Kendimden nefrettt ediyorummmmmmmm :(

vitiligonun ilerlemesinde stres çok etkili, inşallah geçer şifa bulursunuz
strese bağlı vucutta oluşan birçok hastalık var stresi azaltmanız lazım
öncelikle dedğiniz şeyler halledilebilr
kilo selülit çatlaklar bayanların çoğunda var
ılık su içseniz geç saatte yemeyip biraz spor ve düzenli beslenmeyle kilo verebilirsiniz kilo verme sürecinde selülitlerdede azalma olur
yeterki kendinizi sevin allah başka dert vermesin şuanki dertlerinize de derman versn

Öncelikle güzel bir spor salonuna yazıl.Beslenmene dikkat et,neskafe ve yağlı yiyecekler selüliti arttırır.Selülit çoğu kadının problemi ben zayıf olmama rağmen ben de bile var.Çözümü spor ve selülit kremleriyle masaj.

Vücut insan istediği sürece değiştirilip şekillendirilebilir.Lekeler için de cilt doktorlarına ve güzellik merkezlerine danış.

Klişe ama çok doğru çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır.

canım ilk olarak bence kendini sevmelisin her halinle yani ben iki doğum sonunda 95 kiloyu gördüm dediğin gibi her yerim çatlak selülit vs:1: sonra kendi kendime karar verdim yaşım genç neden böyle dolanıyorum Allaha şükür bi sağlık sorunumda yok gittim diyetisyene bir buçuk ay oldu 6 kilo verdim iki ufak çocuğum var ve ev işlerine bie yetişemiyorum çoğu zaman ama yinede yılmadım hatta bikaç kilo verdikten sonra daha da gaza geldim....önemli olan gerçekten istemek karar vermek...yaşın ufak ve imkanın varsa sporlada destekleyip kısa zamanda fıstık gibi olursun....:21:

Evet maalesef yok :( Hadi onları geçtim vitiligomda başlı başına sorun ve vücuduma gittikçe yayılıyor:(

canım benim annemde vardı vitiligo vücuduna yayılmadan doktoru sayesinde hemen tedavi oldu ve geçti.. bu hastalığın tedavisi var yani öyle dert etme kendine..
ayrıca herkesin derdi fazla kilolar ve selülitler ama bunun için kendinden nefret etmek yerine spora başlasan daha iyi olur sana.
stres varsa üzerinde yoga gibi bir spor olabilir mesela hem rahatlarsın. ayrıca sıkılaşmak için en iyi spor pilates diyorlar fitnessla birlikte yapıldığında ayda 5 kilo verebiliyormuşsun rahatlıkla
çatlaklar konusunda burda bir kaç krem okumuştum ama denemedim canım benimde başım dertte onlarla :(

Kendinden nefret edecek başka bişey bulamadn mı güzelim.
Çatlaklara çare var mı bilemiyorum.
Diyetisyene gitmelisin.
Pilateste yapabilrsin.

canım benim annemde vardı vitiligo vücuduna yayılmadan doktoru sayesinde hemen tedavi oldu ve geçti.. bu hastalığın tedavisi var yani öyle dert etme kendine..
ayrıca herkesin derdi fazla kilolar ve selülitler ama bunun için kendinden nefret etmek yerine spora başlasan daha iyi olur sana.
stres varsa üzerinde yoga gibi bir spor olabilir mesela hem rahatlarsın. ayrıca sıkılaşmak için en iyi spor pilates diyorlar fitnessla birlikte yapıldığında ayda 5 kilo verebiliyormuşsun rahatlıkla
çatlaklar konusunda burda bir kaç krem okumuştum ama denemedim canım benimde başım dertte onlarla :(

Ne tedavisi peki bu biraz açabilirmisin

Güzelim kendimden nefret ederim ne demek ya olur mu öyle şey çaba sarfetmelisin spor salonuna yazıl mesela , çatlaklar için bir sürü tedavi yöntemi var artık. vitiligo için dr görünmüşündür krem vermiştir vitamin eksikliği çıktımı b12 verdimi. Bitkisel yöntemlerde var dr gitmen şart ama onun yanı sıra takviye olarak bitkisel yöntemleride dene eczanemize gelen bir abla Maranki ve Saraçoğlunun tedavisini kullandığını söyledi araştır netten umarım 2-3 yılı geçmemiştir. Bak ben eczaneciyim ama bitkisel yöntemlerede inanırım.. soğan sarmısak kesinlikle yeme kahve içme vitiligon azar

ben daha küçüktüm tedavi olduğunda ama annemi arayıp sorabilirim nasıl bi tedavi uygulandığını. ama senin bir doktora gitmen daha faydalı olucaktır bence hem eminim ki daha iyi bir açıklama yapar doktor sana.

