimin gecisi icin ugrastik..ve esim yanima gecis yaptiginda kizim 5 aylikti.
Bir ton zorluk cekerek yeni duzen kurduk..bu surecte olumden dönen bir kaza yaptim az daha ucurumdan uciyordum..maddi hasarla atlattim..sutum kesildi ondan sonra..mama ile devam ettim...ilk anneligimdi..ek gidasi oturmasi yemesi uyumasi...
Ve ve ustelik benim.bebegim kolikti ilk aylarda..surekli aglayan gazli bi bebekti..gidip soguk sularla yuzumu yikar yine bakardim kizima..
Ve tek kaldim evde aylarca bebegimle...dile kolay neler yasadik.
Simdi esimleyiz..kizim 8 aylik oldu..ne psikolojim bozuldu nede bisey..yeni tanidigim insanlardan yardim istemekten hic cekinmesim ben..bebegim icin.
Siz hayata nasil bakarsaniz oyle olur.psikolojimi bozmam icin bi kamyon neden sunarim size.
Bakin atandigim okulun bulundugu ilceden ev bulduk.1 ay sonra yine tek basima ev tasiyacagim.
Ve ben suan kizimi uyuttum 3 saattir yarin icin hazirlaniyorum..dis bulgurunu kutlayacagim..evet kimsemiz yok ama ben is arkadaslarimizi davet ettim..kizimdan biseyleri eksik buyutmek istemiyorum.
Ve bugün ben 7 ders yaptim..gece 4 saat uyudum..ogle paydosumda kostum bbebegimin bakicina corbasini yaptim yine verim..kostur kostur yine dersime girdim..arabayla eve geldik bebegimle..onu uyutup aksam yemegi hazirladim..sonra uyandi onun mamasini verdim tekrar uyuttum..
Ve suanda onun icin yarin icin hazirlik yapiyorum.
Azcikguclu olmayi ogrenin..sinirinizi bebekten cikaracaginiza gidin sizi sinir edenlerden cikarin...bunun hic bi izahi olmaz.ben bu kadar zorluklar atlatmisken ve bebegime degil kizmak allaha hic neden diye bile aormamisken bu yazdiklarinizi kabul edemiyorum.
Lutfen silkelenin..bebeginizin kiymetini bilin...allah size bi melek vermis hala kimsem.yok diyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?