Kendimden yoruldum

Tamamdrdik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
461
113
18
25
şöyle ki mesela bir arkadaşımla buluşuyorum bir kız geçiyor bakmak istiyorum o. Kıza ama yakın arkadaşım bana bakıyor sanki ben kıskanıyormuşum gibi bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Mesela bir şey oluyor yakın arkadaşım benle yarışa giriyor. Sanki benimle yarışıyor gibi bana mı öyle geliyor beni hırslı kıskanç mı görüyorlar. Birine merhaba diyorum çok kaale alınmıyorum o an kendimi sıcak kanlı samimi de hissetmiyorum tuhaf hissediyorum işte uzaylı gibi. Soğuk olduğumu söylerler zaten. Bende birine sarılırken artık normal hissetmek istiyorum beni seviyor mu acaba diyerekten ezik hissetmek istemiyorum bir erkek bana bakınca bende bakmak istiyorum. Yoruldum bu utangaçlıktan konuşma tarzımdan mimiklerimden bazen fesat olan bakışlarımdan ama fesat değilim. Saftirik konuşma şeklimden bende iddeali olmak istiyorum.ben bide arkadaşım Yen'i biriyle tanışınca onu seviyorlar ama benim soru sormam muhabbetimi kimse dinlemiyor gözüme bile bakmıyorlar.lise okuyorum uzaylı biriydim soğuktum utangaçtım şuan biraz yendim gibi. Ama erkekler falan benden uzak duruyor kanka olamıyorum. Kızlarla da olamıyorum. Hatta kızın biri bana dik dik bakıyor bişey de yapmadım herkese batıyorum yani. En yakın arkadaşlarım da benle yarış yapıyorlar hep saf olduğum için sevdiğim çocuğa falan dik dik bakıp bakışıyorlar ben utanırken o kız arkadaşım Bile benden daha samimi olmuştu. Böyle işte normal konuşmalarımdan Bile sıkıldım bakkala ekmek alıcam deme şeklimden saf gözükmekten. Değişmek istiyorum nasıl değişirim. Herkesin bana ne kadar saf gibi bakmalarından küçümsenmekten bıktım dikkat çekici olmak istiyorum bende güzelim ama safım

Değişmek istiyorum ama nasıl ?

Kitap oku ve tiyatro izle

Buradan sana verebileceğimiz tavsiyeler naçizane ve yazılı olmaktan öteye gidemez.
Kendi hayatın hakkında nasihat , tavsiye alabilirsin .
Fakat bunları uygulamak sana kalmış birşey .
Hayatta ne olmak istediğine karar vermelisin öncelikle ..

Ne istiyorum, ne yapmak istiyorum bundan sonraki senelerde kendimi nerede görmek istiyorum..

Kendini nerede gördüğünde mutluysan orada olmak içün çalış , yaşama amacından vaz geçme .

Buradan sana verebileceğimiz tavsiyeler naçizane ve yazılı olmaktan öteye gidemez.
Kendi hayatın hakkında nasihat , tavsiye alabilirsin .
Fakat bunları uygulamak sana kalmış birşey .
Hayatta ne olmak istediğine karar vermelisin öncelikle ..

Ne istiyorum, ne yapmak istiyorum bundan sonraki senelerde kendimi nerede görmek istiyorum..

Kendini nerede gördüğünde mutluysan orada olmak içün çalış , yaşama amacından vaz geçme .
Üzülüyorum ya herkes moralimi bozuluyor herkesle kavga mı edeyim gülerlerse itici olduğumu söylediklerinde

Deneyerek , yaşayarak aşabilirsin kendinde gördüğün sorunları...
Yaşa içinden geldiği gibi , hata da yapsan ders çıkarıp , öğreneceğin bir ton davranış var aş kendini nasıl istiyorsan öyle davran. Bırak seni seven öyle sevsin , bastırma duygularını...

Üzülüyorum ya herkes moralimi bozuluyor herkesle kavga mı edeyim gülerlerse itici olduğumu söylediklerinde

Sana itici diyen insanlarö konuşmamaktan başlamalısın , arkadaşların gerçekten seni seven insanlar olmalı :)

Her şeyden önce dost edin arkadaş arkanda taş olmaktan başka işe yaramaz

Saf, fesat veya uzayli degilsiniz ozguven probleminiz var. Kendi kendinize cozemiyor gibi gorundugunuz icin profesyonel yardim almaniz gerekiyor bence.

Bende yoruldum okurken.
Negatif düşüncelerinden sıyrıl.
Ve bu öyle yazı okuyarak düzelmez.
Sende herkes gibi tecrübe ede ede pişeceksin.
Ismarlama oluşmuyor kişiliğimiz.
Daha küçüksün. Zamanla.

Bu kadar düşünme canım, sal gitsin. Her şeyi oluruna bırak.seni seven sevsin sevmeyen sevmesin.sen kendin ol,elbet oturacak karakterin.mutlu olduğun gibi davran, Mutlu olduğun insanlarla görüş konuş.kendini zorlama. Rahatsız hissettiğin ortamı bi bahaneyle terket.

Mutlu olduğun aktiviteler yap, olmuyorsan da yapma evde dur.cok önemli değil inan ki milletin ne düşündüğü. Ileride anlayacaksın bunu.

