- 1 Nisan 2019
- 1.653
- 3.796
- 133
- Konu Sahibi dalgic kedi
-
Benim indirip oynadığım oyun o değildi. Dünya çapında oynana bir oyun. Sanalika benim duyduğum kadarıyla bi 10 sene evvel populer olan çocukların oynadığı bir oyun değil mi? Komşunun çocukları oynardıSan*lika mı?
Oyun savaş oyunuymuş ama her türlü vaziyet alırız diyorsun yaniBekliyorum
Uhuuu sanallara kaldıysak...Allahını kitabını seven şu oyunun ismini yazarsanalda bari bi’ işe yarayalım
Hayır bu dediğim başka oyun konudaki değil o da aklıma geldi paylaşayım dedim fikir almak içinOyun savaş oyunuymuş ama her türlü vaziyet alırız diyorsun yani
Karakterin kocasında şu skill çıkıyor mu "Beni dövdüler abi dediğin zaman seni pezevenklerin elinden gittim aldım"Üf simste karısık paket indirmiştim
Meğersem para karşılığı bir takım cinsel hizmetlerin verildiği paketi de indirmişim
Karakter abidik gubidik hareketler yapmaya başlayınca noluyo lan demiştim o geldi aklıma
Şaşırarak izlediğini görmüştüm bir kereKarakterin kocasında şu skill çıkıyor mu "Beni dövdüler abi dediğin zaman seni pezevenklerin elinden gittim aldım"
Vatan icin her şeyimi veririm sevismekse sevismekOyun savaş oyunuymuş ama her türlü vaziyet alırız diyorsun yani
Eldekilerden is cıkmayıncaUhuuu sanallara kaldıysak...
Sendeki de ne libidoymuş, oyunlara kadar yükseliyor be hatun!
Hangi paket bu? Yani bana lazım değil bir arkadaşa lazım daŞaşırarak izlediğini görmüştüm bir kere
Sonra o da aynı hizmeti istemişti mal değneği
Düşman üzerinde kırbaç ve kelepçeVatan icin her şeyimi veririm sevismekse sevismek
Eldekilerden is cıkmayınca
Kaslı maslı erkekler falanda var cirillaaaİMVU mu? Onu ben de oynuyorum son zamanlarda tekrar sardim pandemi ciktiginda baslamistim tanistigim 3 kiz var arada girip geyik yapiyoruz iyi oluyor.Yanlislikla tikladiniz diye bir şey olmaz ama siz bilirsiniz.
Bdsm sevmem ama vatanım icin değerDüşman üzerinde kırbaç ve kelepçe
Kaslı maslı erkekler falanda var cirillaaabak birinden birine burnuna aşık oldum diye düsersem affına sıgınırım
Şaşırarak izlediğini görmüştüm bir kere
Sonra o da aynı hizmeti istemişti mal değneği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?