- 7 Şubat 2015
- 269
- 102
- 43
- 30
cnm benimde esimin ailesi zar zor destek oldu dugunde....onlara kalsaydi ev dugunu olacakti.Ben evleneli 6 ay oldu. Maddi manevi hic destek goremedim - goremedik esimin ailesinden.. Heveslerim kursagimda kaldi ,. bu konuya girmek istemiyorum sadece bahsetmek istedim konuyu daha dogru anlamaniz icin. Bu konu sorun degildi mutluydum ama malesef su an gundeemim oldu.
Gorumcem evleniyor, bu ayin sonunda dugunu var. Ne mutlu ona ki, maddi manevi tum hayal ettiklerimi nisanlisinin ailesi yapiyor , kayinvalidesi- tam benimde bir zamanlar hayal ettigim gibi gercek bir anne ..
Su an cok ciddi sorunlar yasiyorum esimle, cunku malesef cok utanarak soyluyorum gorumcemi kiskaniyorum.
Ne olur biri bana yardim etsin, nefret ediyorum bu duygudan, istemiyorum Allaha dualar ediyorum ama her gun bir sekilde agzimi tutamiyorum, agzim sussa suratimdan anliyor esim yuzum dusuyor, bildigin mutsuz oluyorum ve kacinilmaz olarak esimle tartisiyoruz
Asla yanlis anlasilmasin gorumcemin adina cok mutluyum, ona neden oluyor diye degil, bana neden olmadi diye uzuntum ve kiskancligim..
Dugune daha 2 hafta var o dugun nasil gececek, daha dogrusu ben mutsuz olayim raziyim ama bu sefer esimlede cok tartisiyoruz, kendisi benim cigerimi bilir malesef, o katlanamiyor boyle hissetmeme, ben bu duyguyu yenemiyorum, o boyle hissetmeme tahammul edemiyor = cikmaz sokak
Bende dedim : hayir ben salonda istiyorum... herzaman oyle hayal etmisim, ve o gun benim gunum... hersey benim istedigim gibi olmali bence.
ama salon parasinin da yarisini odediler...diger yarisi yine esim odedi... kinayi felanda esim odedi.
ama esim sirf icimde kalmasin diye herseyimi yapti sagolsun...
ama sende iste takili kalma orda... sonucta dugununu tekrar yapamazsin ki cnm... geldi gecti. herkesin kaderi farkli iste... ne yapabilirsin ki buna... kiskancligi bosver.