Çok doktora gittim bursaya mersine hatta Ömer çoşkuna bile gittim ama bir faydası olmadı canım. Puva tedavisi oluyordum ama en son bütün vücudum yandı bırakmak zorunda kaldım. Eğer benim için sorarasan annene sevinirim

Çok doktora gittim bursaya mersine hatta Ömer çoşkuna bile gittim ama bir faydası olmadı canım. Puva tedavisi oluyordum ama en son bütün vücudum yandı bırakmak zorunda kaldım. Eğer benim için sorarasan annene sevinirim

canım konuşurken şöyle dedi annem kusura bakma şimdi söylemem lazım ilk önce cinsel organda olurmuş öyle başlarmış dudakların olduğu yer süt beyazı olurmuş başlarken. annemin o zaman fark edilmiş ve hemen tedaviye başlamışlar ve hapları söyledim zaten sana 3 hap kullanmış vücuduna yayılmadan geçmiş.
annem hapları yazdığım bir kağıt vardı atmadıysam bakayım dedi ararsa yazarım tekrar buraya
internette hep bitkisel ürünler kürlerden fln bahsedilmiş baktım da şimdi belki onlarda işe yarayabilir onları denedin mi hiç?

Yaptigin spor yemene dikkat etmezsen ise yaramaz, simdi vitamin herseyi kapsayan kaliteli birsey eczanede vardir al. Vitaminsiz olmaz arkadasim. Ben calisirken iyi degil ama bazen yorgunsam redbull iciyorum ama cok yorgunsam. Hergun spor yapiyorum istisnasiz. Protein shake aslinda enerji iceceginden cok daha saglikli yararli. Ogun yerine geciyor ve tarif al bakalim:

1- spor malzemeleri satan yerler oluyor veya internetten alabilirsin protein tozu icecek bunu karistircaksin sutle veya kendi karisimini yapicaksin.

2- Diledigin meyveleri karistircaksin blender da , ne seviyorsan artik, ben ananas, kivi muz sutle karistiriyorum soguk seversen icine buz at,dilersen 1 kasi protein tozu atabilirsin.Sana igrenc gelebilir ama icine cig yumurta ekliyorum ben herkes yapamayabilir. Muz da katabilirsin gayet guzel oluyor protein shake bu sekilde.

Yagsiz tavuk eti yiyeceksin, kas olusumuna etkisi buyuk. illa demiyorum ki sekerden , undan tuzdan uzak tut. Ben her istedigimi yiyorum ama spor yapiyprum ve duzenli yiyorum. Porsiyonlari bolmeyi ogren. Mesela illa yiyeceksen o tatliyi ogle saatine al sakin kahvaltida yeme , kahvaltida yenen tatli vucuda yag depola alarmi verir.Aksam yersen yakamazsin, en iyisi oglen yemek.Balik, salata, tavuk ve yumurta tuketimine dikkat et. Selulit icin vucudunu soguk sicak dus ile yika, ve masaj yap selulit fircalari ve kremleri kullan. Spor yapman sart yoksa o selulitler gitmiyor.Ben 24 yasima kadar zayif ama selulitli vick vick dim, sonra kilo aldim veremedim bir sure, surekli sistim. Simdi 3 yildir hic bir sorunum yok. Kendine sormalisin guzel mi gozukmek istiyorum rahat mi yasamak istiyorum diye? Cevap guzel gozukmekse kollari sivicaksin arkadasim.

arkadaşım protein tozu demişsin ama hiçbir tıpçı protein tozunu tavsiye etmiyor, bangır bangır zararlarından bahsediyorlar
protein tozu doğru bir takviye değil, onun yerine kahvaltında 2 yumurta yersen daha sağlıklıdır hem size hem önerdiğiniz arkadaşa tavsiyem yapaylıktan uzak durun
Hatta bugün Canan Karatay isimli doktoru dinliyordum protein tozunun yasaklanmasını istediğini söyledi, bunların ticari araçlar olduğunu yarardan ziyade zararı olduğunu belirtti

arkadaşım protein tozu demişsin ama hiçbir tıpçı protein tozunu tavsiye etmiyor, bangır bangır zararlarından bahsediyorlar
protein tozu doğru bir takviye değil, onun yerine kahvaltında 2 yumurta yersen daha sağlıklıdır hem size hem önerdiğiniz arkadaşa tavsiyem yapaylıktan uzak durun
Hatta bugün Canan Karatay isimli doktoru dinliyordum protein tozunun yasaklanmasını istediğini söyledi, bunların ticari araçlar olduğunu yarardan ziyade zararı olduğunu belirtti

BEN 3 yildir iciyorum, yan komsum evli cift ikiside crosstrainer ve onlarda yillardir iciyor, hicbirimiz bi zararini gormedik. Hepimiz crossfit yapiyoruz ve hic bir zarari olmadi olsa onlarda icmezler herhalde, serfitikali yillarin egiticisi insanlar. Ben alisverisimi Amerika dan yapiyorum ve aldigim urunler guvenli. Ama Turkiye de ne satilir nolur bilmem.

Ben sonuclardan gayet memnunum ve yillik check up larimda bir soruna rastlamadim,sadece rdd bull tarzi enerji iceceklerine fazla yuklenmemeye calisiyorum ama ictigim oluyor.Benim bildigim Tr DA HERBALIFE grubu protein shake hazirlamiyor mu. Kullanmadim ama oyle bir urun oldugunu biliyorum ki herbalife sagliksiz degildir bence bu urun alinabilir.Ayrica 3 ogun protein tozu beslenin demiyorum bir ogunde bir shake 'a katilmasi ve kullanilan urun dogru ise enerji boost ve balance acidindan cok yararli ben her spor 1-2 saat bazen dans edersem 6 saate kadar oyle yapiyprum. Ve sonuclar gayet guzel.

Son düzenleme:
Back
X