- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
öyle mi diyorsun, yemek yiyemiyorum.babamı devirdi yumrukladı ama bana o gün fiziksel bir şey yapmadığı için uzaklaştırma 30 güne indi.aslında 90 gün tamamen kalkacaktı aa ben dedim durum böyle böyle...siz öyle diyorsanız, takdir sizin.bugün eve gelecekse ben eşyalarımı toplıyım dedim.o zaman dediler 15 ine kadar gelmicek.öyle oldu kızlar.ölümle evde tehdit de ve o yaptıkları inandırıcı bulunmadı.inkar ediyormuş.karımı oğlumu seviyorum diyormuş.Ay ne abarttın ya. Verirsin bikaç ay otele ayda 1500 lira, fatura yok bir şey yok. Dışarda da ev yemeği yersiniz oğlanla olur biter. Hayatını düzene sokana kadar idare edersin. Sanki dünyanın sonu.
boşanma davam reddedilirBence hiçbir yere gitmeyin.Oturun eşinizin evinde.Daha boşanmadınız nasılsa.Eşiniz gitsin siz tayin alıp bir düzen kurana kadar.Öyle olmaz mı eşinizle konuşun.Boşanma olana kadar orada kalmanıza izin versin.Belki bu arada boşanmaktan bile vazgeçebilirsiniz belli olmaz yani.
öyle mi diyorsun, yemek yiyemiyorum.babamı devirdi yumrukladı ama bana o gün fiziksel bir şey yapmadığı için uzaklaştırma 30 güne indi.aslında 90 gün tamamen kalkacaktı aa ben dedim durum böyle böyle...siz öyle diyorsanız, takdir sizin.bugün eve gelecekse ben eşyalarımı toplıyım dedim.o zaman dediler 15 ine kadar gelmicek.öyle oldu kızlar.ölümle evde tehdit de ve o yaptıkları inandırıcı bulunmadı.inkar ediyormuş.karımı oğlumu seviyorum diyormuş.
ben de dedim karısına o... diyen bir adam, karısına bunu dermi insna.o yalan söylüyor.
öğretmenevi 75, otel 50-60 lira...1800 lira eder...veriyim mi bu parayı.ne diyorrsunuz.60 liralık otel iyiydi.kalınacak gibi.
Neden vermeyesin
O para harcanmak için
Çoktan gitmeliydin otele
3-5 ay işin ev tutulmaz eşya alınmaz
Ama oğlum ev hayatını özledi kocama döneyim demeyeceksen ayarla
Bir de geçinilir mi diye soruyorsun pazar a gittim 50 tuttu yeter vs diyorsun
Bunca yıldır bu tarz herşeyi eşin mi yaptı koca kadınsın daha çarşı pazara gitmeye şaşırıyorsun harekete geç bir an önce
sevgili arkadaşım kaç gündür yazıyorsun..sağolasın yüreğine sağlık.kız öğrenci yurdu buldum kızlar.650 lira.30 dakka yürüme mesafesi.ya minibus gidiş geliş 6 lira.ama oğlumu oraya götüremem.otel gibi değil.banyo ortak.ama sonuçta sadeve başımı sokacak yer eihtiyacım var.kader utansınOlan olmuş. O öyle dedi bu böyle yaptı. Öyleydi ama aslında böyle oldu falan geç bunları, unut artık. Olana bitene ve geçmişe o kadar odaklanıyorsun ki yapman gerekenleri ya yapmıyorsun ya yanlış yapıyorsun. Bir kendine gel artık.
Yarın git birkaç emlakçıyla görüş, üç aylığına eşyalı ev bulur musun bak. Kirasına falan bakma, pahalı oluversin idare edersin bir kaç ay. Olmadı mı gşt otele yerleş. 15 günü ucu ucuna doldurmayı bekleme. Harekete geç.
ama ben bugün inandırıcı bulunmadım.herşeyi en baştan analattım.darp raporu soruldu, hakaretlerin karşılıklı olup olmadığı vs.anlattığım herşey havada asılı kaldı.oturmadı.kendimi ifade edemedim.Neden vermeyesin
O para harcanmak için
Çoktan gitmeliydin otele
3-5 ay işin ev tutulmaz eşya alınmaz
Ama oğlum ev hayatını özledi kocama döneyim demeyeceksen ayarla
Bir de geçinilir mi diye soruyorsun pazar a gittim 50 tuttu yeter vs diyorsun
Bunca yıldır bu tarz herşeyi eşin mi yaptı koca kadınsın daha çarşı pazara gitmeye şaşırıyorsun harekete geç bir an önce
sevgili arkadaşım kaç gündür yazıyorsun..sağolasın yüreğine sağlık.kız öğrenci yurdu buldum kızlar.650 lira.30 dakka yürüme mesafesi.ya minibus gidiş geliş 6 lira.ama oğlumu oraya götüremem.otel gibi değil.banyo ortak.ama sonuçta sadeve başımı sokacak yer eihtiyacım var.kader utansın
1800 lira vermem.mümkün değil.mümkünatı yok kızlar.Çocukla öğrenci yurdu olmaz. Önceliğin ev bulmak olsun, olmadı otele geç. En fazla bir hafta içinde yeni düzenini kurmuş ol.
bugün olanlardan bahsettim.bu sizin dediğiniz evin bana tahsisi uygun görülmedi.saygı duyuyorum.sebebi de o gün bana bişi yapmamış olmasıAile mahkemesinden evin kendinize tahsisini isteyebiliyorsunuz diye biliyorum
1800 lira vermem.mümkün değil.mümkünatı yok kızlar.
Ya kadın evi iptal etti çünkü koruma kararı yeni tuttuğu ev için geçerli değilmiş. sadece eleştiriye odaklısınız.Ayyy sürekli iki dakikada bir karar değiştirirsen böyle olur...ev tuttun sonra da saçma bir nedenden evi iptal ettin.şimdi de keşke şöyle böyle...psikolojin hiç iyi değil bence.hata üstüne hata yapıyorsun.
Evi 3.5 ay mı tutacaksın eğer öyleyse zor olur 3.5 ay için ev sahini vermek istemez bence ha siz şimdi tutayım ev sahibine 3.5 ay sonra söylerim derseniz o zamanda kontrat gereği geri ayların parasını isterler,eğer kısa süre için kalacaksanız otel yada öğretmen evinde kalın derim.öğretmenevi 75, otel 50-60 lira...1800 lira eder...veriyim mi bu parayı.ne diyorrsunuz.60 liralık otel iyiydi.kalınacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?