• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimden vazgeçmek üzereyim...

Valla cnm işimiz nee işte takılıyorum burdaa:1::1:
zamanla insan alışıyo zaten ki sizin fazla bi zamanda olmadı ama insanı yaıpratıyo yinede..ama biz neleri yendik alsında, hiç sperm yokken bu aşamalara geldikk. çok şükür
eğer olmasaydı da bulunmasaydıda artık alışmaya çalışcaktımm yani dünyanı sonu değil..tabikii rabbim hayırlısını versin herşeyinn
yani ne zorluklar yaşayanlarrrrrrrr var ki bizlerde belkideeee en zoruduuuuuuuu yaşadık..bakalım bide bebeişlerie kavuşsakkkkkk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm eşimde sperm bulundu ya ondan içim rahat birazdaha heralde bulunmasaydı piskopata bağlamıştım şimdiye :1::1::1::1:
kız biz en zorunu yaşadık yaşıyoruzda daha halen cnm ben çıkıyorum görüşrüz öptüm....:16:

hiç çocuk esirgeme kurumuna ziyarete gittin mi zihinsel engelliler bedensel engelliler görme engelliler ömür boyu bakıma muhtaç bebekler ve daha bir sürü...hayır sandığımızda şer, şer sandığımızda hayır vardır..bi engelli annesiyle konuşma fırsatı bulsan keşke ne kadar zordur biliyomusun?o anne hep ne düşünür biliyomusun ben öldüğümde yavruma kim bakıcak?Allah herşeyin doğrusunu hayırlısını bilir dua et ve tedavini devam ettir.olmazsa da intihar edeceğine Allah a şükret emin ol hayırlısını verir Rabbim herzaman.bebek isteyen herkese Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..
mrb arkadaşlar biri yada birileri nolur bana yardım etsin dayanamıyorum artık yaşadıklarıma kısaca anlatayım derdimi yaklaşık 3 senedir evliyiz 2 yıldırda bebek istiyoruz eşimle önce ön muayene olduk bebek için eşimde sperm sayı sorunu vardı aşılama deneyecekken sorun çıktı bende rahmimde yapışıklık varmış olmadı hsg çekildi bi sorun yok dedi doktor 1 yıl daha denedik eşime kullandığı ilaçları bıraktırdım sigarayı bıraktı vs... gittiğim 5 doktor herhangi bişeyimin olmadığını sorunun eşimde olduğunu söyledi tüp bebek denemeye karar verdik.

özel bi merkezden randevu aldık ve gittik eşim sperm testi verdi ben muayene oldum hsg filmimide götürdüm doktor rahim boynumda sorun olduğunu söyledi pzt histeroskopi yapılcak arabada gelirken çok ağladım neden dedim neden isyan ettim kendime eşime istersen boşanalım dedim çok kızdı bu senin elinde olan değil allah dedi sadece eşimi çok seviyorum ve onun bu şekilde mutsuz olduğunu görmek beni hergün öldürüyor arkadaşların çocuklarına bakarken içi gidiyor insanlar hani bebek diyo eşim üzüldüğüm için şuan erken diyor ama biliyorumki içten içten yıkılıyor 2 yıldır her ay kırmızılardan yoruldum utanıyorum kendimden ve canıma kıyma noktasına geldim eşim asla affetmem seni bu bizim imtihanımız diyor neden böyle oldu anlamadım sırf eşim için yaşıyorum şuan affetmeyeceğini bildiğim için yoksa bu kadar dayanamazdım yaşadıklarıma :43:

ya diyorum gerçekten anne olamasam ya eşime o mutluluğu tatıramazsam affetmeyeceğini bilsemde şuanki psikolojim beni bunlara itiyor gelecek ay başlıcak tüp bebek için tabi histeroskopi sonucuma göre beni bu dünyaya allah bu şekilde gönderdi ben istemedim böyle olsun ne yapayım kızlar ne olur bi akıl verin :43::43::43:

hiç çocuk esirgeme kurumuna ziyarete gittin mi zihinsel engelliler bedensel engelliler görme engelliler ömür boyu bakıma muhtaç bebekler ve daha bir sürü...hayır sandığımızda şer, şer sandığımızda hayır vardır..bi engelli annesiyle konuşma fırsatı bulsan keşke ne kadar zordur biliyomusun?o anne hep ne düşünür biliyomusun ben öldüğümde yavruma kim bakıcak?Allah herşeyin doğrusunu hayırlısını bilir dua et ve tedavini devam ettir.olmazsa da intihar edeceğine Allah a şükret emin ol hayırlısını verir Rabbim herzaman.bebek isteyen herkese Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..

