Kendimden utandım

Ten tene, piksel piksele değmediği sürece aldatma olmaz benim bildiğim ama sizin piksel zinası olmuş. Büyük ihtimalle eşinizle olan nikah düşmüştür zaten. O karakterle de öpüştünüz namusunuzu temizleyin evlendirin karakterinizi tövbe edin.

Ergenlerin böyle oyunlardan etkilenip kendini o karaktere sokuyor ya sizinki de o hesap olmuş.

Üf simste karısık paket indirmiştim
Meğersem para karşılığı bir takım cinsel hizmetlerin verildiği paketi de indirmişim
Karakter abidik gubidik hareketler yapmaya başlayınca noluyo lan demiştim o geldi aklıma

Karakterin kocasında şu skill çıkıyor mu "Beni dövdüler abi dediğin zaman seni pezevenklerin elinden gittim aldım"

İMVU mu? Onu ben de oynuyorum son zamanlarda tekrar sardim pandemi ciktiginda baslamistim tanistigim 3 kiz var arada girip geyik yapiyoruz iyi oluyor. Yanlislikla tikladiniz diye bir şey olmaz ama siz bilirsiniz.
Kaslı maslı erkekler falanda var cirillaaa bak birinden birine burnuna aşık oldum diye düsersem affına sıgınırım

Kaslı maslı erkekler falanda var cirillaaa bak birinden birine burnuna aşık oldum diye düsersem affına sıgınırım

Yetişkin iceriğe yani cinsellik kismina tam erişim için yaş doğrulamasi istiyor ve ek paket satin aliyorsun.
Bazilari orada kendini kaybetmiş durumda evleniyorlar filan cocuk yapiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…