kendimden suphe ediyorum ve takiyorum. her seyi...

Ben cinsellik kısmına değil de şu şüphe etme kısmına takıldım. Bende aynı böyleyim.

Küçükken başıma gelmiş çok kötü bir olay var ve onu yaşayıp yaşamadığımdan bir türlü emin olamıyorum

bence cok boş zamanın var herhalde ki herseyı dusunuyporsun :) çalışşıormusun bılmıyorum ama hobi edin ugras bul bak bakalm dusunmeye zamanın olcakmı

Zaten universte sinavina hazirlaniyorum calisirken bile aklima geliyor durduramiyorum bu dusunceleri ne yapsam da

Ben surekli yapiyorum. Benim bu durumda psikolojim bozuk degil mi

sanırım bozuk.
ınsanız sonucta hatasız ınsan varsa o da ınsan değildir zaten
başka bir varlıktır

neyse, kısacası olay şu; seni sen yapan hatalarındır, hata ise tecrubedır...
geçmişte yaşarsan eğer geleceğin olmaz hiç

insan olduğunu asla unutma! madem bu kadar pişmanlık duyuyorsun bazı yaptıkalrından
bir daha yapmazsın olur biter. gidenı gerı getıremeyecegıne göre? şimdiki zamana bakacaksın

Haklisiniz. Umarim bu psikolojiyle zor olsa da istedigim bolumu kazanabilirim

Haklisiniz. Umarim bu psikolojiyle zor olsa da istedigim bolumu kazanabilirim

psıkolojın bozuk olsa bıle
ancak kendı kendını sen tedavı edebılırsın.
hangımız zamanında yaşadıklarımız için '' ne kadar aptal mışım '' demedi ki?

hem senın tek sorunun geçmişte yaşadıklarından pişman olmak.
yaşadıklarını sen bılıyorsun, bilen diğerleri ise hayatında yok
o yuzden hayatını durduk yere zehır etme kendıne

guzelce okuluna yoğunlaş, gerçekten düşünme öyle seylerı

Nasil yani vicdanim rahat olmadigi icin olayi kizlik meselesine mi bagliyorsun diyorsunuz

Insallah dusunmem canim istemsiz oluyor artik hastaliga donustu insallah ustesinden gelebilirim (

Nasil yani vicdanim rahat olmadigi icin olayi kizlik meselesine mi bagliyorsun diyorsunuz

evet eminim de bundan. bu senin değerlerine ters olmasa zaten gitti mi gitmedi diye düşünmezsin ki umursamazsın. ama şimdi dikkatini dağıtacak, Aman Yarabbi ben ne yaptım diyecek, topluma karşı utanç duymanı önleyecek bir takıntı yapmışsın bunla oyalanıyorsun esas vicdanınla karşı karşıya gelmeye hazır değilsin, onunla mücadele etsen daha kolay kurtulursun

Nasıl emin olamıyor nasıl yani insan ne yaşadığını bilmez mi ben konunun o kısmını algılayamamışım

Evet emin olamiyorum hastalik oldu suphe halindayim oldu da hissetmedim mi kanadi gormedim mi daha fazlasini yasamis miydik delirdim yani

Ben hicbir zaman vicdanimdan kacmadim. Vicdan azabindan kacilmaz zaten. Ben yuzlestim her seyle. Vicdan azabi da duydum. Neden yaptim bunu diye kac kere agladim. Ama bu gecmisi geri getirmiyor. Ders cikarttim bir daha yapmayacagim dedim. Cok da pismanim zaten. Ama ilerde sknti yaratacak sey kizlik zari bu yuzden dert ediyorum

Neden sıkıntı yaratacak ?

Herkesin hayatında pismanliklari vardır
Ama geçmişte kalmış
Yaşanmış ve bitmiş
Sen değerlisin.hayatını bu kadar irdeleyip kendini husursuz etme
Eger gerçekten bu durumla basedemiyor ve yasam kaliteni ciddi anlamda düşürüyorsa bi profosyonel destek al
Kendini cok daha iyihhissedersin

Bizim takma dememiz , durumu degistirmicek....
Senin bir uzmandan tedavi alman gerekiyor canim.

Ayrica adi ustunde , Gecmisss...
Takmaman gerek , herkesin bir gecmisi vardir iyisiyle kötüsüyle.
Kendini gelecege yonlendir ...

Bu yorumunuz cok rahatlatti. Az da olsa girer gibi felan olsa hissederdim degil mi

Burdaki bayanların %80i evli yani hissetmedim diyen çıkmaz herhalde şu geçen günkü konuda bekretim birden gitti diyen kız bile hissetmiş sen düşün

evlendiğinde de sorun falan yaratmaz seven adam olduğun gibi sever seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…