Siz adamı sevmiyorsunuz bağımlısınız..seneler süren toksik ilişki, her gün aklına gelmesi hatta aklından çıkmaması, her şeye rağmen sevginin bitmemesi gibi durumları yaşayan atlatan var mı? terapi alıyorum bu arada. sosyal medya daha da mı zorlaştırdı unutmayı hep karşımda. normaldede ilişkilerimde arkadaşlık bile olsa insanları kolay silemeyen her şeyi alttan alan affeden biriyim insanlarla vedalaşamayan biriyim vedalar sanki vucudumun bir uzvunu kaybetmişim hissi oluşturuyor bu kişiyle olan ayrılık da böyle hissettiriyor. benzer şeyleri yaşayan ve aşan var mı?
Evt ya hamama giden herkes yeniden doğdum diyorSosyal medyayı bırakın, kendinizi arındırın, bi hamama gidingerçekten çok iyi geliyor. Ben dün gittim o yüzden aklıma geldi, ne alaka demeyin, valla çok iyi geldi
sizin ilişkiniz ne kadar sürmüştü ve ayrılığınızın üstünden ne kadar geçti?Bende aşamıyorum işine yaramam sanırımBöyle olayların tek çaresi zaman başka da çözüm yok benim bildiğim.
biraz sonra yazıcam daha öncede yazdım aslında çok araştırdım çok şey denedim ama bundan kurtulamadım artık çok yoruldum kendi hayatım yok sanki onun sayesinde nefes alıyo gibi davranıyorum bazen karar alıyorum bikaç saat sonra yine aynıyımSevgi değil o maalesef sevgi öyle bir şey değil. Bu küçüklükten kalma bağlanma ile ilgili problemler yani aslında zihnin bir oyun oynuyor onu sevdiğini sanıyorsun bunu fark ettiğinde daha kokay oluyor aşmak. Şunu da deneyebilirsin her aklına geldiğinde kötü bir anınızı düşün. Bir kağıda onun tüm kötü özelliklerini sana yaptığı kötülükleri yaz
Ne zaman özlediğini hissetsen o kağıdı oku.
Ve kendini çok sev. En çok kendini seversen asla üzülmezsin en değerli sensin
2 yıldan uzundu sizinle aynı zamanlarda ayrıldık.sizin ilişkiniz ne kadar sürmüştü ve ayrılığınızın üstünden ne kadar geçti?
Bana en iyi gelen şey onun inadına yaşamaktı ilişkideyken her neyden rahatsız oluyorsa ayrılınca bol bol onu yapıp mutlu olmak bana çok iyi geliyordu mesela nefret ettiği görüşmemi istemedği bi arkadaşımla tatile çıkıp deli gibi eğlendimbiraz sonra yazıcam daha öncede yazdım aslında çok araştırdım çok şey denedim ama bundan kurtulamadım artık çok yoruldum kendi hayatım yok sanki onun sayesinde nefes alıyo gibi davranıyorum bazen karar alıyorum bikaç saat sonra yine aynıyım
Aşk karşılıklı olursa güzel olur. Sizde bağlanma sorunu var. Vedalara yuklediginiz anlam çok fazla.seneler süren toksik ilişki, her gün aklına gelmesi hatta aklından çıkmaması, her şeye rağmen sevginin bitmemesi gibi durumları yaşayan atlatan var mı? terapi alıyorum bu arada. sosyal medya daha da mı zorlaştırdı unutmayı hep karşımda. normaldede ilişkilerimde arkadaşlık bile olsa insanları kolay silemeyen her şeyi alttan alan affeden biriyim insanlarla vedalaşamayan biriyim vedalar sanki vucudumun bir uzvunu kaybetmişim hissi oluşturuyor bu kişiyle olan ayrılık da böyle hissettiriyor. benzer şeyleri yaşayan ve aşan var mı?
sen nasılsın peki canın yanıyor mu2 yıldan uzundu sizinle aynı zamanlarda ayrıldık.
her şeyi yaptım çok ağır ve yoğun iş temposuna girdim anlık aklımdan çıksa bile yine aynı şiddetle geri geliyorMeşguliyet bul kendine. İş olur sınav olur. Zamanla kafan onlarla dolunca ona pek vakit kalmıyor.
Nesinden kurtulamıyorsunuz mesela?her şeyi yaptım çok ağır ve yoğun iş temposuna girdim anlık aklımdan çıksa bile yine aynı şiddetle geri geliyor
O zaman psikoloğa gidin. Normal bir durum değil sizinki. Boş yere kendinizi ve enerjinizi tüketiyorsunuz çünkü.her şeyi yaptım çok ağır ve yoğun iş temposuna girdim anlık aklımdan çıksa bile yine aynı şiddetle geri geliyor
2020 kasım ayında terapi almaya başladım hala devam ediyorum. hala aynı kişiden kopamadım. bir geliyor sonra kötü kavga edip yine bitiriyoruz. ama her seferinde ben yaşayan ölüye dönüyorum yemeden içmeden kesiliyorum ve sevgim asla azalmıyorO zaman psikoloğa gidin. Normal bir durum değil sizinki. Boş yere kendinizi ve enerjinizi tüketiyorsunuz çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?