- 14 Kasım 2009
- 742
- 25
- 118
Zehracığım merhaba :)
Bir kere sana kara denmez, "çikolata" denir
Çikolata kızlar da çok ama çok tatlı olurlar. Bir tane de bende var öyle arkadaş, bakıp bakıp iç geçiriyorum ne kadar güzel kız diye :) Arkadaşlarının seninle dalga geçmesi tipik ergenlik hareketi. Topluluk içinde başkalarını küçük gibi gösterip dikkat çekme çabası. Eğer sen alınıp üzüldüğünü belli edersen daha çok üstüne gelirler. Bu yüzden herhangi bir kusurun olduğunu düşünüyorsan başkalarının dalga geçmesine izin vermeden kendin dalga geçebilmelisin. Benim de ayaklarım kocamandır, arkadaşlar da bilerek esprisini yaparlar, ama ben alınmam, kendi ayağıma " fırıncı küreği gibi" derim hep 
Dünya üzerinde Beyonce diye esmer, hatta siyahi bir gerçek var. Esmerlik kötü bir şey olabilir mi hiç. Takma hiç böyle şeyleri ablacım, o kişilerle de arkadaşlık etmemeni tavsiye ederim. Mutlaka başka arkadaşlar bulursun kişiliği biraz daha oturmuş
Not: Bu arada ben de bembeyazım ama bembeyaz deyince aklına porselen gibi bir şey gelmesin, suratımda kızarıklık dolu, kızılcık tarlası gibiyim. Demek ki bembeyazlık da iyi bir şey değil :)))
Bir kere sana kara denmez, "çikolata" denir

Dünya üzerinde Beyonce diye esmer, hatta siyahi bir gerçek var. Esmerlik kötü bir şey olabilir mi hiç. Takma hiç böyle şeyleri ablacım, o kişilerle de arkadaşlık etmemeni tavsiye ederim. Mutlaka başka arkadaşlar bulursun kişiliği biraz daha oturmuş

Not: Bu arada ben de bembeyazım ama bembeyaz deyince aklına porselen gibi bir şey gelmesin, suratımda kızarıklık dolu, kızılcık tarlası gibiyim. Demek ki bembeyazlık da iyi bir şey değil :)))
Son düzenleme: