• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime bile itiraf edemiyorum.

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Bundan 3 yil önce cok sevdim duymadan görmeden yapamadigim, başı agrisa icim yanardi okadar delicesine sevdim. Ailem herkes karşı çıktı. Herkesi karşıma aldim nisanlandim onunla. Sonra ortada hiçbişey yokken ben sana aşık değilim deyip kisa süre icererisinde başka biriyle evlendi.
Toparlanmak kolay olmadi, hergün içip sarhos olup ağlayan. Hayattan kopuk bir haldeydim, aynaya baktığımda artık kendimi taniyamaz olmuştum.
Sonra kendimi toparlamam lazim adam çocuk bile yapti ben hala yasini tutuyorum dedim. Her gelen kismeti degerlendirdim sırf unutmak icin bak sensizde yapabiliyorum demek için. Olmadi en fazla bir hafta dayanabildiler bana. Çünkü artık tahammülüm yoktu. En ufacık birşeyi fazlasıyla sorun yapıyordum. En ufacik hatayi kabul edemiyorum. Sonra simdiki nisanlim cilti karsima. Benim niyetim ciddi. Zamanini harcamak istemem eğer sende istersen görüselim olur dersen uzatmadan evlenelim dedi. Çünkü onların aile yapisi kizlarla gezeyim tozayim değil de zamani gelince kendilerine uygun bir es bulup hemen evlenmekti. Aradan 3 ay geçtikten sonra nisanlandik. Farkli şehirlerdeydik. Çok fazla birlikte bişeyler yapamadik. Nisandan sonra her ay geldi kaldı bizde hiçbir sorun yok hic kavgamiz.yok. Herşey fazla normal hatta. Ama ben nedense son zamanlarda bazen acayip soguyorum bazen acaip seviyorum. Çoğu zaman doğrumu yapıyorum dedim. Daha cok mantık evliliği. Ama ben bundan sonra kimseyi öyle sevemem sevemedim. Aradan yıllar geçti olmadi. Yaparsam ancak böyle bir evlilik olacaktı. Neden evlenmek zorundamisin diyenler aile kurmal istiyorum bende çocuğum olsun güzel çekirdek ailem olsun istiyorum.
Bazen sırf bak bende evlendik demek icin mi bunu yaptım diyorum.
Kafam allak bullak çok kötüyüm

Bundan 3 yil önce cok sevdim duymadan görmeden yapamadigim, başı agrisa icim yanardi okadar delicesine sevdim. Ailem herkes karşı çıktı. Herkesi karşıma aldim nisanlandim onunla. Sonra ortada hiçbişey yokken ben sana aşık değilim deyip kisa süre icererisinde başka biriyle evlendi.
Toparlanmak kolay olmadi, hergün içip sarhos olup ağlayan. Hayattan kopuk bir haldeydim, aynaya baktığımda artık kendimi taniyamaz olmuştum.
Sonra kendimi toparlamam lazim adam çocuk bile yapti ben hala yasini tutuyorum dedim. Her gelen kismeti degerlendirdim sırf unutmak icin bak sensizde yapabiliyorum demek için. Olmadi en fazla bir hafta dayanabildiler bana. Çünkü artık tahammülüm yoktu. En ufacık birşeyi fazlasıyla sorun yapıyordum. En ufacik hatayi kabul edemiyorum. Sonra simdiki nisanlim cilti karsima. Benim niyetim ciddi. Zamanini harcamak istemem eğer sende istersen görüselim olur dersen uzatmadan evlenelim dedi. Çünkü onların aile yapisi kizlarla gezeyim tozayim değil de zamani gelince kendilerine uygun bir es bulup hemen evlenmekti. Aradan 3 ay geçtikten sonra nisanlandik. Farkli şehirlerdeydik. Çok fazla birlikte bişeyler yapamadik. Nisandan sonra her ay geldi kaldı bizde hiçbir sorun yok hic kavgamiz.yok. Herşey fazla normal hatta. Ama ben nedense son zamanlarda bazen acayip soguyorum bazen acaip seviyorum. Çoğu zaman doğrumu yapıyorum dedim. Daha cok mantık evliliği. Ama ben bundan sonra kimseyi öyle sevemem sevemedim. Aradan yıllar geçti olmadi. Yaparsam ancak böyle bir evlilik olacaktı. Neden evlenmek zorundamisin diyenler aile kurmal istiyorum bende çocuğum olsun güzel çekirdek ailem olsun istiyorum.
Eski nişanlısının sana yaptıklarını sende şimdiki nişanlına yapıyorsun çok yazık... üzüldüm nişanlına... yaşadıklarını başkasına yaşatıyorsun..
Vicdan meselesi tabii...

