Kendime care olamıyorum

Kalben_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
82
19
88
29
Arkadaslar daha önce de yazdım biliyorum ama ben hala kendime çözüm bulamadım uni okuduğum şehire gidince sevgilim gidicek yalnız kalıcam sanki onun özlemine dayanamam devamli kurslara gitmeliyim aktivite bulmaliyim diye bişeyler yapma çabasına giriyorum sanki o gidince dünyanın sonu gelicek gibi hissediyorum çünkü çevrem yok ondan başka yani var ama öyle yakın olduğum dostum yok yurtta da durmak istemiyorum çünkü oda arkadaşlarımla iyi değilim devamli erkek arkadaşımla yan yana olmak istiyorum yurtta boguluyorum yurda gidesim gelmiyo ama hep erkek arkadaşımla da duramıyorum yurda geri gidince Ağlıyorum .Belki bunalmısımdır hava değişikliği olsun diye eve geldim ailemin yanına ama şimdi de burda herkes yanımda çok mutluyum o yüzden geri gidesim gelmiyo.Ben erkek arkadaşım ordayken bu sene böyleyim ailemi bırakasım gelmiyo seneye ne yapacağım kafayı yicem artık düşünmekten böyle olmaktan yoruldum ama care bulamıyorum kendime de ne yapacağım ben?

buzlu su dolu bir kovaya başınızı sokun çıkarın kuzum siz okumaya gitmişsiniz sevgili yapmaya değil ne demek yapamıyorum yapamıyorsanız gidin annenizin dizinin dibinde oturun

Biliyorum bağımlı gibi yapıyorum ama bu sene böyle oldum bundan önce yalnız olmayı çok seviyodum aileme bu kadar özlem duymuyodum neden suan böyleyim anlamıyorum kendimi o kadar güçsüz hissediyorum ki sinir oluyorum böyle olduğum için ama bi yol bulamıyorum kurtulamuyorum

Yalnızlık korkusu var sanırım sende hemde biraz fazlası.. Yani hayatın boyunca birine dayanıp kalamazsın. En başında bu durumdan kurtulman için bu düşünceni değiştirmen gerek. Ufak bir psikolojik destek alabilirsin.

Yani açıkçası sürekli yanımda sevdiklerim olsun,yalnız kalmak istemiyorum ühü diye kafana takacak kadar bunu kendine problem yapman gereksiz.

Normalde yurt ortamı çok eğlencelidir, geriye baktığımda en güzel anılarım yurt anılarım benim üni hayatımda :) Yurdundaki kurallar nasıl? Oda arkadaşlarınla asla anlaşamıyorsan odanı değiştirmek istediğini yönetime bildir, değiştirirler. Bence pozitif düşün ve yurtta da eğlenmeye çalış. Sen erkek arkadaşın yanındayken hep onunla vakit geçirip, arana mesafe koyduğun için de anlaşamadığını düşünüyor olabilirsin.
Uzaktan ilişki o kadar da korkunç birşey değil. Fırsat buldukça o gelir, sen gidersin hallolur. Ama şu yurt ortamının kıymetini bil bence, ileride geriye bakınca özleyeceksin.

Arkadaslar daha önce de yazdım biliyorum ama ben hala kendime çözüm bulamadım uni okuduğum şehire gidince sevgilim gidicek yalnız kalıcam sanki onun özlemine dayanamam devamli kurslara gitmeliyim aktivite bulmaliyim diye bişeyler yapma çabasına giriyorum sanki o gidince dünyanın sonu gelicek gibi hissediyorum çünkü çevrem yok ondan başka yani var ama öyle yakın olduğum dostum yok yurtta da durmak istemiyorum çünkü oda arkadaşlarımla iyi değilim devamli erkek arkadaşımla yan yana olmak istiyorum yurtta boguluyorum yurda gidesim gelmiyo ama hep erkek arkadaşımla da duramıyorum yurda geri gidince Ağlıyorum .Belki bunalmısımdır hava değişikliği olsun diye eve geldim ailemin yanına ama şimdi de burda herkes yanımda çok mutluyum o yüzden geri gidesim gelmiyo.Ben erkek arkadaşım ordayken bu sene böyleyim ailemi bırakasım gelmiyo seneye ne yapacağım kafayı yicem artık düşünmekten böyle olmaktan yoruldum ama care bulamıyorum kendime de ne yapacağım ben?
yapamam edemem diye bi şey yok.
bu kadar kaptırmayın kendinizi.
Allah başka ayrılıklar vermesin .
bi tek ölüme çare yok biliyorsunuz.
büyük konuşup da kötü eneriyi çekmeyin kendinize. yapamam demeyin .

Back
X