kendime 15 gün içinde ev bulmam lazım.

Niye mümkünatı yok?
Maaşın var, tedbir nafakası var, kenarda paran var niye veremiyorsun? Ömür boyu otelde kal demiyoruz sana. İdareten kalacaksın. Bu süreçte de para harcayacaksın biraz bir zahmet.
tedbir nafakam yok.3400 maaşım var.1800 çılgın para.

Biraz sakin ol kocaman 36 yaşında meslek sahibi kadınsın hemen öldüm bittim deme.Sakince düşün panik yapma

E kal o zaman kocanın evinde. O da gelir birlikte yaşarsınız. Dayak yersen de babana gidersin. O kovar kocana gidersin. Üç ay idare edilir böyle bir şey olmaz.
öyle mi diyorsun.tayin çıkmazsa yine rezilleri oynıcam.evlendiğim güne lanet olsun

öyle mi diyorsun.tayin çıkmazsa yine rezilleri oynıcam.evlendiğim güne lanet olsun
Tayin cikana kadar o evde kalma hakkin var. Hatta hakimler bosanma sirasinda evde yasam hakkini kadina veriyor bosanma bitene kadar. Evden cikma. Sure bitince tekrar sureyi uzatirsin. Tekrar basvurursun korkuyorum diye.

Çünkü tutarsız konuşuyorsun

Benim mesajımdan alıntı yapıp ama deyip hiç alakasız bir şey yazmışsın mesela

Biz seni az çok çözdük ama seni ilk gören birime bir ordan bir buradan birşey anlatırsan makul bulmaz

Adam sürekli tehdit hakaret ediyor sen de sürekli eve dönüyorsun bu durumda tehdite hakarete karşıdaki inanmaz ki

Tayin cikana kadar o evde kalma hakkin var. Hatta hakimler bosanma sirasinda evde yasam hakkini kadina veriyor bosanma bitene kadar. Evden cikma. Sure bitince tekrar sureyi uzatirsin. Tekrar basvurursun korkuyorum diye.
ortak yaşamı devam ettiriyorsun ve söylediklerinin hiçbir geçerliliği kalmıyor.tehdit vs olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…