ne bekliyorsun eski sevgilin karısını boşasa çocuğu olduğu halde kabul edermisin?bunu düşün o çocuğa nasıl kıyacaksın?biran önce toparlan nişanlını sevmeye çalış iyi biri diyorsun belkide çok mutlu olcaksın senin içini yakan eski aşk sevgi değil sana aşık değilim cümlesi bence onu kendine yediremiyorsun senelerdir sen bıraksan onu böyle olmazdı
bu konuyu hiiç kimseyle paylaşma en yakın arkadasın kardeşinle dahi önüne bak mutlu olman dileğiyle...

Çok zor bir durum.
Evlenmek, çoluğa çocuğa karışmak benim de hayalim aslında. Ama sevmedigim, görünce kalbimin çarpmadığı biriyle aynı hayatı paylaşmak zordur heralde. Yani en basitinden şöyle düşünün, o adamla her gün aynı yatağa gireceksiniz. Bu durum size ne hissettiriyor?
Madalyonun diğer yüzü de, şanslı taraftasınız aslında. Karşınıza değerlendirebileceğiniz insanlar çıkmış. Onları eleyip bu kişiyle Nişanlanma aşamasına da geldiyseniz o kadar da boş değilsinizdir heralde

ne bekliyorsun eski sevgilin karısını boşasa çocuğu olduğu halde kabul edermisin?bunu düşün o çocuğa nasıl kıyacaksın?biran önce toparlan nişanlını sevmeye çalış iyi biri diyorsun belkide çok mutlu olcaksın senin içini yakan eski aşk sevgi değil sana aşık değilim cümlesi bence onu kendine yediremiyorsun senelerdir sen bıraksan onu böyle olmazdı
bu konuyu hiiç kimseyle paylaşma en yakın arkadasın kardeşinle dahi önüne bak mutlu olman dileğiyle...

Haklısın belkide yediremiyorum kendime aslında çok şeyi yediremiyorum. O kadınla mutsuz olduğunda bu içimdeki ateş sonecekmis gibi geliyor.

Çok zor bir durum.
Evlenmek, çoluğa çocuğa karışmak benim de hayalim aslında. Ama sevmedigim, görünce kalbimin çarpmadığı biriyle aynı hayatı paylaşmak zordur heralde. Yani en basitinden şöyle düşünün, o adamla her gün aynı yatağa gireceksiniz. Bu durum size ne hissettiriyor?
Madalyonun diğer yüzü de, şanslı taraftasınız aslında. Karşınıza değerlendirebileceğiniz insanlar çıkmış. Onları eleyip bu kişiyle Nişanlanma aşamasına da geldiyseniz o kadar da boş değilsinizdir heralde

Evet ona Hayır diyemedim. O zaman başka biri daha vardi yani basimdaydi evet dersem oda hemen evlenmek istiyordu, ben nisanlimi seçtim. Belki kaderimdeki insan buydu diyorum

Bence o zamanlar aşıktın ama şuan değilsin gibi... içinde kalan takıntın gitsin diye hala onunla birliktesin ama artık aşık değilsin bence...

İyi düşün tart , sevmiyorsan evlenme.
Sevmeden bir ömür geçmez.
Diğer kişiyi de takıntı yapmışsın gibi, yol ver gitsin, hayırlısı böyleymiş, olmadığına göre böylesi hayırlı evlenseniz olmayacaktı demekki. Artık onu kendi içinde affetmelisin, kendin için , içindeki yükten kurtulmak ve kendi hayatına huzurla devam etmek için .. nefret kin çok ağır yükler, Allah'a havale et ve bırak gitsin

Öncelikle eğer uzun bir ilişkin yoksa karşı tarafı yeterince tanımıyorsan düğün yaklaştıkça böyle gel gitler yaşaman normal. Sonuçta hayatının en önemli kararını veriyosun ve önünde bi belirsizlik var. Bu eski sevgilinden bağımsız bişey sandığının aksine.

İkinci olarak kendini beklentilerini tanıman lazım. Kimi kalbimi kıpır kıpır eden insanla evleneyim der kimi duygular o kadar yoğun olmasa da olur deyip kriterlere yoğunlaşır. Eğer birincisi isen evlenme derim, ikinci gruptaysan ve mantığına uyuyorsa kafandaki bu gel gitler birlikte daha çok zaman geçirdikçe kaybolur.

Eski sevgilini de kafanda fazla büyütme, çoğu insanın böyle kalp kırıklıkları vardır arada aklına gelmesi normal sonra unutur gidersin.

Eski nişanlının yaptığından ders almak yerine aynı hatayı yapıyorsun sevmiyorsan uzak dur ayrıl .

Sevmiyorsan evlenme ...sevip evlenenleri de gördük öyle ki dayanamayacak noktaya geliyor insan ben de bu kısma dahilim ... .seven insan bile sevdiği Adami sevmeyeye başlayıp tahammül edemiyorsa sen sevmeden nasıl devam edeceksin pişman olacağın birşeyi asla ve asla yapma .

Sevmeden evlilik cok zor simdiden soyleyeyim. Herhangi bir insana duymadigin tahammulu esine duyuyorsun. Lutfen "2 tarafli" sevgiden emin olmadan evlenmeyin. Dugunden 1 ay sonra burda "Bosaniyoruz" diye konu acmak zorunda kalabilirsiniz.

Terk edildiginiz için böyle hissediyorsunuz.
Yoksa sevgi mevgi yok ortada.
..

Şuan ki nisanlinizi bazen sevip bazen sevmiyor oluşunuz normal. Bazı insanların sevgi yapısı bu..
Eğer kendinizi tam bırakırsanız daha çok seversiniz. Kaybedecek gibi olunca da daha daha çok. Hayat bu.

" Ben evlendim" demek için evlenmeyin lütfen.. Iki tarafada yazık olur, doğacak çocuklara da.

bazen sevgi herşey değil. ben her zaman mantık evliliğinden yana oldum. sevgi aşk alev alevdir yanar ve eninde sonunda birgün mutlaka soner. sondugunde elinde saygı, hurmet, şefkat, merhamet, fedakarlık gibi duygular kaldıysa o zaman evlilik gerçektir. ama aşk evliliği yaptıgında o alev söndüğünde elinde ne kalacağını bilemezsin. şanslıysan mutlu olursun.

üzülme canım herkesin hayatında izi kalan bazı adamlar olmuştur. unutma izi kalan değil her zaman senin yanında olan ve olacak adam kıymetlidir. gerisi çer çöp. mantık evliliği yanlış birşey değil. mantıgın ve aklın bu adama yatıyorsa evlen mutlu olacaksın

Eski nişanlınızla olanları sindirip, yaşananları affedip yolunuza öyle devam etmeye çalışın. Bu öfkeyle, o mutsuz olsun beklentisiyle hayat geçmez. Bu duygularla birini gerçekten sevip aşık olmak da çok zor olur. Kendinize bu kötülüğü yapmayın bence. Eski hesapları kapatmadan yeni bir sayfa açılmıyor maalesef.

Back
X