Siz bebeğinizin rahatı için değil kendi rahatınız için kurallar koymuşsunuz. Istiyorsunuz ki saatli yesin içsin uyusun siz de onu bilip rahat hareket edin. 10 aylık bebek ne anlar kuraldan. Psikolojik destek alın hemen. Çocuğunuz yerleştirmeDi sizi o şehire veya eve.
insan yavrusu oUyku saatini aksatmamali yemegini duzgun yemeli sutunu guzel icmeli
Ay bağırmayın tabiki kiyamam ya ama bunlar aşılmayacak şeyler deil asılır10 aylik yawrum var dunyalar tatlisi ama ben ona yetemiyorum.
Yani herdey dort dortluk olsun diye ugrasmakdan yetemiyorum.
Uyku saatini aksatmamali yemegini duzgun yemeli sutunu guzel icmeli offffffffff off kurban olurum verene ne çok sorumluluk yüklüyorum yavruma.
Tum bunlar olmayincads bağiriyorum sinirleniyorum.
Nerdeyse sinir krizi geciricem offgg kndimden nefret ediyoru.
Bilmedigim bir sehirdeyim.
Sevmedigim bir evdeyim.
Bir tane eş dost akraba yok.
Esim nobet usulu calisiyor birgun 24 birgun bos.
Bana hic yardimci olamiyor haliyle psikolga gtmem gerek maddi olarak mumkun degil yawruma bağirmak istemiyorum kendimden nefret ediyorummmmm
Herkes bu durumu yaşayabilir. Hepimiz de çocuğumuza istemeden de olsa bagirabiliriz ama konu sahibi abartmış ve alışkanlık haline getirmiş. Tabi sonuçta bizi ilgilendirmez ama konu açmış ben de görüşümü söyledim.Ilk cocukta insan tecrübesiz oluyor. Bir cok kitapta öyle planlar veriliyor. Söyle yesin böyle uyusun felan filan. Bana da ilk basta söylendi iste su saatlerde emzir diye mesela ama ben dinlemedimevim de 4/4 degildi. Daginik diye bir sürü laf yedim. Karsimizda biraz yalniz ve tecrübesiz bir anne varm biraz daha yumsak davransak iyi olur
Allah kolaylik versin masallah 4 uz:)Beni anlatmışsınız resmen ama arada tek fark var benimkiler 4 uz ve bende tek basima bakiyorum yemekleri uykulari saatli ya da öyle olmak zorunda birbirlerini etkiliyorlar çünkü ya da biri uymadiginda diğerini uyandırabiliyor ya da yemediginde abur cubur isteyince digerleri tok olsa dahi istiyor ve ben de krizlere giriyorum malesef ve şu an 2 yaşındalar tam sendrom donemleri evim alt ust olmus durumda elimi etegimi çekemiyorum mecbur birinin bulasik yikamasi birinin yere dokulen ekmekleri supurmesi camasir toplamasi sermesi lazim haliyle ilgim azalıyor her seyi kirip döküyorlar mutfak esyam kalmadi camasir dolaplarını ha bire dokup dağıtıyorlar surekli tekrar katlayip koyuyorum oyuncaklardan bahsetmiyorum bile
Ve ben kisir bi dongudeyim birak psikoloğa gitmeyi aksam 1 saat oturunca sukrediyorum
Sizin tek cocuk ve kucuk biraz daha sakin olabilirsiniz
Aminn aminn illaki veriyor tabi yoksa munkun degil basedilmezAllah kolaylik versin masallah 4 uz:)
Birisi yok mu yardimci anne abla vs? Tekbasiba cok zor.. bi kac seneye okuka krese gidince rahat edersin sende... gerci iki yasta hala guzel ama rahat birak.. biz tek tek dogurduk onunda zorlugu var.. biri anya diyo biri konya:) hepsinjn rutini baska baska..saglik sihhat olsunda gerisi geliyoAminn aminn illaki veriyor tabi yoksa munkun degil basedilmez
Dun sabah yuzumun acisiyla uyandim tirnaklarimi yuzume geciriyordum istemsiz artik bitik durumdayım
Ablam istanbulda annem burda ama calisiyor kv geldi 1.5 yasina kadar yardim etti sagolsun baska da kimse yok malesef annem aksamlari geliyor cok sukur 1 saatte olsa yardim ediyor.Birisi yok mu yardimci anne abla vs? Tekbasiba cok zor.. bi kac seneye okuka krese gidince rahat edersin sende... gerci iki yasta hala guzel ama rahat birak.. biz tek tek dogurduk onunda zorlugu var.. biri anya diyo biri konya:) hepsinjn rutini baska baska..saglik sihhat olsunda gerisi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?