ben shçekte çalışıyorum arkadaşım unutmamak gerekirki oraya anası babası tarafından terk edilen çocuklarda geliyor yuvaya gitttiğimde acaba hangimizin annesi geldi diolar yüzüme bakarak ağlıyorum onları görünce yada yurtta kalıpta keşke annem yanımda olsaydı diyen çocuklarıda biliyorum bide bu noktadan bakmak lazım beni anlamıyor düşündüklerimin çok sığ olduğunu düşünüyo olabilirsiniz kınamayın beni her insan gibi bende acizim ve elimden gelen bişey yok maalesef demekki insanlar artık çıkış olmayınca düşünüyormuş bu durumu dilerim kimse ben gibi bu düşünceye sahip olmasın tedavime başladım allah büyük elbet benim tek sıkıntım çocuk olmaması değil bilsem hiç olmayacak kabul edebilirimbelki yada bilmiyorum başka bişey düşünürüm ama bu belirsizlik ve eşime olan aşkım onun bu konuda benim yüzümden yıkılması içimi en çok bu acıtıyor bugün görseydiniz eğer dr sorun sende sonuca göre ya başlıcaz ya kesin olmicak dediğinde eşimin bana o bakışını inan ölmektende beter oldum hemen hemen benle beraber bu sorunu yaşayn tüm arkadaşlar sorun kimde olursa olsun eşini düşünür ama ben gibi ama başka türlü bu birazda insanın iç dünyasıyla ilgili galiba

sakinleştirici falan bişey kullanıyormusun?eşimde sorun var demişsin sperm sayısı varmı yoksa hiç yokmu mesela benim eşimde hiç yoktu amaliyat oldu Allaha şükür sperm çıktı ama döllenme olmadı bendede erken menopoz var sorunlarımız bi yerden bitse bi yerden çıkıyor ama napalım rabbim ne derse o olur...yırtınsakda olmıyınca olmuyor biz elimizden geleni yapalımda gerisi takdiri ilahi..
sende baya azmetmişsin çabalamışsın ama zmnı var demekki sen elinden geleni yapda kendinide çok sıkma strese sokma cnm bu stres yer bitirir adamı.

yok canım ben sakinleştirici kullanmıyorum psikolog terapisi görüyorum 6 aydır zaten bulunduğumuz şehirde maalesef pskiyatri dr. yok eşimde işe yarayacak sperm var tabiki çok şükür ama biliyosunki 20 milyon altında kaldığı için oligospermi dendi bu konuda çok azmettim koca karı ilaçlarına kadar denedim daha doğrusu herhalde artık yarı doktor sayılırım eşime evicap zinco ace plus falan başlattım sağlıkçı olduğum için biliyorum az çok burdaki doktorlar bile bi acayip güvenmediğimden belkide muayene bile yok direk hormon başlatmaya kalktılar ki bence çok gereksizdi ve bugün doktorumda beni yanıltmadı bu konuda işte bu stres beni yedi maalesef ama allah razı olsun sizlerden yüreğime su döktünüz biraz ağlamam durdu hiç değilse şimdi eşimi işe yolldım çıkarken sakın düşünme çocuk olmasada asla bırakmam seni dedi bu bile yetti yüreğime rabbim büyük allah sizlerinde şifasını versin dilerim

