Merhaba güzel anne öncelikle bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Ben de eski evimde bir türlü düzen oturtamıyordum, ev toplanmayınız haliyle işler yığınla birikiyor eve girmek istemiyordum, çalışıyordum birde bahanem çoktu anlayacağın ama ipin ucunu kaçırınca toparlayamadım
Şimdi yeni eve geçtik,hem daha ufak birde yeni olunca daha özeniyorum. Kızım akşam uyur uyumaz bir işi gözüme kestiriyorum gece 2,3 arası iş yapıyorum
Kızım için çorbayı ocağa alıyorum, hemencecik bulaşık makinesi ve varsa çamaşırları atıyorum makineye. Sonra mutfak dolaplarına bakıyorum kirli görünüyorsa hemencecik siliyorum, biriken yağı temizlemek zor oluyor, gec sen ocağa yağ sökücü yada çifte krem sürüyorum sabaha siliyorum mis gibi oluyor. Modlar hayat kurtarıcı çok rahat yerleri siliyor, birde mutfak gibi sürekli kırıntı olabilecek yerler içinde dik süpürgemi açıyorum büyüğünü açıp uğraşmıyorum hemencecik toplanıyor , gözüm gönlüm açılıyor
Siz de işlerinizi biriktirmeyin, hamilesiniz ona göre işlerinizi ayarlayın aman ha ağır kaldırmayın, yükseklere çıkmayın. Bir rutin oluşturun, ayda 2 kere yardımcı bir ablada gelirse ev mis olur zaten

Kolaylıklar dilerim ve şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim