Kendimden nefret ediyorum.O daha bebek.

Hepinize çok tesekur ederim.
Kendime ceki duzen vericem ve mikemmel anne olmaya calismayacagim.
Haklisiniz.ne varr yani varsin evim kirli olsun varain yemesin.
Yawrumdan daha mi önemlii Asla
Onu çok sewiyorum.
Herseyden cok .
Melisa çayi iyi geliyordubsanorim hemen onu icmekle ilk adimi aticam
Aslinda öfek yavruma değil olurum ben ona.
Ugrastigim okadar sey varki sinirimi harapeden insanlardan da acilen kurtulmanin vakti geldi sanirim

Gözümden yaş geldi yazınızı okuyunca... Rabbim her anınızı kolaylıkla geçirmeniz nasip etsin... işte budur ya! Allah inşallah hepimize evlat ve sizin gibi bir anne olmamızı nasip etsin

Ve "sabır getirir tüm beklenenleri..." ne güzel bir sözdür... içim cız etti... Çok sağolun bizlere hatırlattığınız için...

Biraz ipleri salarsan bu kadar stres yapmazsın
Aç kalıp ölecek değil ya
Bugün az yer az uyur yarın çok yer çok uyur

Cocugunuz uykusuz az beslenmis olarakta yeterince büyüyebilir ama psikolojisi bozuk bir birey her zaman yarımdır .Herseyi bosverin sevgi verin yeterli .

Allah sizi cocuğunuz ve esinizle hep mutlu etsin .

Çok tesekkur ederim..daha yazamadığım nicesi var..dile kolay..kaza yaptigim gün araba deli gibi kayıyordu ve bariyerleri asip ucuruma dogru gidiyordum araba hakimeyetim gitti..o an sadece bebegimi dusundum..ben ölursem ona kim.bakacak diye..öyle kokrktumki..son hamle direksyonu var gucumle cevirip el firenini cektim..ve araba durdu..hemen indim..dagli yoldu hic kimse yoktu..cok agladim..yaklasik 2 saat sokun etkisiyle kendime gelemedim..sonra yardim geldi..
Hep diyorum kızim benim yol arkadasim..onunla hep dertlestim konustum..ve simdi kizim 8 aylik ama soyledigim herseyi anliyor tepki veriyor dinliyor..kolik günlerimiz de geride kaldi cok sukur..simdi daha kolay hersey..allah biraz sknti verdi ama ben hem bi bebegim olmasi icin hemde atanmak icin yillarca mucadele verdim emek harcadim..o yüzden hep güclu oldum..rabbim bana istediklerimi nasip etti diye.
Ben sehir merkezinde bile o buyuk sehirde tek kalamazdim imkani yoktu ama burda kizimla aylarca tek kaldim.bebegim icin..bazen cok uykusuz kalirdim o aglardi bende aglar allahdan yardim isterdim..cok uykusuz kaldim cok..ama simdi hersey daha iyi ve dahada iyi olacak.
Güzel ariniz icin allah razi olsun..dun gece konuyu gorunce döküldüm. Bu komuyla ilgili hic konusmamistim burda daha evvel..insallah birilerine güc kaynagi olmusumdur..sevgiler

mutlu anne = mutlu çocuk
bırakın dağınık kalsın

Oldunuz oldunuz Allah yolunuzu açık etsin, çok hayırlı bir ömür nasip etsin kızınız ve sevdiklerinizle beraber...

Sertap erener=bir tek annem olsun bana bişey olmaz şarkısını sinir anınızda dinleyin. Çocuklarım birşey kırıp döktüklerinde, onlara sinirlendiğimde dinler, ve bana ne kadr ihtiyaçları olduğunu anlar. İçimdende olsa kızdığm için üzülürüm.

