- 20 Aralık 2012
- 2.267
- 737
- 398
- 30
- Konu Sahibi karamel661
-
Evet ona takiyorum surekli
bence cok boş zamanın var herhalde ki herseyı dusunuyporsun :) çalışşıormusun bılmıyorum ama hobi edin ugras bul bak bakalm dusunmeye zamanın olcakmı
Ben surekli yapiyorum. Benim bu durumda psikolojim bozuk degil mi
sanırım bozuk.
ınsanız sonucta hatasız ınsan varsa o da ınsan değildir zaten
başka bir varlıktır
neyse, kısacası olay şu; seni sen yapan hatalarındır, hata ise tecrubedır...
geçmişte yaşarsan eğer geleceğin olmaz hiç
insan olduğunu asla unutma! madem bu kadar pişmanlık duyuyorsun bazı yaptıkalrından
bir daha yapmazsın olur biter. gidenı gerı getıremeyecegıne göre? şimdiki zamana bakacaksın
bi muayeneye bakar madem bu kadar takıyorsun için rahatlasın baktır da
Haklisiniz. Umarim bu psikolojiyle zor olsa da istedigim bolumu kazanabilirim
hep yazıyorum ama bir daha yazıcam. bu konularda bence kişilerin taktığı şey bekaret değil vicdan. yoksa bal gibi de kim ne yaşadığını bilir ama beyin öyle bir savunma mekanizması yaratıyor ki vicdan dediğimiz şey benliğimizi ve değerlerimizi korumaya öyle odaklı bir şey ki konuyu bekaret üzerinden baskılamaya çalışıyor. çünkü bakire olduğundan emin olsa kişi bu kez kendi değerleriyle baş etmek zorunda kalacak bu yüzden diyorum kendilerinden emin olmadan bir şey yaşamamalı genç kızlar
psıkolojın bozuk olsa bıle
ancak kendı kendını sen tedavı edebılırsın.
hangımız zamanında yaşadıklarımız için '' ne kadar aptal mışım '' demedi ki?
hem senın tek sorunun geçmişte yaşadıklarından pişman olmak.
yaşadıklarını sen bılıyorsun, bilen diğerleri ise hayatında yok
o yuzden hayatını durduk yere zehır etme kendıne
guzelce okuluna yoğunlaş, gerçekten düşünme öyle seylerı
Nasil yani vicdanim rahat olmadigi icin olayi kizlik meselesine mi bagliyorsun diyorsunuz
Insallah dusunmem canim istemsiz oluyor artik hastaliga donustu insallah ustesinden gelebilirim(
Nasıl emin olamıyornasıl yani insan ne yaşadığını bilmez mi ben konunun o kısmını algılayamamışım
Evet emin olamiyorum hastalik oldu suphe halindayim oldu da hissetmedim mi kanadi gormedim mi daha fazlasini yasamis miydik delirdim yani
evet eminim de bundan. bu senin değerlerine ters olmasa zaten gitti mi gitmedi diye düşünmezsin ki umursamazsın. ama şimdi dikkatini dağıtacak, Aman Yarabbi ben ne yaptım diyecek, topluma karşı utanç duymanı önleyecek bir takıntı yapmışsın bunla oyalanıyorsun esas vicdanınla karşı karşıya gelmeye hazır değilsin, onunla mücadele etsen daha kolay kurtulursun
Ben hicbir zaman vicdanimdan kacmadim. Vicdan azabindan kacilmaz zaten. Ben yuzlestim her seyle. Vicdan azabi da duydum. Neden yaptim bunu diye kac kere agladim. Ama bu gecmisi geri getirmiyor. Ders cikarttim bir daha yapmayacagim dedim. Cok da pismanim zaten. Ama ilerde sknti yaratacak sey kizlik zari bu yuzden dert ediyorum
olsa hissedersin beyin böyle bir şeyi unutmaz
Neden sıkıntı yaratacak ?
Bu yorumunuz cok rahatlatti. Az da olsa girer gibi felan olsa hissederdim degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?