seni okadar iyi anlıyorumki anlatamam

bende senin yaşadıklarını yaşıyorum tam 12 yıldır.evlilimin 11 yılı tedavilerle geçti 6 tüp denememin 4 tanesi gebelikle sonuçlandı ve toplamda 6 bebek kaybettim.en son kaybım mayıs ayındaydı uykumun içinde ağrım yok kanamam yok hiç bir sorun yokken geldi ilk bebeğim normal doğum gibi geldi wc koştuğumda bebeğimi gördüm 13 haftalık hamileydim çığlık atmamla diğeride geldi çamaşırımda iki bebeğim duruyordu elleri kolları ayak parmakları gözleri herşeyleriyle ordalardı o an ölmek istedim bu kabus olmalıydı uyanmak istedim olmadı gerçekti hepsi.bende eşime ayrılmayı teklif ettim bebeklerini taşıyamıyorum doğurup kucağına evlat veremiyorum dedim o ise bu bizim sorunumuz ben olucaksa senden olsun seninle yaşlanayım istiyorum dedi ve bana herzaman destek oldu kalbimdeki acıyı kelimelerle anlatamam rabbim her uzvunu noksansız yarattığı bebeklerime ömür vermemişti.ona inanıp sığınmaktan başka çarem yok ben inandım bu yoldada gidebildiğim kadar gidicem rabbim emeğimin acımın gözyaşımın mutlaka mükafatını verecektir senden isteğim asla pes etme bir sürü forumda umut dolu ne hayat hikayelri okudum hepsi ayrı umut verdi.sürekli söylediğim ise ben bir gün anne olucam aşık olduğum adamın bebeğini doğurup onları oynarken izliycem, olumlu düşün olumlu olsun fikrini benimsedim ama inan defalarca ölmek istedim ama hakkım yok evlat sahibi olamadım diye annemi evladından edemem buna hakkım yok ben nasıl bir bebek için yanıp tutuşuyorsam annemde benim için öyle yanıp tutuşuyor tüm deneme süreçlerinde yanımdaydı annem hamileliklerimden biri 6 ay sürdeü sürekli bendeydi yatağımdan kaldırmadı o bana böle destek olurken ona bu acıyı yaşatamam sende aynı durumdasın düşün lütfen herkezi bi yana bırak anneni düşün hakkın varmı onu bölesi bir acıyla yakmaya?

lütfen toparlan bebeğini çağır çin inancına göre bebekler anne babalarını seçermiş sende güzel düşüncelerle bebeğini çağır pes etme güçlü ol bir an önce bebeğin seni seçsin

rabbim yardımcın olsun emeklerini boş çevirmesin umarım en kısa zamanda tüm bunları unutursun...........

yok canım ben sakinleştirici kullanmıyorum psikolog terapisi görüyorum 6 aydır zaten bulunduğumuz şehirde maalesef pskiyatri dr. yok eşimde işe yarayacak sperm var tabiki çok şükür ama biliyosunki 20 milyon altında kaldığı için oligospermi dendi bu konuda çok azmettim koca karı ilaçlarına kadar denedim daha doğrusu herhalde artık yarı doktor sayılırım eşime evicap zinco ace plus falan başlattım sağlıkçı olduğum için biliyorum az çok burdaki doktorlar bile bi acayip güvenmediğimden belkide muayene bile yok direk hormon başlatmaya kalktılar ki bence çok gereksizdi ve bugün doktorumda beni yanıltmadı bu konuda işte bu stres beni yedi maalesef ama allah razı olsun sizlerden yüreğime su döktünüz biraz ağlamam durdu hiç değilse şimdi eşimi işe yolldım çıkarken sakın düşünme çocuk olmasada asla bırakmam seni dedi bu bile yetti yüreğime rabbim büyük allah sizlerinde şifasını versin dilerim

canım sperm sayısı ne kadar az olursa olsun fark etmez rabbime sığın unutmaki bize sadece 1 sperm lazım tüp bebek deneyeceğin için eşinin sperm sorununu takma bile kafana ....

kendine haksızlık ediyosun..Rabbim ol derse olur senin kendini üzmen anlamsız..sen elinden geleni yap tedavilerini ol ama isyan etme..nekadar üzülüp stres yaparsan okadar çok beklersin..bu bir imtihan..bu forumda bebek için nice zamanlar bekleyen birsürü kişi var yada asla çocuk sahibi olamicak..onları düşün herkes bi çaba gayret içinde..destek al onlardan güç al..forumda bir sürü topik var herkes birbirine destek oluyo oralarda zaman geçir..ama kendini üzme..

allah hepinizden razı olsun kızlar azmimle gayretimle hırsımla çok zorluğun altından kalktım neyken ne oldum nelere göğüs gerdim ama işte iş evlat olunca helede benden dolayı olunca yıkıldım belkide birikimler beni buna zorladı bilmiyorum allah büyük rabbimden istiyorum sadece sizin içinde kendim içinde