Saf, fesat veya uzayli degilsiniz ozguven probleminiz var. Kendi kendinize cozemiyor gibi gorundugunuz icin profesyonel yardim almaniz gerekiyor bence.
Bana kendileri uzaylı diyorlar bir erkek öyle dedi tuhaf kız uzaylı dedi. Özgüvensiz olduğumu anladıklarından mı Bunlar bana bakarak tavırlarıyla falan baskı mı yapıyorlar nerden anlıyorlar ki özgüvensizsem

Yaşınız genç sanırım.
Önce şöyle düşünmekle başlayın "çevremdeki her şey benimle ilgili değil"
İnsanların gelgitleri olur moralleri bozuktur ya da sadece birbirinize uygun arkadaşlar değilsinizdir.
İkili ilişkilere biraz daha geniş bakmakta fayda var.

şöyle ki mesela bir arkadaşımla buluşuyorum bir kız geçiyor bakmak istiyorum o. Kıza ama yakın arkadaşım bana bakıyor sanki ben kıskanıyormuşum gibi bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Mesela bir şey oluyor yakın arkadaşım benle yarışa giriyor. Sanki benimle yarışıyor gibi bana mı öyle geliyor beni hırslı kıskanç mı görüyorlar. Birine merhaba diyorum çok kaale alınmıyorum o an kendimi sıcak kanlı samimi de hissetmiyorum tuhaf hissediyorum işte uzaylı gibi. Soğuk olduğumu söylerler zaten. Bende birine sarılırken artık normal hissetmek istiyorum beni seviyor mu acaba diyerekten ezik hissetmek istemiyorum bir erkek bana bakınca bende bakmak istiyorum. Yoruldum bu utangaçlıktan konuşma tarzımdan mimiklerimden bazen fesat olan bakışlarımdan ama fesat değilim. Saftirik konuşma şeklimden bende iddeali olmak istiyorum.ben bide arkadaşım Yen'i biriyle tanışınca onu seviyorlar ama benim soru sormam muhabbetimi kimse dinlemiyor gözüme bile bakmıyorlar.lise okuyorum uzaylı biriydim soğuktum utangaçtım şuan biraz yendim gibi. Ama erkekler falan benden uzak duruyor kanka olamıyorum. Kızlarla da olamıyorum. Hatta kızın biri bana dik dik bakıyor bişey de yapmadım herkese batıyorum yani. En yakın arkadaşlarım da benle yarış yapıyorlar hep saf olduğum için sevdiğim çocuğa falan dik dik bakıp bakışıyorlar ben utanırken o kız arkadaşım Bile benden daha samimi olmuştu. Böyle işte normal konuşmalarımdan Bile sıkıldım bakkala ekmek alıcam deme şeklimden saf gözükmekten. Değişmek istiyorum nasıl değişirim. Herkesin bana ne kadar saf gibi bakmalarından küçümsenmekten bıktım dik
şöyle ki mesela bir arkadaşımla buluşuyorum bir kız geçiyor bakmak istiyorum o. Kıza ama yakın arkadaşım bana bakıyor sanki ben kıskanıyormuşum gibi bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Mesela bir şey oluyor yakın arkadaşım benle yarışa giriyor. Sanki benimle yarışıyor gibi bana mı öyle geliyor beni hırslı kıskanç mı görüyorlar. Birine merhaba diyorum çok kaale alınmıyorum o an kendimi sıcak kanlı samimi de hissetmiyorum tuhaf hissediyorum işte uzaylı gibi. Soğuk olduğumu söylerler zaten. Bende birine sarılırken artık normal hissetmek istiyorum beni seviyor mu acaba diyerekten ezik hissetmek istemiyorum bir erkek bana bakınca bende bakmak istiyorum. Yoruldum bu utangaçlıktan konuşma tarzımdan mimiklerimden bazen fesat olan bakışlarımdan ama fesat değilim. Saftirik konuşma şeklimden bende iddeali olmak istiyorum.ben bide arkadaşım Yen'i biriyle tanışınca onu seviyorlar ama benim soru sormam muhabbetimi kimse dinlemiyor gözüme bile bakmıyorlar.lise okuyorum uzaylı biriydim soğuktum utangaçtım şuan biraz yendim gibi. Ama erkekler falan benden uzak duruyor kanka olamıyorum. Kızlarla da olamıyorum. Hatta kızın biri bana dik dik bakıyor bişey de yapmadım herkese batıyorum yani. En yakın arkadaşlarım da benle yarış yapıyorlar hep saf olduğum için sevdiğim çocuğa falan dik dik bakıp bakışıyorlar ben utanırken o kız arkadaşım Bile benden daha samimi olmuştu. Böyle işte normal konuşmalarımdan Bile sıkıldım bakkala ekmek alıcam deme şeklimden saf gözükmekten. Değişmek istiyorum nasıl değişirim. Herkesin bana ne kadar saf gibi bakmalarından küçümsenmekten bıktım dikkat çekici olmak istiyorum bende güzelim ama safım
değişmek istiyormusun? O zaman başkalarının ne düşündüğünü düşünme ;

Back
X