- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
olmaz.mümkün değil.zaten beni istemiyor.3 ay babanın evime git
tedbir nafakam yok.3400 maaşım var.1800 çılgın para.Niye mümkünatı yok?
Maaşın var, tedbir nafakası var, kenarda paran var niye veremiyorsun? Ömür boyu otelde kal demiyoruz sana. İdareten kalacaksın. Bu süreçte de para harcayacaksın biraz bir zahmet.
olanları söledim.kötü bir otel var 50 lira, iyi otel büyük oda 60Konuk evine bak ya da apart tut.
tedbir nafakam yok.3400 maaşım var.1800 çılgın para.
yok, maalsef.1+1esyali ev tut
öyle mi diyorsun.tayin çıkmazsa yine rezilleri oynıcam.evlendiğim güne lanet olsunE kal o zaman kocanın evinde. O da gelir birlikte yaşarsınız. Dayak yersen de babana gidersin. O kovar kocana gidersin. Üç ay idare edilir böyle bir şey olmaz.
kocam canımı yakmıyor da, babamın yaptıkları yara kalbimdeE kal o zaman kocanın evinde. O da gelir birlikte yaşarsınız. Dayak yersen de babana gidersin. O kovar kocana gidersin. Üç ay idare edilir böyle bir şey olmaz.
yok maalesefHanım efendi arkadaşınız var mi size yardım edebilecek bu süreçte? Ne biliym varsa teklif edin 3 ay boyunca bütün masrafları paylaşın.
Tayin cikana kadar o evde kalma hakkin var. Hatta hakimler bosanma sirasinda evde yasam hakkini kadina veriyor bosanma bitene kadar. Evden cikma. Sure bitince tekrar sureyi uzatirsin. Tekrar basvurursun korkuyorum diye.öyle mi diyorsun.tayin çıkmazsa yine rezilleri oynıcam.evlendiğim güne lanet olsun
Hangi şehirdesinizkızlar karar zamanı
650 liraya öğrenci yurdumu,1800 liraya otel mi
ama ben bugün inandırıcı bulunmadım.herşeyi en baştan analattım.darp raporu soruldu, hakaretlerin karşılıklı olup olmadığı vs.anlattığım herşey havada asılı kaldı.oturmadı.kendimi ifade edemedim.
ortak yaşamı devam ettiriyorsun ve söylediklerinin hiçbir geçerliliği kalmıyor.tehdit vs olmuyor.Tayin cikana kadar o evde kalma hakkin var. Hatta hakimler bosanma sirasinda evde yasam hakkini kadina veriyor bosanma bitene kadar. Evden cikma. Sure bitince tekrar sureyi uzatirsin. Tekrar basvurursun korkuyorum diye.
Öğrenci yurdu sana çocukla sıkıntı çıkarmayacaksa yurda git tabi iyi ve güzelse.kızlar karar zamanı
650 liraya öğrenci yurdumu,1800 liraya otel mi
öyle mi diyorsun.tayin çıkmazsa yine rezilleri oynıcam.evlendiğim güne lanet olsun
kocam canımı yakmıyor da, babamın yaptıkları yara kalbimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?