Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı şey sana yapıldığında g.t üstü kalırsın ondan sonra aklın başına gelir cicim m.etme .![]()
Merak etmeyin bundan dolayı üzüntüler yaşadım zaten![]()
kız sidikli sen mi geldin ortalığı kokuttun yine![]()
Bunun yüzünden başıma kötü birşey geldiği size anlatıyorum eğer bu durumdan hoşnut olsaydım buraya yazmazdım .
bence takıntılısın vazgec bu durumdanArkadaşlar benim bir sorunum var sorunmu onu bile bilemiyorum. Bunu paylaşacak kimsem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim. Benim şimdiye kadar hiçbir ilişkim olmadı bunun temel nedeni ise benim kötü bir huyum var birinin benden hoşlanmasıni sağlayıp onu bırakıyorum. Yani kendime aşık edip bırakıyorum peşimden koşmasıni istiyorum. Kendim hoşlansam bile aramızda bir şey olması yerine bu durumu tercih ediyorum. Çok mutsuzum inanın bunu isteyerek yapmıyorum ne yapıcam nasıl düzeleceğim bilmiyorumBir de arkadaşlar örneğin beni seven birinin sürekli fotoğraflarına bakıyorum sevmediğim halde niye böyle yapıyorum bilmiyorum sizce ben neden böyle bir şey yapıyorum
Arkadaşlar benim bir sorunum var sorunmu onu bile bilemiyorum. Bunu paylaşacak kimsem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim. Benim şimdiye kadar hiçbir ilişkim olmadı bunun temel nedeni ise benim kötü bir huyum var birinin benden hoşlanmasıni sağlayıp onu bırakıyorum. Yani kendime aşık edip bırakıyorum peşimden koşmasıni istiyorum. Kendim hoşlansam bile aramızda bir şey olması yerine bu durumu tercih ediyorum. Çok mutsuzum inanın bunu isteyerek yapmıyorum ne yapıcam nasıl düzeleceğim bilmiyorumBir de arkadaşlar örneğin beni seven birinin sürekli fotoğraflarına bakıyorum sevmediğim halde niye böyle yapıyorum bilmiyorum sizce ben neden böyle bir şey yapıyorum
Psikolog değilim ,yanlış anlamayın naçizane fikirlerimi yazacağım.Bence içten içe kendinizi beğenmiyorsunuz.İnsanlar sizi beğenir ve severse bu duygudan kurtulacağınızı zannediyorsunuz.Kimseyle beğensemde çıkmıyorum,sadece onlar beğensin sevsin istiyorum gibi bir düşünceniz olduğundan bahsetmişsiniz;çıkmıyorsunuz çünkü çıkarsanız veya kendinize yaklaştırırsanız beğenmiyeceklerini düşünüyorsunuz.Buda bence özgüven eksikliğinizden.Lütfen yazdıklarım sizi üzmesin,tamamen yanılıyor olabilirim.Arkadaşlar benim bir sorunum var sorunmu onu bile bilemiyorum. Bunu paylaşacak kimsem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim. Benim şimdiye kadar hiçbir ilişkim olmadı bunun temel nedeni ise benim kötü bir huyum var birinin benden hoşlanmasıni sağlayıp onu bırakıyorum. Yani kendime aşık edip bırakıyorum peşimden koşmasıni istiyorum. Kendim hoşlansam bile aramızda bir şey olması yerine bu durumu tercih ediyorum. Çok mutsuzum inanın bunu isteyerek yapmıyorum ne yapıcam nasıl düzeleceğim bilmiyorumBir de arkadaşlar örneğin beni seven birinin sürekli fotoğraflarına bakıyorum sevmediğim halde niye böyle yapıyorum bilmiyorum sizce ben neden böyle bir şey yapıyorum
Tabiki utanın. Hem sidikli, hem kazıkçı, hem de ruhsuz. . .Arkadaşlar benim bir sorunum var sorunmu onu bile bilemiyorum. Bunu paylaşacak kimsem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim. Benim şimdiye kadar hiçbir ilişkim olmadı bunun temel nedeni ise benim kötü bir huyum var birinin benden hoşlanmasıni sağlayıp onu bırakıyorum. Yani kendime aşık edip bırakıyorum peşimden koşmasıni istiyorum. Kendim hoşlansam bile aramızda bir şey olması yerine bu durumu tercih ediyorum. Çok mutsuzum inanın bunu isteyerek yapmıyorum ne yapıcam nasıl düzeleceğim bilmiyorumBir de arkadaşlar örneğin beni seven birinin sürekli fotoğraflarına bakıyorum sevmediğim halde niye böyle yapıyorum bilmiyorum sizce ben neden böyle bir şey yapıyorum
Hastalik senin ki. Doktora gitArkadaşlar benim bir sorunum var sorunmu onu bile bilemiyorum. Bunu paylaşacak kimsem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim. Benim şimdiye kadar hiçbir ilişkim olmadı bunun temel nedeni ise benim kötü bir huyum var birinin benden hoşlanmasıni sağlayıp onu bırakıyorum. Yani kendime aşık edip bırakıyorum peşimden koşmasıni istiyorum. Kendim hoşlansam bile aramızda bir şey olması yerine bu durumu tercih ediyorum. Çok mutsuzum inanın bunu isteyerek yapmıyorum ne yapıcam nasıl düzeleceğim bilmiyorumBir de arkadaşlar örneğin beni seven birinin sürekli fotoğraflarına bakıyorum sevmediğim halde niye böyle yapıyorum bilmiyorum sizce ben neden böyle bir şey yapıyorum
Evet babamla ilgili sorunlarım ve travmalarım var bundan dolayı olabilir mi?ben de senin gibiydim. çocukluktan kaynaklanan psikolojık sebepler. evet bunu ınsan ıstemeden yapıyor. sanı çok iyi anlıyorum ben.
belki çocuklutan kaynaklanan ilgisizlikten belki derinde yatan erkeklerle ilgili bi travmadan dolayı onlara acı çektirme gibi bı düşünce bilinçaltında. psikologa gidin. bu durum sizi mutsuz eder. yanlış seçimler yapmanıza sebep olur. boşuna ah alırsınız.
Umarım sizde benzeri bir durumla karşılaşırsınızTabiki utanın. Hem sidikli, hem kazıkçı, hem de ruhsuz. . .