benim de çocuk sahibi olamamkla ilgili sıkıntısını en çok çektiğim konu bu diyebilirim. 3 aşılama bir tüp bebek sonuç yine negatif. bazen eşimin benden vazgeçeceğini düşünüp korkuyorum bazen de onu haksızlık ettiğimi benm yüzümden baba olmaktan mahrm kaldığını düşünüp suçluluk hissediyorum. ama bu düşüncelerin onu daha çok üzdüğünü de farkedebiliyorum. tüp bebekde negaitifi gördüğümüz gün üzüldüğünü sakladı üzülmemiş gibi yaptı resmen. genelde erkekler bizden daha soğukklanlı yaklaşıyorlar bu olaya. eşin haklı bu bizim imtihanımız. düşünsene milyarlarca kişinin içinden allah bizi birbirimize uygun görmüş, belki bu süreçtn bereaber geçmemizi uygun görmüş. isyan etmek durumu düzeltmediği gibi tahammül gücünü de düşürür. allaha dayanıp umut etmekten ve onun şifasını aramak için tedaviler görmekten başka seçeneğimiz yok maalessef.
allah yüreğini ferahlatsın. kendini bu kadar hırpalama.

beende ANNE OLAMAYAN BIRIYIM
bende ANNE OLMAK ıcın butun maddı manevı sınırlarımı zorlayaraktan cabalıyorum
hepımızın psıkolojık yonden dıbe vurdugu anlaroluyor
ama bu elımıze sadece zarardan baska bırsey vermıyor
eger suan cocugum olsa belkı sna bırsey olucak ona bakamayacaksın
belkı baska bırsey....
bu bızım ımtıhanımızın
ALLAHIN TAMAMEN SINAMASIDIR
EGER SABIR DENEN SEYI GOSTERIRSEK MUHAKAKAK MEYVESINI HEM BU DUNYADA HEM OBUR DUNYADA VERECEKTIR
BEYNININ DESARJ ET
UZAKLAS BU KONUDAN
KENDILIGINDEN GELEEKTIR O ZAMN

Kendımı kotu hısetıgım zamn ıcınde bulundugum durumun ılahı tarafını dusunuyorum rahatlıyorum
rabbım bana her baktıgımda hayırsızlıgınlan yakınacagım bır evlat verecekse
hıc vermesın daha ıyı
allahım kucagı bos olan butun kullarına annelık duygusunu nasp eylesın,
ama bu psıkolojık durumunda hc bır tedavıden olumlu yanıt alamazsın tatlım...

Duayı olucakmı olmucakmı dıyede okuma
kendını teslım ede ede oku
her turlu rahatlıyacaksın bundan emın ol

e tamam bu noktadan bak istersen annelerin babaların bi çoğu engelli çocuklarını sokağa bırakıyo..o çocuklara yazık değilmi ana baba doğurup atmış neden engelli diye..yani ille çocuğum olsun diye bişey yok hayırlısıysa bu çocuk eğer o zaman olsun.sorun senin eşinde olsaydı o zamanda sen eşini suçluycakmıydın suçlamıycaktın eşinde seni suçlamıyordur öyle hissetmemelisin.sen bilirsin tabi shçek de çalışıp da böylesine karamsar bakman beni şaşırttı
ben shçekte çalışıyorum arkadaşım unutmamak gerekirki oraya anası babası tarafından terk edilen çocuklarda geliyor yuvaya gitttiğimde acaba hangimizin annesi geldi diolar yüzüme bakarak ağlıyorum onları görünce yada yurtta kalıpta keşke annem yanımda olsaydı diyen çocuklarıda biliyorum bide bu noktadan bakmak lazım beni anlamıyor düşündüklerimin çok sığ olduğunu düşünüyo olabilirsiniz kınamayın beni her insan gibi bende acizim ve elimden gelen bişey yok maalesef demekki insanlar artık çıkış olmayınca düşünüyormuş bu durumu dilerim kimse ben gibi bu düşünceye sahip olmasın tedavime başladım allah büyük elbet benim tek sıkıntım çocuk olmaması değil bilsem hiç olmayacak kabul edebilirimbelki yada bilmiyorum başka bişey düşünürüm ama bu belirsizlik ve eşime olan aşkım onun bu konuda benim yüzümden yıkılması içimi en çok bu acıtıyor bugün görseydiniz eğer dr sorun sende sonuca göre ya başlıcaz ya kesin olmicak dediğinde eşimin bana o bakışını inan ölmektende beter oldum hemen hemen benle beraber bu sorunu yaşayn tüm arkadaşlar sorun kimde olursa olsun eşini düşünür ama ben gibi ama başka türlü bu birazda insanın iç dünyasıyla ilgili galiba

mrb arkadaşlar biri yada birileri nolur bana yardım etsin dayanamıyorum artık yaşadıklarıma kısaca anlatayım derdimi yaklaşık 3 senedir evliyiz 2 yıldırda bebek istiyoruz eşimle önce ön muayene olduk bebek için eşimde sperm sayı sorunu vardı aşılama deneyecekken sorun çıktı bende rahmimde yapışıklık varmış olmadı hsg çekildi bi sorun yok dedi doktor 1 yıl daha denedik eşime kullandığı ilaçları bıraktırdım sigarayı bıraktı vs... gittiğim 5 doktor herhangi bişeyimin olmadığını sorunun eşimde olduğunu söyledi tüp bebek denemeye karar verdik.