Biraz akışına bırakmayı deneyin.
Tamam düzen önemli ama yeri geliyor hastalık,diş çıkarma ve aşı dönemlerinde bebeklerin iştahı,huyu,suyu değişiyor. O an yemiyorsa bir sonraki öğünde kapatır açığı,uyumuyorsa 2 saat sonra uyuyuversin,inanın sinirlenmenizden iyidir.
Biraz sakin ve rahat olmaya çalışın.
Bende sizin gibiydim,ne zaman olmuyorsa olmayıversin dedim ve akışına bıraktım o zaman rahat ettim,bebeğimde sakinleşti,daha uyumlu hale geldi.
Emin olun sizin stresinizi hissediyor bebeğiniz.

bence bol bol dısarı cıkın ıkınıze de ıyı gelır hem o yorulur uykusu duzene gırer hem sen acılırsın, evde dırmak ınsanı her zaman daha depresıf yapıyor doga terapı gıbı hem parka falan gıdersen oradan senın gıbu annelerle tanısıp arkadas da olabılırsın evı ve ıslerı onemseme hazırlanın cocugunla sokaga cıkın :) ıstemeyerek de olsa bu dedgımı dene

Bende bir sefer çocuğuma bağırdım ama asla yapılmaması gereken birşey bagırma... yemiyorsa yemesin büyüyor bi şekilde bi yer bi yemez . Bende ailemden uzagım akraba es dost bi Allah’ın kulu yok tek tük arkadaşlar var ama herkes kendi derdinde çocuğu üzme . Biz kocaman kadınız dört dörtlük mü herşeyimiz??

Simdiden bebegine bu kadar sinirleniyorsan 2-3 yas doneminde nasil basa cikacaksin onu dusun ben iki bucuk yasina kadar dogru durust sesimi yukseltmedi fakat o arada 2.oldu ondan sonra artik benimde sabrim bitti maalesef istemesemde arafa kizip bagiriyorum

Bu dönemde aileler rahatlatir ancak bizleri.ya gelicekler yada biz gidicez arada bir. yoksa mutsuzluk kaçınılmaz

Bağırıp durmayın bebeğe, çok sinir geliyorsa o an kendinize iki tokat atın, kendinize gelirsiniz belki. Odadan dışarı çıkın başka bir yerde veya ayna karşısında bağırıp çağırın. Zaten bir süre sonra umarım itici gelir bu hareketler de bırakırsınız.
Bir de ailenizin yanına gidin onlar gelemiyorsa. Siz tek kalmaktan bebeğe sarar olmuşsunuz, zararlı bu durum

Niye bu mükemmel olma çabanız? Size de ona da yazık. Yemiyor mu bırakın acıkınca zaten bir şekilde yiyecek. Uyumuyor mu sevmiyor demek ki kabul edin.
Evet bazen çok yorucu ama emin olun onun için daha yıpratıcı. Muhtemelen bebeğiniz atak haftasında sakin olun, beyni büyüyor ve çok güzel şeyler öğrenmeye hazırlanıyor.
Aç değilsiniz ve biri ağzınıza yemek tıkıştırıyor, istemeyince de bağırıyor. Mutlu olur musunuz?

Hemen hemen aynı aylarda bir kızım var; ayına göre zayıf, uykudan neftet ediyor, şuan mama sandalyesine mamasını dökmüş yemiyor oynuyor, üstü başı ha bir de yerler berbat halde. Bu durumu okuyunca ben kötü anneyim değil mi? Ama kızım kahkahalarla gülüyor o mamayı yerlere saçtıkça. Bırakın siz mükemmel olmayın, bebeğiniz mutlu olsun.

Ayrıca size biri zorla yemek yedirmeye çalışsa uyutsa uyandırsa yani biz kendimiz deli oluyoruz bebek bu köşe minderi değil ki tabiki de günü gününe tutmayacak, sanki bizim tutuyor da!!!
Gurban olurum yavrummmm modundan çıkın durumunuzu bir kabullenin yardıma ihtiyacınız var ailenizin yanına gidin şöyle 15-20 gün.

Kendini sakinleştirmeye çalışmalısın. Hiçbir bebeğe yarım saat- bir saat geç uyudu diye veya bir öğünde yetersiz beslendi diye birşey olmaz. Onun uykuya beslenmeye ne kadar ihityacı varsa şu an senin sevgine de neredeyse o kadar ihtiyacı var. Ve emin ol o senin duyguları hissediyorum. O yüzden imkanın varsa eğer psikolojik destek al. Yoksa kendine telkinler vererek sakinleşmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…