- Konu Sahibi karamel661
-
Ne olacak benim bu halim ? Her seyi kafama takiyorum ? Eskiden gecmiste yasadigim seyleri didik didik inceliyorum sonra kendime inanmiyorum. Gercekten boyle olmus muydu yoksa soyle mi olmustu diyorum ? Takiyorum takiyorum... Hayati kendime zehir ediyorum. Ve bu her konuda degil. Sadece bir konuda. Erkek arkadasimla eskiden surtunme ile bir seyler yasamistik pismanligin da etkisi var baski altindayim. Yasadiklarimizi dusunup bunu da yapmis miydik diyorum ? Aklimda kalanlari bile yanlisliyorum supheyle yaklasiyorum. Kendimle celisiyorum. Hic iyi degilim. Beni yagilayacaklar yorum yapmadin. Zaten burnumdan geldi yasadiklarim ve cok cok pismanimPsikolojim bozuldu acikcasi
taktığın şey sadece geçmişte erkek arkadaşınla yaşadığın yakınlaşmaların pişmanlığı mı? yoksa ileriye yönelik başka bir pişmanlığın mı var? geçmişte yaşadıkların için kendini bu kadar yıpratma. genelde ilk sevgiliden ayrıldıktan sonra olur böyle şeyler ama zaman geçtikçe sadece kendimi yıpratmışım dersin. kendine boşuna acı çektirme. geçmiş geçmişte kaldı.
Geçmiş geçmişte kalmıştır.
Cinselliği bu kadar tabu haline getirmeyin.Hayatın sonu değil.Yaşamışsınız bitmiş
Neyi bu kadar kafanıza takıp kendinizi zorluyorsunuz anlamıyorum
Yaşadık mı yaşamadık mı emin olamıyorum diyor stilcim
Galiba birden gidiverdi mi bekret diye düşünüyor :44:
sanki böyle yazınca biz o konu olduğunu anlamıyoruz
Yaşadık mı yaşamadık mı emin olamıyorum diyor stilcim
Galiba birden gidiverdi mi bekret diye düşünüyor :44:
Nasıl emin olamıyornasıl yani insan ne yaşadığını bilmez mi ben konunun o kısmını algılayamamışım
Adı üzerinde gecmiskendine dert arama
Belki de sen melankolik ruh halini seviyorsundur
Tamam insan kendini sorgular, ama sürekli yapmasi normal degil
zar gitti mi gitmedi mi ona takıyorsun sanırım böyle dallandırıp budaklandırmışsın konuyu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?