özel bi merkezden randevu aldık ve gittik eşim sperm testi verdi ben muayene oldum hsg filmimide götürdüm doktor rahim boynumda sorun olduğunu söyledi pzt histeroskopi yapılcak arabada gelirken çok ağladım neden dedim neden isyan ettim kendime eşime istersen boşanalım dedim çok kızdı bu senin elinde olan değil allah dedi sadece eşimi çok seviyorum ve onun bu şekilde mutsuz olduğunu görmek beni hergün öldürüyor arkadaşların çocuklarına bakarken içi gidiyor insanlar hani bebek diyo eşim üzüldüğüm için şuan erken diyor ama biliyorumki içten içten yıkılıyor 2 yıldır her ay kırmızılardan yoruldum utanıyorum kendimden ve canıma kıyma noktasına geldim eşim asla affetmem seni bu bizim imtihanımız diyor neden böyle oldu anlamadım sırf eşim için yaşıyorum şuan affetmeyeceğini bildiğim için yoksa bu kadar dayanamazdım yaşadıklarıma :43:

ya diyorum gerçekten anne olamasam ya eşime o mutluluğu tatıramazsam affetmeyeceğini bilsemde şuanki psikolojim beni bunlara itiyor gelecek ay başlıcak tüp bebek için tabi histeroskopi sonucuma göre beni bu dünyaya allah bu şekilde gönderdi ben istemedim böyle olsun ne yapayım kızlar ne olur bi akıl verin :43::43::43:

canım kendini bu kadar yıpratma herşey bebek değilki sağlıklıyız çok şükür eşinle mutluymuşsun ne güzel
bak ben sana neler anlatıcam başka biryerdede yazmıştım
bir arkadaşımın bebeği hasta koşmayı oynamayı bırak makinesiz nefes bile alamıyor burnundan besleniyor makineyle ve ne yazıkki belli bir tedaviside yok hastalığının rabbim şifa versin inşallah
bir tanıdığımızda iki çocuğu var ama gelin kendisi kanser ve yayılan cinstenmiş bir yerinde bitti derken başka yerinden çıkıyor rabbim şifa versin inşallah
ve kuzenim kimsenin arayıpta bulamadığı çok güzel bir oğlu bir kızı var ama eşinden ayrıldı çocuklar bir onda bir bunda harap oluyorlar
yani herkesin imtihanı ayrı bizimde kaderimiz böyleymiş benimde 6 senedir türlü tedaviler denedik ama olmuyor
bir vakit saati vardır inşallah isyan etme lütfen dua et canım Rabbim yoktan varedendir O çok büyükk:34:

sanırsam anlamadınız beni orda çalışıpta bu konuya karamsar bakmıyorum sizin hiç karşınıza yaaa istemeden gebe kaldım aldırcam bu çocuğu istemiyorum kesinlikle diyen insan çıktımı yada benim gibi suratına bi tane patlatmak istedinizmi içinizden hernekadar bu onun hayatı günahı yada başka bişeyi olsada...

canım kendini bu kadar yıpratma herşey bebek değilki sağlıklıyız çok şükür eşinle mutluymuşsun ne güzel
bak ben sana neler anlatıcam başka biryerdede yazmıştım
bir arkadaşımın bebeği hasta koşmayı oynamayı bırak makinesiz nefes bile alamıyor burnundan besleniyor makineyle ve ne yazıkki belli bir tedaviside yok hastalığının rabbim şifa versin inşallah
bir tanıdığımızda iki çocuğu var ama gelin kendisi kanser ve yayılan cinstenmiş bir yerinde bitti derken başka yerinden çıkıyor rabbim şifa versin inşallah
ve kuzenim kimsenin arayıpta bulamadığı çok güzel bir oğlu bir kızı var ama eşinden ayrıldı çocuklar bir onda bir bunda harap oluyorlar
yani herkesin imtihanı ayrı bizimde kaderimiz böyleymiş benimde 6 senedir türlü tedaviler denedik ama olmuyor
bir vakit saati vardır inşallah isyan etme lütfen dua et canım Rabbim yoktan varedendir O çok büyükk:34:

