Konu sahibi arkadaşım, hem fikir yardımı istemiş, hem de sizi terslemiş.
Hyperborea17
doğru noktalara parmak basmışsınız bu yazdıklarınız ders niteliğinde. Buradaki çoğu arkadaşımızın görüp yararlanması için konuyu hortlatıyorum. Bir yalanla avutmak yerine doğruyla acıtmak daha yardımcı olur bazen insana.
agresifkiz
Sevgilinizi yazdıklarınızdan dolayı doğru anladıysam eğer, önceliği kariyer yapmak, sağlam bir gelecek kurmak. Bu hedefide onu bir birey yapar ve çift olabilmek için önce birey olabilmek lazım. Çiftler birbirini her zaman bir adım ileriye taşımalı. Bu konuda şanslısınız o yüzden arka planda gibi hissetmeyin kendinizi. İleride de birlikte olacaksanız bir şeyleri şimdiden garanti altına almalısınızki mutlu bir geleceğiniz olabilsin. O da sizi seviyorsa zaten bunu düşünüyordur. Fakat sevgiliniz sizin istediğiniz şekilde beklentilerinizi karşılamakla ilgilenirse, hedeflerini ertelemek zorunda kalabilir. Bu da onu bir adım geriye taşıyacaktır ve bilinçli kimseler bunun başına gelmesini asla istemez ve bu riski taşıyan kişiyi hayatında tutmaz. O yüzden kendinizi geliştirmeye bakın. Onu bir adım ileriye taşımanız şart değil, geriye taşıyacak beklentilere girmemeniz önemli. Olaylara sadece duygusal yaklaşırsanız, size ve ilişkinize zararı dokunabilecek izlenimler verebilirsiniz karşı tarafa. En iyisi çok sık vakit geçirmeye değil, kaliteli vakit geçirmeye çalışın. Hayatımın merkezine koyacak karar delirmedim henüz demişsiniz ama beklentileriniz bunu gösteriyor ne yazıkki. Belki siz farkında değilsinizdir. Bu hayatta en büyük önceliğiniz önce kendiniz olsun, karşı tarafı mutlu ve memnun etmenin yolu kesinlike budur.