kendimden nefret ediyorummm

busram16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
208
17
38
İstanbul
bu ara aynaya bakmak bile istemiyorum kendimi çok çirkin hissediyorum çevremdekiler tarafından çok beğenilirim aslında ama ben öyle düşünmüyorum özellikle dişlerime taktım dişlerim aşırı yamuk çok komik gözüküyorum gülmeye korkuyorum maddi durumum yüzünden bişeyde yapamıyorum bazen aynaya bakıp saatlerce ağlıyorum kafayı yedim sanırım sonra bide saçlarım var tabi saçlarım dalgalı kabarık ve alnım çok açık o yüzden sürekli elimde ya maşa ya düzleştirici saçlarımı yakıyorum yakıyorum yine bişeye benzemezsem yoluyorum saçlarımı evet gerçekten deliriyorum sanırım bunları niye yazdım bilmiyorum çok saçma aslında ama kendim dahil kimseyle dertleşemiyorum kimsenin benim ruh halimden haberi yok sadece buraya yazabiliyorum nasıl kurtulucam ben bu manyaklıklarımdan offf ((

Kendimi takıntılı sanardım da ben harbiden normalmişim.
Ben de saçlarımın yağlanmaması gerektiğine takığım. Her gün temiz olacak vs .
Ama sizinki bence normal değil.
Kendinizi sevdiğinizi söyleyin, kendinize.
Geniş alının çözümü -rahatsızlık duyuluyorsa- ; kahkül, perçem dir.
Dişlerinize gelince, yapıştırma şeklinde diş estetiği yaptırabilirsiniz. Ama bence o da bir çirkinlik unsuru değil . Kendinizi sevmekle alakalı.
Bence eminim ki çok güzelsinizdir .

bide buna ben inanabilsem..

her insanın memnun olmadığı biryerleri vardır bence. ve herşeyinde bir çözümü var. alnın açıksa perçem , saçın kabarıksa azalttır kuaförde , farklı bir saç rengi dene .. dişlere gelince benimde dişlerim sorunluydu şuan tel kullanıyorum. maddi olanaklar demişsin ama bu bugün böyle , illaki bir gün onada bir çare bulursun. hem senden bitane var. kendinin kıymetini bil. kendine haksızlık etme.

Kendine öz elestiri yapabilmen cok guzel..

Ama sorununu cozmek istiyosan , once kendini sevmelisin.
Eminim guzelsindir , ama sen bukadar kusur bukursan kendinde tabiki kendini begenmemeye baslarsin.

sacini begenmiyosan kestir farkli bir renk dene.
dislerin icin fazla para harcamadan duzeltir.
insan istedikten sonra yapamayacagi hic birsey yoktur.

Ruh haline çok üzüldüm açıkcası çünkü boşuna kendini parlıyorsun eminim...
saçların madem kabarık kat kat kestirip düzelttirebilirsin,dişlerin eğer gerçekten çok sorunlu ise sigortan var mı bilmiyorum ama ücretsiz yaptıran çok tanıdığım var sende dene...
Yaşın kaç bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…