isyanım rabbime değil kendime eşime haksızlık yapıyomuşum gibi geliyo bazen ve çıkış bulamıyorum tek sorunum bu allaha inanan ve onun rızası için adaletli olmaya çalışan onun farz kıldıklarına devam eden sürekli onu kalbimizde hisseden insanlarız eşimle ben tabiki herkesin derdi ayrı allah herkese yardım etsin içinde de bana kesin olmaz deseler sineye çekerim belki ama tek derdim kocam onun ağlamasını istemiyorum artık gizli gizli

al bende de o kadar!!! demekki yanlız değilmişim bu dünyada..
ve inan cevremde benimle beraber bebeği olmayıp yani bi sebeptendolayı olmayan kişiler bile suanda hamile.
hani diyorumonlarında olmuyodu
onların oldu neden ben halen tek başımayım...
isyan etmemeklazım ama çok zor bir imtihandayız arkadaşım
bizi bizdden başkası anlamaaz..
lütfen bizim canımızı acıtacak birseyler yazmayın!!!
biz zaten yanmışız...

Son düzenleme:
isyanım rabbime değil kendime eşime haksızlık yapıyomuşum gibi geliyo bazen ve çıkış bulamıyorum tek sorunum bu allaha inanan ve onun rızası için adaletli olmaya çalışan onun farz kıldıklarına devam eden sürekli onu kalbimizde hisseden insanlarız eşimle ben tabiki herkesin derdi ayrı allah herkese yardım etsin içinde de bana kesin olmaz deseler sineye çekerim belki ama tek derdim kocam onun ağlamasını istemiyorum artık gizli gizli

doktorlar nerden bilsin
bir komşumuzada senin hiç olmaz çocuğun demşiler ama şimdi oğlu 1 yaşına girdi :))
Rabbim verdikten sonra doktorlar halt yemiş
sorun sende değilde eşinde olsaydı aynı düşünürmüydün ???
yaaa bu adam bana çocuk veremiyor ben bunu boşayım dermiydin ????
demezdim diyorsun dimi :))
eşinin ve senin ortak kaderiniz buymuş
eğer eşinin imtihanı başka olsaydı ya başkasıyla evlenirdi yada ilk denemenizde olurdu bebeğiniz
demekki eşinde bunları seninle yaşayacakmışki seninle evlenmiş

Son düzenleme:
Kendımı kotu hısetıgım zamn ıcınde bulundugum durumun ılahı tarafını dusunuyorum rahatlıyorum
rabbım bana her baktıgımda hayırsızlıgınlan yakınacagım bır evlat verecekse
hıc vermesın daha ıyı
allahım kucagı bos olan butun kullarına annelık duygusunu nasp eylesın,
ama bu psıkolojık durumunda hc bır tedavıden olumlu yanıt alamazsın tatlım...

Duayı olucakmı olmucakmı dıyede okuma
kendını teslım ede ede oku
her turlu rahatlıyacaksın bundan emın ol

çok haklısın Esracım
Allah içimizdeki Bu inancı yok etmesin..
şükrümüz eksilmesin yine de..
evet burası bir imtihan dünyası..

bende en sonunda yayıcam evet olmuyo diye kabullenip oturucam aşağı...
eşim geçen gün evlatlık alalım gibi bişi dedi böyle kücükken diyoo
şakasına bile gelemem dedim çok tersledim gidersin annenin evinde bakarsın dedi çok çok agır konuştum
asla kaldıramıyorum...

1. eşine katılıyorum bu sizin imtihanınız buna inan ve rabbine güven isyan etme çünkü aynısını hatta daha kötülerini ben yaşadım 3 yıldır hala anne olamadım ama bu benim imtihanımdır deyip kabullendim,elimden geleni yapıyorum olması için gerisini rabbime bıraktım.2.doğuştan rahimi olmayan bir arkadaşım var.düşünebiliyomusun tüp bebek bile yapamayacak! 3.bu kadar stres yaparsan tüp bebeğin de tutmaz.
4. silkelen,toparlan ve kendine gel.sana destek olan bir eşin var,sağlıklısın ve anne olucaksın.sadece bunu düşün.inanmak başarmanın yarısıdır.

Back
X