Kendimden utandım

Burada biri konu açmıştı eski sevgilimi stalk ladım flörtümü aldatmış mıyımdır diye. Şu an sizin konunuz mu yoksa o konu mu daha saçma diye düşünüyorum…

Sanal bir oyuna çok fazla anlam yüklemişsiniz.

Dalgamı geçiyorsunuz.. Rahatsız olmanızı anlarım bu tür oyunlardan bende rahatsız olurum. Ama oyun karakteri öpüştü diye bu kadar abartmanızı anlamadım. O zaman bikini ilede dolaştırmayın günah tesettüre sokun karakteri.

Allah askina oyun falan oynamayin. Neyin kafasi bu?

Hayır biride çıkıp oyunun adını yazmamış sayfalarca Metin okudum
İMVU mu? Onu ben de oynuyorum son zamanlarda tekrar sardim pandemi ciktiginda baslamistim tanistigim 3 kiz var arada girip geyik yapiyoruz iyi oluyor. Yanlislikla tikladiniz diye bir şey olmaz ama siz bilirsiniz.

Hangi oyunmuş o ya

Allahını kitabını seven şu oyunun ismini yazar sanalda bari bi’ işe yarayalım

Hangi oyun bu ya simsten başka aklıma oyun gelmedi

CiRiLLA yazmış arkadaşlar. Bu oyun sanırım.

Yapılan gırgırdan anlayacağınız kadarı ile çok yanlış bir şey yapmamışsınız ama hoş olmayan bir duruma düşmüşsünüz.
Şahsen ben eşimin bu tarz saçma oyunlarda vakit kaybetmesini istemem ki muhtemelen bu tarz şeylerin devamı aldatmaya giden yollardan geçiyordur.
Ben kelimelik oynarken bile sohbet etmek isteyenlerden aşırı rahatsız oluyorum zira bu tarz şeylerde eşim bana yapsa nasıl hissederim benim kriterimdir hep.

Erkekle öbüsünce niye kapattınız homofobik misiniz hanımefendi fdklfdklfdlkfdkl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…