- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
inandırıcı bulunmadım zaten.ama anlattım işte.nikah fotoğrafımızı gsterdim.beni bu şekilde aldığı için değerim yok dediöÇünkü tutarsız konuşuyorsun
Benim mesajımdan alıntı yapıp ama deyip hiç alakasız bir şey yazmışsın mesela
Biz seni az çok çözdük ama seni ilk gören birime bir ordan bir buradan birşey anlatırsan makul bulmaz
Adam sürekli tehdit hakaret ediyor sen de sürekli eve dönüyorsun bu durumda tehdite hakarete karşıdaki inanmaz ki
öyle deme...lütfen.1800 lira para verilir miKendime sabır dileyerek uzaklaşıyorum konundan. Sabır sınayıcısısın resmen.
Sana da akıl fikir diliyorum. Başka söyleyecek bir şey kalmadı.
1800 liradan bahsediyoruz...çok geldi...maalesefGerçekten işi mesleği parası olan bi insanın bu kadar dışarda kaldım napicam nasıl geçinecem diye feryat etmesini anlamıyorum
Arkadaşım sen çalışıyorsun değil mi çocuk da degilsin 60tl otel çok uygun ya da eşyalı ev tut neden böyle dramatize ediyosun
öyle deme...lütfen.1800 lira para verilir mi
Siz hayatınızda kira verdiniz mi?öyle deme...lütfen.1800 lira para verilir mi
1800 liradan bahsediyoruz...çok geldi...maalesef
yok diyorum arkadaşım.şu an eşyalı ev ilan yok.ilan çıkmıyor.geçen ay vardı.iyi ev 1000 lira kötü ev 700 lira idiAdım adım yazıyorum artık.
1. Çocukla evde daha rahat edersin. 1+1 eşyalı ev tut. Ancak en başta sözleşmeni 3.5 aylık yap. Bu durumda eve girerken ve çıkarken detaylı temizlik yaptırma istenir ve normalden fazla kira ödeme ile karşılaşacaksındır. Buna değer. Şu an öğrencilerden tutun da bekar memurların çoğu eşyalı kiralık evlere şehre göre değişse de 1000lira ödüyor zaten. Para hesabı yapmayın. Dünyadaki ilk eşyalı ev tutan bekar çalışan siz değilsiniz bu parayı vereceksiniz.
2. Ev sahipleri kısa süreli ev tutmayı kabul etmiyorsa günde 20 liraya otel odası kiralanmayacak tabi ki... en uygunu belki öğretmen ve polis evidir 35-50 liradan başlar ile göre. Bu para için de düşünmeyin ve Zihni’nizi oyalamayın artık.
3. Ailenin yanına gitmeyeceğinden eminsen, atamada puana tabi olacaksan puanına göre ege ya da Karadeniz ilçelerini seç. Balıkesir havran yazmıştın. Bence havrandan önce denenecek çok yer var. Kaç kreş kaç okul var özel hastane ve özel doktor imkanı var mı havası temiz mi insani senin yaşam tarzına uygun mu ona karar ver. Nedenleri ile belirlediğin 10 ilçeyi yaz. Kararsızlıklarını çok okuduk. Yeter ki kararlı ol yine okuruz yorum yaparız sorun değil. Senin düşünecek akıl danışacak başka konuların olmalı. Ev tutmak bu kadar zor değil lütfen...
hayır.hayır. ve hayır...olmaz.onla olmazYok verilmez. Kocanla barış, lütfen barış. Hem geliri de iyiydi. Oğlan da babasız kalmaz. Gül gibi geçinirsiniz.
3400 eksi 1800 1600 para kalıcak 3 ay idare edebilirsin otel iyi fikir temizlik derdi elektrik su derdi yoktedbir nafakam yok.3400 maaşım var.1800 çılgın para.
