kendimden suphe ediyorum ve takiyorum. her seyi...

Evet emin olamiyorum hastalik oldu suphe halindayim oldu da hissetmedim mi kanadi gormedim mi daha fazlasini yasamis miydik delirdim yani

O öyle kolaydan olacak bir iş değil hissetmemen mümkün değil
Hissetmediysen olmamıştır birleşme

Insallah canim ya kendimi kadin gibi hissetmeye basladim artik sanki hicbir erkek beni kabul etmeyecek evlenmeyecekmis gibi kendimi garip hissediyorum dislanmis gibi kiz gibi degil de

Bizim takma dememiz , durumu degistirmicek....
Senin bir uzmandan tedavi alman gerekiyor canim.

Ayrica adi ustunde , Gecmisss...
Takmaman gerek , herkesin bir gecmisi vardir iyisiyle kötüsüyle.
Kendini gelecege yonlendir ...

Insallah canim . Allah bu hastaligi kimsenin basina vermesin

Insallah canim ya kendimi kadin gibi hissetmeye basladim artik sanki hicbir erkek beni kabul etmeyecek evlenmeyecekmis gibi kendimi garip hissediyorum dislanmis gibi kiz gibi degil de

yahu neden etmesin en canlı örneği benim eşim 3.ye kadar kan gelmedi hiç sormadı da şüphelenmiyo musun dedim neden şüpheleniyim ben seni bakire olduğun için mi sevdim dedi var böyle erkekler sor bak anlatacaklardır çok kızıyorum ya kendinizi şu zar parçasından ibaret görüyorsunuz

Bu yaşanmışlıklarından kaçışın olsa bile kurtuluşun yok ne yazık ki..

Senin yerinde olsam geçmişi odaklanmak yerine , ileride yapmış olduğum kötü davranışları tekrarlamamk için kendimi tembihlerdim..

İnsanın kendini sorguluyor olması güzel, ama defalarca aynı konu üzerinde durup sürekli kapanan mevzuları didiklemesi kişiye zarar verir..

Yaptım , bunu da mı yapmıştım, yapmışım gibi cümleler yerine, böyle bir olay olursa yapmam, veya şöyle olursa şunu yaparım gibi cümleler kurmayı deneyin..

Haklisiniz ama toplum baskisi var. Ve cok sanslisiniz boyle bir esiniz oldugu icin her erkek boyle degil maalesef

Zaten ders oldu bir daha asla yapmam. Ama insan korkuyor ve didikliyor iste. Ve bazen istemsiz oluyor ders calisirken bile aklimda oluyor (

Haklisiniz ama toplum baskisi var. Ve cok sanslisiniz boyle bir esiniz oldugu icin her erkek boyle degil maalesef

ya inan bunlar bana uydurmaca geliyor ben etrafımda hiç görmedim bekaret takıntılı erkek bu magandalar nerde yaşıyolar bilmiyorum ama seven adam onu görmez ve bunu erkeklerden çok biz kadınlar dert ediyoruz kendimize

Ilk sevgiliyle cinsel yasadiktan sonra mi genelde boyle olur

ben böyle düşünüyorum. sonuçta toplum bizi maalesef ki bu konularda baskılıyor. bu yüzden "ne yaptım ben?" ya da ilişki içerisindeyken "ben ne yapıyorum?" gibilerinden sorgulamaya başlıyor çoğu kişi kendini. dolayısıyla ilk defa yaşandıktan sonra ardından ayrılık geldiğinde büyük pişmanlık hissediliyor. yaş biraz daha ilerleyince pişmanlığın hiçbir şey kazandırmadığını aksine gereksiz bir yük olduğunu öğreniyorsun.

canım kendini hiç öyle hissetme, güçlü olmaya çalış. beni erkekler kabul etmeyecek gibi kanılarada girme, hiç de öyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…