Tamam işte o zaman 2. Basamaktakini yani oteli seçeceksiniz. Başka yol mu var?yok diyorum arkadaşım.şu an eşyalı ev ilan yok.ilan çıkmıyor.geçen ay vardı.iyi ev 1000 lira kötü ev 700 lira idi
Siz eşinize dönseniz daha az sıkıntı çekecekmis gibi anlatmışsınız. Çünkü isteğiniz o ben artık anladım bunueşim 90 günlük tedbir kararına itiraz etmiş.30 güne indirildi.sebebi o gün bana bişi yapmaması.ben anlatım evdeki durumunu hakaretlerini, ölüm tehditlerini anlattım.babamı nasıl dövdüğü ortada dedim ama sonuç 15 nisana kadar uzaklaştırma devam edecek.öyle uygun görüldü, saygı duyuyorum ama ben şimdi napıcam?
güçlü olmam lazım,15 günde nasıl ev bulucam.bunaldım...yaşam ne kadar zormuş...güçlü durmam lazım kızlar.15 günde geçici hayat kurmam daha sonra tayin çıkmasını beklemem gerek.
babamın evine gidemem, kocamın evinde kalamam.iş başa düştü kızlar.36 yaşındayım ama çok kötü hissediyorum.nasıl yapıcam ben ya.otele gittim'60 liraya indirdi.aa siz x yerde çalışan bayansınız. diyorlar.', aylık 1800 liraya geliyor.bilseydim evimi iptal etmezdim yemin ederim.iptal etmezdim evimi.3 ay sonra tayin alsam sıkıntı...nasıl olacak bilmiyorum.
kızlar bir toparlayın beni.haritayı açtım tayin olacak yer arıyor.il merkezleri yoğun bizim kurumda, mesai oluyor.çocukla olmaz.o yüzden ben de ilçelere bakıyorum.bu sefer kreş, ev bulma sıkıntısı, sosyal hayat eksikliği vs karşıma çıkıyor.daha haritadan nereye gideceğime karar veremedim.
ne yapacağımı şaşırdım inanın...ağlıcağım geliyor...
babamı ve annem benim için öldüler.evlatlarına sahip çıkmıyorlar.belki de böyle olması gerekiyor.daha çok güçlenmem ve kendi sorumluluğumu almam lazım belki.çok çaresizim...
yemek bile yemedim.Allah hayırlı kapılar açsın bana.kızlar bir toparlayın beni...öfffffffffffffffff.....
hayır.hayır. ve hayır...olmaz.onla olmaz
Babanız ve anneniz hangi ara öldüler sizin içineşim 90 günlük tedbir kararına itiraz etmiş.30 güne indirildi.sebebi o gün bana bişi yapmaması.ben anlatım evdeki durumunu hakaretlerini, ölüm tehditlerini anlattım.babamı nasıl dövdüğü ortada dedim ama sonuç 15 nisana kadar uzaklaştırma devam edecek.öyle uygun görüldü, saygı duyuyorum ama ben şimdi napıcam?
güçlü olmam lazım,15 günde nasıl ev bulucam.bunaldım...yaşam ne kadar zormuş...güçlü durmam lazım kızlar.15 günde geçici hayat kurmam daha sonra tayin çıkmasını beklemem gerek.
babamın evine gidemem, kocamın evinde kalamam.iş başa düştü kızlar.36 yaşındayım ama çok kötü hissediyorum.nasıl yapıcam ben ya.otele gittim'60 liraya indirdi.aa siz x yerde çalışan bayansınız. diyorlar.', aylık 1800 liraya geliyor.bilseydim evimi iptal etmezdim yemin ederim.iptal etmezdim evimi.3 ay sonra tayin alsam sıkıntı...nasıl olacak bilmiyorum.
kızlar bir toparlayın beni.haritayı açtım tayin olacak yer arıyor.il merkezleri yoğun bizim kurumda, mesai oluyor.çocukla olmaz.o yüzden ben de ilçelere bakıyorum.bu sefer kreş, ev bulma sıkıntısı, sosyal hayat eksikliği vs karşıma çıkıyor.daha haritadan nereye gideceğime karar veremedim.
ne yapacağımı şaşırdım inanın...ağlıcağım geliyor...
babamı ve annem benim için öldüler.evlatlarına sahip çıkmıyorlar.belki de böyle olması gerekiyor.daha çok güçlenmem ve kendi sorumluluğumu almam lazım belki.çok çaresizim...
yemek bile yemedim.Allah hayırlı kapılar açsın bana.kızlar bir toparlayın beni...öfffffffffffffffff.....
öyle mi diorsun.+yemek parası.öğrenci yurdunda sabah aşkam yemek varmış.şaka gibi.36 yaşında yurtta kalıcam3400 eksi 1800 1600 para kalıcak 3 ay idare edebilirsin otel iyi fikir temizlik derdi elektrik su derdi yokbütün verilen fikirlere olmaz diyorsun neden konu açıp duruyorsun o zaman
Babanız ve anneniz hangi ara öldüler sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?